Rohkem austust teedel!
vilosius kirjutas:jan22 kirjutas:Eile sõitsin Van'ga mustamäelt linna suunas,teises reas sõitis mingi vennike rolleriga(aprilia) autodest kiiremini,no silmitsesin teda mõnda aega ja siis läks hari punaseks.
Osta endale ka hiinaka asemel Aprilia, siis ei aja rollerivennad, kes Mustamäel autodest kiiremini edasi saavad, harja punaseks. Ja sina said oma selle päeva adrekalaksu kätte Van`iga rollerit taga ajades?
Tead mis, mul pole seda Apriliat(mopeedi) vajagi,et eluohtlikult linnas 60km/h sõeluda.Mul on R1100RT täitsa olemas,tead küll mis see on ja adrelaks on sellega garanteeritud!
Kui teiekord motikaga mõne ülbiku rollerdaja taban siis sõidan ka kõrvale ja esitan mõned küsimused ja teen pilti ka!
Lihtsalt väga paljud rollerdajad ei tea LE'st midagi,seda on tänaval selgelt näha ja kindalsti on veel samapalju ülbikuid kes ei tahagi liigelda viisakalt(eks ise ka vahel,viimat olen üritanud olla korralik)!
Siis pole ka midagi imestada kui järjekordne autojuht ei arvesta rolleriga,vigu on kindlasti meis endis ka, mitte ainult teistes!
Jan
Roller tee ennast nähtavaks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.