Haapsalu mootorratturid.
Moderaator: Moded
mul gondli lappimine veninud, ehk sel nädalavahetusel saan kätte. hetkel veel vara rääkida, aga kui saan ratta kokku, võiks mingi pundi ikka kokku ajada.
nonii, minul nüüd ratast koos ja olen pakkumistele avatud, veel natuke nipet-näpet küll teha, aga nädalavahetuseks peaks saama need mured lahendatud.
niiet kui keegi miskit suuremat punti nädalavahetuseks kokku ajab, olen tulija.
samuti üleskutse haapsalu-tallinn-haapsalu sõitjatele, kui on soovi koos liikuda, siis üldjuhul stardin esmaspäeva hommikuti kella 7 ajal paliverest tallinna poole ning reedeti tallinnast palivere poole alates poole 4jast ... võib ka hiljem. Kellel huvi ja aeg klapib, siis andke endast märku.
Tere kõigile Haapsalu ratturitele!
Pole varem siin foorumis eriti sõna võtnud, olen olnud pigem lugeja rollis.
Huvi mootorrataste vastu aga on olnud suur ja nii saigi nädal tagasi edukalt sooritatud ARK eksam ja ootan oma A kat lubasid
Loodetavasti sellest nädalast olen ka mina värske tsikli omanik ja kuna pilli "kodusadamaks" jääb esialgu Haapsalu, siis oleks ka huviline osalemaks kodukandi motocruisidel. Kas eelolevaks nädalavahetuseks on mingid plaanid juba tehtud? Kui ratas käes, olen igal juhul käpp!
õnne lubade saamise puhul! ära neid siis kuritarvita ja kergekäeliselt härra politsei hoiule anna
ega vist haapsalus miskit pundisõitu väga ei toimugi.. kohalikel vist lähiümbrus risti-põiki läbi kammitud juba
...ise olen nädala sees tallinnas... ja talinn-haapsalu vahel saab kenasti isu täis sõita, aga kui keegi miskit orgunnib nädalavahetustel...kasvõi kuhugi üritusele minemist vms, siis hoidke ikka kursis
muide sel nädalavahetusel saab sauga ringrajal juhendajate nõul ja jõul lihvida sõiduoskusi, 200.- oli algajatele, kes pole käinud varem ringrajal. mõtlesin ise et võiks isegi minna, vb on veel soovijaid? ..kui mite sõitma siis niisma aega veetma see teema on ka foorumis olemas. http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=41788
organiseerimine
Organiseerimise koha pealt asi lihtne. Siin võiks kõik natuke initsiatiivi ülesse näidata. Näiteks kui keegi teab mingit sündmust või kindlat kohta, kuhu tahaks minna, siis andku teada (kes, kus, millal jne). Kellele asi sobib, vastab ja lähebki sõiduks.... hea sissejuhatuse tegi näiteks antik (kiitus!).... ning kui ka pole kindlaid ettepanekuid võiks lihtsalt kokku leppida aja ja kokkusaamise koha ja seal juba välja mõelda, mis tehakse.
Kahjuks nädalavahetus on kiire- Tartu lõpetamisele, Pärnu sõit, nii et Saugale ei jõua....
Haapsalus viibijatele - teisipäeva õhtul (17 juuni) võiks küll paar ringi teha lähiümbruses, näiteks 1830 kokku saada statoilis.
Peale Jaanipäeva esimesel reede õhtul võiks samuti 1900 statoilis kokku saada ja mõne ringi teha......
Re: Haapsalu mootorratturid.
mina olen elus, ei tea kuis teistega lood...
igatahes haapsalu vahel ma ringi joristanud mitmed korrad. tänagi sai sinna satutud 2 korda
Antik kirjutas:mina olen elus, ei tea kuis teistega lood...
igatahes haapsalu vahel ma ringi joristanud mitmed korrad. tänagi sai sinna satutud 2 korda
Seda oli näha, pikemaid trippe lähemal ajal sa ette ei võta`?
tegelt tahaks see kuu Läti tripi ette võtta... lööd kampa?
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Antik kirjutas:tegelt tahaks see kuu Läti tripi ette võtta... lööd kampa?
siinpool plaanis teha Riia tripp, max 1ööbimine, kuna pole lätimaal mitu head aastat käinud, siis oleks tore kui saaks seltsis teadjamatega.
ega minagi teadjamees pole .. idee alles mõttejärgus... samuti oleks tegelikult tore ühineda kellegagi, kellel plaan paigas
muidu pakuti mulle välja sellist varianti: Riia-jurmala-venspils (seal ööbimine)- hommikul laevaga saaremaale ja läbi saaremaa kodupoole
kui käia Riiga ja tagasi, siis vast ööbimist polegi vaja
Millega siis haapsalu rahvas ka tegeleb?hooaeg edukalt lõpetatud või lõpetamisel?
-
- Kontakt:
Täna oli 1 "R" tüüpi ratas juba linnavahel.
Julged mehed
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motopaks kirjutas:Täna oli 1 "R" tüüpi ratas juba linnavahel.
Julged mehed
Mina nägin eile miskit suuremat enduro ratast.
http://www.janmartransport.ee/moto
nägin ka miskit enduro laadset paar päeva tagasi... tüüp tundus ise rahul olevat
ükspäev tahtis üks atv kah külgees nina maha sõita raudteejaama juures, õnneks ta üritus luhtus
kahjuks ise olen ilmselt uue hooaja ilma rattata ...kui just miskit imet ei sünni ja need nii odavaks läevad et mitte ei saa ostmata jätta
Tuli ka meelde üle pika aja jälle biker.ee'd külastada.
Kui siin ühest enduuro mehest juttu oli, siis nägin teda J.M.K.E kontserti ajal See teatri kõrval ristmikul peatumas. Oli teisel kollane vest seljas.
Jalutades mõtlesin, et kas mu kõrvad petavad mind... heites pilgu üle õla oli üllatus suur
Teed on õnneks enamuse ajast sulad... aga sellegipoolest ei kutsu välja sõitma
Edukat "Talve" jatku
-
- Tsikkel: kawasaki ZX-10
mina ka haapsalu poiss, see suvi 2009 võiks ka ringi liikuda kellegiga, seltsis segasem:)
rattaks siis kawasaki zx-10 musta värvi!
-
- Tsikkel: v2
võix jah kuidagi suurema pundiga sõita...aga nädalavahetusel tee juba kuiv ju
Terv Haapsalu rahvas
Sellest aastast võib Haapsalus näha liikumas uut nägu valge Suzukiga.
Päris Haapsalust küll pole, kuid kaugus linnast vaid 10 km ligi.
Nii et tervist siis minu poolt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.