Rohkem austust teedel!
vilosius kirjutas:Ilmselt Tartus siis asjad teistmoodi..
Paraku nii see on. Kasvõi Tartus paraadi ajal laupäeval (26.04) sõitsin praktiliselt lõpus.
Keskid noored rollerikutid võtsid kampa kuskil u. alates Riia ringist, no okei, las võtsid. Aga kuidas nad kolonnis sõitsid, see oli vastuvõetamatu. Mingi sõelumine ja kohati 3 reas sõitmine käis, samas kui mina kulgesin paremas reas ja nemad tekitasid vasakusse 3 ja vahetasid pidevalt kohti, kiirendasid jne. Kõhedaks võttis ausaltöeldes.
Ja täna kui kulgesin autoga u. 16 paiku mööda ringteed suunaga Võru tn poole, tuli enne Tähe tn risti paremalt rajalt üks roller miskise valge pusaga kutt sadulas(ise vasakus olin, nägin peeglist kaugelt) ja haakis end täpselt minu ette üsna äkiliselt. Okei, märkasin varakult, reageerisin. Aga seejärel ronis tüüp eessõitvale autole konkreetselt tagumikku. Ma lasin heaga suurema pikivahe sisse kuni Tarbus'i maja ette pöörasin.
Tehke omad järeldused. Kas nii peaks sõitma. Ma pole ka ise mingi mustermootorrattur, sest veidi roheline alles. Aga vähemalt ei huligaanitse ja püüan teistega ka arvestada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.