Trail Tech VAPOR Digital Computer
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 68
- Tsikkel: KTM 950 S Rallye
Trail Tech VAPOR Digital Computer
Kas kellelgi on kogemusi VAPOR Computer toote kohta ?
http://www.trailtechproducts.co.uk/store/erol.html
Tänan ette...
KTM EXC 530 R '08
JAWA 350-638 '84
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
tegelikult ma tegin kunagi sellise teema =)
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ch&t=38277
Muide temperatuuri anduriga on nii, et sealt kodulehelt näha ,et juurde saab osta ka õhkjahutuse anduri, mis käib küünla alla. Rääkisin Streetmotos Neemega ja ta oli vaporist huvitatud, kuid kahjuks vapori leheküljelt ta küsimustele vastust ei saanud.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
tegelikult ma tegin kunagi sellise teema =)
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ch&t=38277
Muide temperatuuri anduriga on nii, et sealt kodulehelt näha ,et juurde saab osta ka õhkjahutuse anduri, mis käib küünla alla. Rääkisin Streetmotos Neemega ja ta oli vaporist huvitatud, kuid kahjuks trailtechi leheküljelt ta küsimustele vastust ei saanud.
kris666 kirjutas:Äkki keegi isegi Eestis pakub seda !?
Neti otsing ei andnud miskit
http://www.motobox.ee/index.php?id=52&group_id=54
Äkki nüüd juba kohal.
AGS.ee-s oli veel natuke aega tagasi üleval, aga praegu enam pole, ei tea, kas ei tasunud ära?
Tegelikult pole ju raske seda Inglismaalt tellida. Muidu on hea asi, ilma akuta pillile paigaldades võib natuke probleeme olla õige toite leidmisega, mul ei hakanud tahho õieti näitama, enne, kui panin otse magneetost väljatuleva vooluotsa külge (Trailtechi tehnilise toe soovitusel). Muud asjad toimisid kõik ka reguleeritud pinget kasutades, aga tahho millegipärast ei tahtnud näidata õigeid numbreid. Mugav on selle riista toitepinge lai valik: 9-400V, pole vahet kas alalis-või vahelduvvool, ega ka polaarsus.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
wide-open kirjutas:Eestis minu teada ei pakuta, Inglismaalt saab. Mul juba mitu kuud see mõte, et peaks tellima aga pole suutnud otsustada, kas Vapor või Vector
mina lähtusin teadmisest, et silm on mul sirkel, nina vinkel ning kõrv tahhomeeter. Aga vaat see bioloogiline kell mis mulle sisse ehitatud ringiaegu ei näita ja võtsin Vectori. Aga seal on see mure, et ringiaegade mõõdik töötab ainult kaugjuhtimispuldiga ja seetõttu läheb tiba kallimaks.
Paraku on need kaugjuhtimispuldi nupud tehtud steriilses keskkonnas kasutamiseks - esimese sõiduga kui ennast liiva sisse korralikult pikali viskasin läks ka lülitusnupu kummist kate katki ja teise sõiduga hüppas sealt mingi põrutuse ajal ka lüliti konstruktsioon välja. Nii et see kaugjuhtimislüliti sobiks vist paremini supermoto poistele kes vähe neitsilikumas keskkonnas põristavad.
Aga muidu kui ma vähe asjakohasema kaugjuhtimislüliti sinna peale saan, siis on Vector igati asjakohane ja ka krossirajal saab jooksvalt näha kas ringiaeg tuli parem kui eelmine.
Tahhommetrit muidu asendab sportsummuti väga hästi ja saad mootori kõik pöörded kõrvaga ära kuulata
-
Teema algataja - Postitusi: 68
- Tsikkel: KTM 950 S Rallye
kris666 kirjutas:Sai Inglismaalt tellitud, eks näis kui kätte saan
Eesti weebinokitsejad võiks nats paremini kodukatel olevaid märksõnu siduda, tuleks ka neti otsingus miskit esile äkki teinkord kui kellelgi veel vaja.
Müük oleks ka ju parem
Elektrik pani asja peale, täna peaks proovima kuidas töötab, tundub huvitav.
Kahjuks ei suutnud ära ühendada tahhomeetri juhet kuhugi ! Arvas, et kui juhe paigaldada manuali järgi, ei hakkaks see üldse tööle
Samas jälle kui kuhugi mujale panna, võib asi saada jube tugeva impulsi !
Ei tahaks nagu uut asja maha kõrvetada kohe.
Kas on kellelegi kogemusi kuhu tahhoka lugemise juhe paigaldada ???
KTM EXC 530 R '08
JAWA 350-638 '84
kris666 kirjutas:Elektrik pani asja peale, täna peaks proovima kuidas töötab, tundub huvitav.
Kahjuks ei suutnud ära ühendada tahhomeetri juhet kuhugi ! Arvas, et kui juhe paigaldada manuali järgi, ei hakkaks see üldse tööle
Ei tahaks nagu uut asja maha kõrvetada kohe.Kas on kellelegi kogemusi kuhu tahhoka lugemise juhe paigaldada ???
Manuali järgsesse kohta, ei põleta midagi maha. Kui selline elektrik paigaldas, kes kardab seda juhet paika panna, siis mina pigem kahtleks ülejäänud ühendustes. Vaata, kus paremini toimib, kas süütepooli ühenduse otsas või ümber küünlajuhtme.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Mul on kogemusi, kuna isegi müün neid näidikuid. Tahoka juhe on mõeldud ümber piibu juhtme keeramiseks.
kris666 kirjutas:kris666 kirjutas:Sai Inglismaalt tellitud, eks näis kui kätte saan
Eesti weebinokitsejad võiks nats paremini kodukatel olevaid märksõnu siduda, tuleks ka neti otsingus miskit esile äkki teinkord kui kellelgi veel vaja.
Müük oleks ka ju paremElektrik pani asja peale, täna peaks proovima kuidas töötab, tundub huvitav.
Ei tahaks nagu uut asja maha kõrvetada kohe.Kas on kellelegi kogemusi kuhu tahhoka lugemise juhe paigaldada ???
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
janis kirjutas:HRQ kirjutas:Mul on kogemusi, kuna isegi müün neid näidikuid. Tahoka juhe on mõeldud ümber piibu juhtme keeramiseks.
Ma kodukalt ei leidnud seda toodet, mis hinnaga???
2150.- üks kohapeal olemas.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.