Millist mopeedi osta?

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

ZID'il ei ole viga midagi, asi ikka põhiliselt lenksu ja sadula vahelises tihendis, nagu tavaliselt. Ajalugu vaadates ei julge küll masinat selles süüdistada, et kellelgi käed õlised olid, see oli rohkem ikka omaniku vaba tahe.

zid50cc kirjutas:

ostsin just uue kolvi rõngad ja silindripea, sissesõit ka ilusti tehtud. Kuid masin ikka üle 55 spidoka järgi ei liigu. Ma avastasin selle ka et mul pole silndri ja silndripea vahel tihendit see oli juba ennem puudu, välja sealt vahelt midagi ei tule,aga kas see ka mõjutab oluliselt?
....
viisin zidi silindri puurimisse ja ostan koonusfiltri ning mõtlesin et läheb vaja ka suuremaid düüsesid et asjal mõtet oleks
....
Mul siis selline asi et zidi silinder sai 60 cc puuritud ning tegin düüse suuremaks aga nüüd kui gaasi põhja keeran hakkaks nagu välja surema aga kui kui 2cm tagasi keeerata on pöörded põhjas. mõtlesin et saab palju kätte ja tõstsin ta ühe võrra kõrgemale et vähem peale saaks. natuke aega oli nagu kõik ok aga kui hakkasin pöördeid timmima oli jälle sama jama
...
mootori poolne hammakas hakkas vastu kaant käima. kas asi võib olla selles et kett on liiga pingul? võib peab seal mingi fiksaator vastu hammakat olema?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”