Rohkem austust teedel!
Sõidan igapäevaselt nii talvel kui suvel rolleriga(hiina)!
Suveti tegelt olen rohkem motika seljas ja kui aega on siis põristan(harjutan) nüüd ka pocketiga mõnel platsil.
Perega liigun ikka neljal rattal,nii et olen kokkupuutes enamuste siin esinevate liiklemis viisidega.
Teema algatajale ja teistele kes arvavad,et neile on liiga tehtud!
Kõik oleneb kuidas ise käitud ja vahel võid lihtsalt mõnele soodale jalgu jääda.
Kuid ära heida meelt ja sõida korrekselt(vastavalt LE'le) edasi,oma elu ja tõekspidamised on tähtsamad.
Eile sõitsin Van'ga mustamäelt linna suunas,teises reas sõitis mingi vennike rolleriga(aprilia) autodest kiiremini,no silmitsesin teda mõnda aega ja siis läks hari punaseks.Järgnesin vennikesele ja üritasin kuidagi kõrvale saada aga tema jõudis ikka edasi tesite varju.Kohati oli meil kiirus 70km/h ja kui lõpuks kõrvale sain küsisin kui kiiresti võib mopeediga sõita,vennike arvas et sama kiiresti kui autoga.
Ajakirjandus ikkagi levitab fakte ja tõesti mõni rollerivennike ei tea kus ja kui kiiresti võib ta mopeediga liigelda.
Täna Ülemiste parkale kogunesid rollerivennad(igasuguseid rollereid) ja hetk hiljem hakkasid nad parkivate autode ja jalutavate inimeste vahel tagarattal(2apriliat) sõitma ja lihtsalt kihutama platsi servast teise serva.
Selliset näidete põhjal pole rolleristidele küll midagi meeldivat öelda,nii kaua kui selline rumalus on tänaval näha ei muutu ka teiste arvamus teisse.
Olen päri tulevase nõudega,et peavad olema kõigil rolleristidel load ja mopeed registreeritud.
Siis äkkist tuleb paljudel mõistus pähe ja anonüümsust ka väheneb.
Samas tunnen kaasa neile kellel on kodus rohkem kui 1-2 mopeedi või sarnast liikurit!
Samas keegi ei kanna rolleril ohutusveste ja samas räägime et märka mootorratturit või keda iganes kahel rattal.
Minul hea pakkumine,osta ohutusvest ja sõida alati sellega ja kohe näed kuidas arvestatakse sinuga,autojuht näeb kohe et ka sina oled oma ohutuse eest väljas ja tahad et sind nähtaks!
Pigem"Tee ennast nähtavaks"!
Jan
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.