Trail Tech VAPOR Digital Computer

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

wide-open kirjutas:

Eestis minu teada ei pakuta, Inglismaalt saab. Mul juba mitu kuud see mõte, et peaks tellima aga pole suutnud otsustada, kas Vapor või Vector :)

mina lähtusin teadmisest, et silm on mul sirkel, nina vinkel ning kõrv tahhomeeter. Aga vaat see bioloogiline kell mis mulle sisse ehitatud ringiaegu ei näita ja võtsin Vectori. Aga seal on see mure, et ringiaegade mõõdik töötab ainult kaugjuhtimispuldiga ja seetõttu läheb tiba kallimaks.

Paraku on need kaugjuhtimispuldi nupud tehtud steriilses keskkonnas kasutamiseks - esimese sõiduga kui ennast liiva sisse korralikult pikali viskasin läks ka lülitusnupu kummist kate katki ja teise sõiduga hüppas sealt mingi põrutuse ajal ka lüliti konstruktsioon välja. Nii et see kaugjuhtimislüliti sobiks vist paremini supermoto poistele kes vähe neitsilikumas keskkonnas põristavad.

Aga muidu kui ma vähe asjakohasema kaugjuhtimislüliti sinna peale saan, siis on Vector igati asjakohane ja ka krossirajal saab jooksvalt näha kas ringiaeg tuli parem kui eelmine.

Tahhommetrit muidu asendab sportsummuti väga hästi ja saad mootori kõik pöörded kõrvaga ära kuulata :lol:

Usinus-Kasinus-Cosinus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”