Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
No aga pandagugi siis see piir sellesama kahetähelise lühendi tasandile. MC on asi mis käib EMCA ja muu bla-bla alla. MK ja kena eestikeelne sõna motoKlubi on aga no nii üldmõiste, kui üldse olla saab. See lugu kisub siin vägisi lihtsalt vaidluseks (l*tsid mehed, need Vargamäe omad, heh...).
Ma TÕESTI püüan asja vaadata kõrvaltvaataja pilguga, sest ei kuulu isegi mitte klubisse ega mõtlegi näidata end kellegina, kes ma pole. Põhimõtteline T.Ü.R.A. niisiis.
Aga paar asja, mida vaidlejad võiks siiski tähele panna:
1: Millegi kehtestaja peab esitama volitused, et tal selleks õigus on, ja need volitused on a) jõud, b) autoriteedi või autoriteetse organisatsiooni antud volitused c) üldtunnustatud ja ise väljateenitud autoriteet, ehk siis TAVA (see siis pikim aga kindlaim tee). Sellest möödavaatamine on lühinägelik ja seletused piki ning risti ja ka kõige lollimatele on möödapääsmatud. Arvestage, et kui enamus on asja aktseptinud, tõrjub seltskond kiusliku jätkaja ise välja. Praegu on segast ikkagi niivõrd palju, kusjuures ka nende hulgas, kes väidavad end kõike teadvat, et ma küll hoiduks postulaate kehtestamast.
Mis silma paistab, on ka see, et suure osa kommentaatorite jaoks polegi praegu küsimus selles, kas on MC või MK või mis iganes. SEE neid eriti ei huvita ju. Küsimus, mille ümber tegelikult kõik jahuvad ja mida suurem osa avalikult välja öelda ei julge, kartes verbaalselt vastu hambaid saada, on ju järgmine: Kes on EMCA, et tuleb kehtestama reegleid kõigile tsiklistidele? On mul õigus? (ma loodan, et nüüd ei saa mina mõnelt sultanilt siidinööri oma mulje väljaütlemise eest). Vastus sellele on EMCA enda käes ja hea vastus lõpetaks ka kogu jahumise.
Siiski,
NB! Pihelga välja öeldud kuupäev, mil midagi otsustatakse on igati aktsepteeritav, et peatada sõnasõda siin seniks, kuni see austet kogu avalduse teeb. Äkki ootaks nüüd mõistlike inimestena, kuivõrd see kisma siin, vastupidiselt mu vahepealsele lootusele, on ikkagi piinlikuks ja inetuks läinud?
Erki