Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi
Väga vabandan, aga nüüd on küll MINUL kerge segadus.
Ütle sina EMÜ esindajana, kas MC ja MK on siis EMÜ seisukohast sama või erinev asi.
Kas alljärgnevad on EMÜ seisukohast samuti erinevad?
- MCC ja (MSK) MotoSõitjateKlubi
- OG/OC ja (OG/OK)OmanikeGrupp/OmanikeKlubi
EMCA seisukoha saan ma kenasti järgmisel neljapäeval teada.
Lähen nende juurde leheküljetäie küsimustega ning nende loal avaldan küsimuste ja vastuste portsu ka siin avalikkusele. Eks näis, kas saan loa või mitte.
Ja MINU meelest olen MINA rahulik.
MINA: Käin vahepeal välja jupi mõtet potentsiaalseks diskussiooniks.
SINA: rahune vast maha ja ära hakka siin foorumis asju oma arusaamise järgi reguleerima.
Kui MINUL täiesti tavalise foorumi kasutajana ei ole SINU arvates õigust meelevaldselt diskussiooni ettepanekut teha, siis on SUL täielik võim moderaatorina MINU kasutajakonto antud keskkonnas kustutada.
PS! Ära arva, et ma siin EMCA teemal midagi plõksin või plõksima hakkan. Mul on Aarega verbaalne kokkulepe selle osas, et esitan neile portsu küsimusi ja ettepanekuid ning kui neil on viitsimist või tahtmist küsimustele vastata ja ettepanekutele reageerida, siis seda nad ka teevad. Seega EMCA'ga ajan ma täiesti oma individuaalset rida tavalise motosõitjana. Ning teen seda OTSE NENDEGA telefonitsi, kirja teel ja lõpuks näost näkku.
Sry, et rõhuasetustes liiga palju suurtähti kasutasin.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897