Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi
Moderaator: Moded
Väga õige. Selleks, et seda vastastikkuse lugupidamise asja ajada, tuleb enda seisukohad ja põhitõed ka lugupidavalt esitada ja selgitada. Nii et asi algab EMCA ja EMÜ kodulehtede kriitilisest ülevaatamisest nende haldajate poolt. EMCA lehelt ei saa kõnealuse teema kohta mingit sotti kui eelnevalt kogu asja sisu juba ei tea. EMÜ link avalehelt juhatab mingi foorumini mida ei ole . Samas EMCA presidendi pöörumine on kantud probleemist mis on tekkinud tänu sellele, et inimesed lihtsalt ei teagi asja tegelikku sisu. Sellele annab tõendust asjaolu, et iga kord kui see teema üles võetakse läheb aruteluks kes on kunn ja kes on pori
Esmakordselt jõuti vist nüüd nii kaugele, et arutelus tuli välja võimalike organisatsioonide struktuurierinevused, motiivipõhised tavad jms.
Ma olen üsna veendunud, et keegi hakkagi porisema kui nad asja sisust aru saavad.
spinna@veendunud üksik hulgus, aga sooviks sellegi poolest sümboolikast aru saada ja olla ka kindel, et sümboolika annab ka õige infi selle kandja kohta.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mõuki kirjutas:ishijupp kirjutas:(pasunasse mittesaamine sarnase MC sümboolika kasutamise eest pole vist päris tõsiseltvõetav, Eestis vähemalt mitte?),
Sa vist mõtlesid ikka pasunasse saamist?
Pasunasse mittesaamist tänu sellele, et EMCA kontrollib enne tänavale lubamist sümboolika üle. Tuleb tunnistada pattu, et minu algupärane lause oli pisut "päraku kaudu kurgumandlite opereerimise" stiilis.
Ootame ära EMCA postituse, infopuudus on päris suur.
Pihelgas: siin ongi kaks erinevat etappi (isiklikult minu nägemus) - üldine asjast huvitatute informeerimine ja juba spetsiifilisem koostöö EMCA liikmetega. Kas foorum esimese osa elluviimiseks on just parim koht?
Pihelgas, arvan, et foorum on väga mugav koht vastava teema arutamiseks, sest tegemist on ainulaadse keskkonnaga, mis ühendab üle 10 000 tsikliomaniku riigis. Pole ühtegi teist võrdväärset liitu või keskkonda, mis omaks sama suurt inimmassi.
Mass ja massiteave on selle pärast olulised, et annab puudutatud osapooltele teavet, kui mingi pisem osa massist tahab end teistest väga tugevalt ja selgepiiriliselt eristada ning seejuures soovib vältida mitmetimõistmist avalikul tasandil.
Ehk kui soovitakse, et keegi ei ehiks end võõraste sulgedega ning selle läbi end "BMW märki LADA'l kandes ei häbistaks", siis antud foorum on kõige kiirem ja efektiivsem viis selle teabe edastamiseks sobivatele osapooltele.
Seda, et EMCA infopuuduse katab, on meeldiv uudis.
Ise loodan, et neil leidub inimressurssi, et olemasolevat kiiresti ülespandud teavet korrastada ja meie oludele veel sobivamaks mugandada.
Meeldivaid päikselisi sõidupäevi kõigile (viimased 3 on olnud paradiis:)
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Ma arvan, et probleem ongi pigem infonappus EMCA poolt. Netist lihtsalt seda infi ei leia millele üks nn. õige MC peab vastama. Pigem teadmatusest on osa sõiduklubisid end nimetanud MC-deks. Kui EMCA ladvik jagab piisavat infot teemast, siis ma arvan, et ilma sunnita vaatavad eksisteerivad klubid oma asjad üle ja teevad muudatused. Pihelga jutus on iva sees selles mõttes, et reegleid (sh. ka kirjutamata) on suht imelik foorumis arutada. Kuid kuidas siis infot levitada? Üsnagi s**t seis. Või peaks initsiatiiv tulema ikka eksisteerivate klubide esindajatelt? Kah jama - millega sundida klubisid? EMCA-ga on hetkel vist asi nii, et kes on liige, järelikult 100% MC. Fakt. Kes pole liige on lihtsalt klubi. Kuigi tean klubisid kes pole liikmed kuid on struktuurilt MC-d. Mõtlemisainet igatahes on.
Igaljuhul eestvedajatele jõudu!
Pihelgas kirjutas:sõna neeger oli Eestis pikalt kasutusel ilma igasuguse alavääristava sisuta. Nüüd, tänu läänemaailma uudistele saame aru, et musta nahavärviga inimesi see solvab. Kui arukas teile tundub mustale mehele tänasel päeval neeger öelda, teades täpselt kuidas see teda solvab? Vaadata talle silma ja öelda:"aga see on ju üldkasutatav sõna!!?" Võib-olla tuleks vahel iseendale restart teha ja vaadata, mis ümberringi toimub.
Ära pahanda, lihtsalt tögan sõbralikult
http://www.klanmc.ee/support.html
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
harimal kirjutas:Pihelgas kirjutas:sõna neeger oli Eestis pikalt kasutusel ilma igasuguse alavääristava sisuta. Nüüd, tänu läänemaailma uudistele saame aru, et musta nahavärviga inimesi see solvab. Kui arukas teile tundub mustale mehele tänasel päeval neeger öelda, teades täpselt kuidas see teda solvab? Vaadata talle silma ja öelda:"aga see on ju üldkasutatav sõna!!?" Võib-olla tuleks vahel iseendale restart teha ja vaadata, mis ümberringi toimub.
Ära pahanda, lihtsalt tögan sõbralikult
http://www.klanmc.ee/support.html
väga raske on diplomaat olla muide seal ei kasutata sõna "neeger". ja särkidel on kirjas "quard your nation" mis annab asjale sootuks laiema tähenduse. Aga noh, see pole meie arutada. Kui on huvi - võta Klan MC-ga ühendust.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Oh the humanity...
Kui ma poogiksin oma nime ette Dr. (doktor) ja seejuures ma ei ole tagunud 8-12 aastat meditsiiniteaduskonnas õppida, siis ilmselt vaadatakse mind imelikult ja ilmselt tehakse ka suur noomitus ja ILMSELT peale seda ei võeta mind absoluutselt tõsiselt.
Things don't just happen...things take time and effort.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Veidi küll OT aga ka siin on riikide lõikes dr. kasutamise praktika totaalselt erinev. Sakslastel käib Herr Dr. automaatselt kaasa iga kõrgema ametikohaga ... Ja keegi ei vaata imelikult sest kõik teavad seda. Kuidas meie mõistes õiged doktorid selle peale vaatavad ... eks peab nende käest küsima.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
Äkki ikka Herr Dr. pöördutakse inimese poole, kellel on tõesti doktori või meditsiinikraad.Ei usu, et ilma eelnimetatud asjadeta ärimehe või pankuri poole nõnda pöördutakse.
EDIT: The academic grades of Doktor (Dr.) and Professor (Prof.) are not considered part of the name in Germany in normal life. They might be entered into an identity card as a new formal name. In Austria, this is substantially different.
They are, however, always used in a written address (e.g., Dr. Meier, Prof. Dr. Müller), and will often be used in formal speech or sometimes by lower-ranked persons such as students, though many academics prefer being addressed just like anyone else, i.e. by Herr or Frau alone (see below).
http://en.wikipedia.org/wiki/German_name
Aga see on OT, vabandused
Meditsiiniline nimetud doktor ei tähenda dokdorikraadi.. doktorikraad on akadeemilise hariduse osa, igliskeelt klelevates riikised on arst PHD (on vist nii) ja doktorikraadi oma arst on phd dr vms..., mul ei ole aega tõsisemalt sellese doktori teemase süveneda, kui tahad siis google ja wikipedia kaudu tee see asi endale ise selgeks - see sinu võrdlus on väga ebakohatu.
Ning leedus on näiteks väga pälju akadeemilise doktorikraadiga inimesi kes oma visiitkaardile drette kirjutavad. aga see selleks.
Ning ma endiselt ei saa aru sellest teemast, et miks on vaja tekitada uusi MC'si või MK'si (a'la mina, pets ja priit - kellega olema kaks aastat koos sõitnud) - olemasolevaid klubisi on täiesti piisavalt, kui tahad mingeid värve enda seljale siis hakka mõne klubiga koos sõitma, suhtlema ning küll nad sind enda ridadesse mõne aja pärast kutsuvad kui sõpradeks saanud olete.
-
Ja mida mina siis kirjutasin?
kellel on tõesti doktori või meditsiinikraad
Ja inglisekeelsetes riikides on meditsiinikraad M.D
-
- Mode
Intruder kirjutas:kui tahad siis google ja wikipedia kaudu tee see asi endale ise selgeks - see sinu võrdlus on väga ebakohatu.
väga õigesti öeldud, sest ebakohatu=kohane. Ja kohane on võrdlus mitte tähenärimise mõttes vaid sellepärast, et dr. liide teenitakse välja, mitte lihtsalt ei võeta.
aga aitab juba sellest fkng arstijutust
Intruder kirjutas:Meditsiiniline nimetud doktor ei tähenda dokdorikraadi.. doktorikraad on akadeemilise hariduse osa, igliskeelt klelevates riikised on arst PHD (on vist nii) ja doktorikraadi oma arst on phd dr vms..., mul ei ole aega tõsisemalt sellese doktori teemase süveneda, .
Väike õgvendus apsakale
BSc - barchelor of science - bakalaureuse kraad reaalainetes või näiteks mistahes inseneri erialal
BA- barchelor of art - ei ole kunstnik, hoopis humanitaarainete vallas kolledzi lõpetanu. Näiteks jurist vist kah?
BSc ja BA õpiaeg on 3-4 aastat. Ka rakenduslik kõrgharidus on bakalaureuse kraad.
MSc ja MA - magistrikraad vastavalt siis tehnilistel/täppisteadustes ja sama humanitaarainete poolel
Õpiaeg 1-2 aastat, õppima asumiseks peab olema bakalaureuse kraad.
MPhil - master of philsophy - mistahes alal. Õpiaeg tavaliselt 2 aastat, eelnevalt peab olema bakalaureuse kraad.
.....
PhD Sc ja PhD A, kasutatakse ka lihtsalt PhD ja kirjutatakse eriala lisaks - teaduslik kraad mida millegipärast nimetatakse "filosoofiadoktor" tehnilistel/reaalaladel või teaduses ja vastavalt siis humanitaarpoolel.
Ehk siis PhD Sc saad kui näiteks Tallinna Tehnikaülikoolis õpid kõigepealt bakalaureusele, siis magistritasemele ja lõpuks saad doktorikraadi. Näiteks autoerialal. Arstist asi väääääga kaugel.
PhD A saad vastava teekonna läbimisel näiteks Pedas ehk nüüd siis Tallinna Ülikoolis.
PhD õpiaeg tavaliselt 3 aastat ja tegu on kõrgeima teadusliku kraadiga ehk kõrgeima võimaliku haridustasemega. Doktorantuuri pääseb ainult siis, kui eelnevalt on olemas magistri kraad.
Eesti keeles neid tiitleid ei tõlgita ja kasutatakse just täpselt neid lühendeid, täissõna pruukimisel aga kasutatakse eesti keelset väljendit - vastavalt siis bakalaureus, magister ja doktor. Üldjuhul pädeb kogu maailmas, aga on siiski erinevusi. Vist Prantsusmaal on bakalaureus hoopis keskkoolilõpetanu vms.
Meditsiinis, ma kardan, on see rahvapärane "doktor" pigem just kraadist rahvakeelde tulnud. Võib olla ongi kraadina õige MD vms. Samas on arstide seas doktori teadusliku kraadiga inimesi palju ja seega on tiitel sageli absoluutselt õigustatud. Mõelge, kui kaua nad õpivad. Aga neil on veel mingi oma erialane auastmestik lisaks muule. ( intern, resident jne krt seda teab..)
Ehk siis nagu siin MC teemadeski on kõigil neil tiitlitel kindel taust ja visiitkaardilt tiitlit lugedes tead täpselt mis tasemel mehega räägid ja millest on üldse mõtet rääkida. Või.....on sinust/minust talle üldse väärilist vestluskaaslast muus kui õllest ja naistest ja ilusast ilmast Või miks mitte tsiklitest - doktoreid on sadulas küll ja küll.
EDIT: parandasin vead ja tegin korrektuurid. Kodus üks napilt kahekordne magister, teab neid värke paremini Aga näe, kaudne seos selle klubindusega on täiesti olemas - tiitel määratleb ja kirjeldab hariduse sisu ning isiku tegevusvaldkonna, võimekuse ning ulatuse.
-
- Mode
Motoklubide esindajad, kes EMCA seisukohaga nõus on võiksid Motopaksuga ühendust võtta ja oma klubi staatuse kohta infot anda.
Sest KLUBIDE lehel on palju aadresse seltskondade kohta, kes praeguseks enam MC-d ei ole. Mõnedel on üldse kodulehel hobuste pildid. Ehk siis käige ka oma kodukad üle ja viige tegelikkusega vastavusse.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Kusjuures, panite tähele, missugune mõistlik seisukoht ja rahunemine tekkis kogu selle vahepeal päris teravaks läinud käratsemise peale. HEA SÕNA ja selgitamine on võõra asja puhul kaugelt parem, kui lajatamine.
Mõistlikud inimesed me kõik (kuigi igaüks oma kiiksuga ). Tore.
EMCA KAS KLUBIMAST KLUBI???????? REGULEERIJA?????MAKSUKOGUJA?????
NO CLUB - sõidan kellega tahan,valin oma marsuudi ise või siis toreda seltskonnaga ,kes vähemalt sõidavad ja naudivad mootorratta sõitu .Ega ole nagu edevad papagoid ,kes kord kuus oma ratta välja ajavad ja arvavadki ,et on MC tegelased. MC ridadesse kuuluvad isegi politseinikud ja riigi organites ja struktuurides töötavad inimesed .???????????
Kas need on siis MC ? ei hakka nimesid tooma aga mõningad MC võiksid oma järeldused teha ,kas nad on ikka MC (oma liikmete tausta uurida ) ja veelkord lugeda läbi selle raamatu mis eelnevad foorumis osalejad on siin soovitanud.
BikeWarrior kirjutas:EMCA KAS KLUBIMAST KLUBI???????? REGULEERIJA?????MAKSUKOGUJA?????
NO CLUB - sõidan kellega tahan,valin oma marsuudi ise või siis toreda seltskonnaga ,kes vähemalt sõidavad ja naudivad mootorratta sõitu .Ega ole nagu edevad papagoid ,kes kord kuus oma ratta välja ajavad ja arvavadki ,et on MC tegelased. MC ridadesse kuuluvad isegi politseinikud ja riigi organites ja struktuurides töötavad inimesed .???????????
Kas need on siis MC ? ei hakka nimesid tooma aga mõningad MC võiksid oma järeldused teha ,kas nad on ikka MC (oma liikmete tausta uurida ) ja veelkord lugeda läbi selle raamatu mis eelnevad foorumis osalejad on siin soovitanud.
Millejaoks see post vajalik oli? Et näidata oma küsimärkide paneku oskusi?
Mis on sul "MC ridadesse kuuluvad isegi politseinikud ja riigi organites ja struktuurides töötavad inimesed .???????????" Politseinike ja strukturides töötavate inimeste vastu?
Mulle tundub see kuidagi valulik post, mis ei näita nagu hästi välja seda mõtet, mille edastamiseks see tehtud sai?
Hinga rahulikult sisse välja ja mõtle mida sa öelda tahtsid. Siis saame me ka sinust äkki aru. Antud juhul ei saa ma aru mille vastu sa võitled?
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
BikeWarrior kirjutas:Ega ole nagu edevad papagoid ,kes kord kuus oma ratta välja ajavad ja arvavadki ,et on MC tegelased.
...sina ei ole küll õige mees rääkima edevusest, kui sinu avatari vaadata....
http://backyard.pri.ee
soovitan soojalt paljudele raamatut "Ainult Liikmetele"
Ja kui aluseks võtta see raamat, siis enamus Eesti klubisid ei tohiks nimetada end MC nimetusega vaid lihtsalt seltskonnaks mootorratastel.
Ei olegi midagi inimeste vastu, riigitöötajate ja teiste mundrikandjate. Arvan, et neile ei ole selgeks tehtud, mis MC tegelikult on. Samuti ei saa ennast MC nimetusega nimetada seltskonnad, mille liikmeteks naised.
No Club sellepärast, et valin ise seltskonna kellega sõidan. MC kohustab inimesi tegema klubi asju ja hoidma klubi nime ja kaitsma värve. No Club ei kohusta, mitte millekski. Lihtsalt ole ja sõida!
-
- Mode
Bikewarrior sul endalgi see asi vähe segane. Mundreid kannavad ka sõjaväelased Ja päris nii pole, et kas MC või siis seltskond ratastel. Palju erinevaid klubivorme on olemas, nagu siin ennegi räägitud.
Ainult ühte raamatut aluseks võtte pole vaja, silmaringi laiendamiseks on see muidugi väga hea. Kõige parem oleks tõsistel asjast huvitatutel käia mõne MC klubiga koos sõitudel või üritustel . Niimoodi saab kõige parema ülevaate.
Ehk siis võimalikult palju sõita on vaja, siis saab erinevate inimestega suhelda ja tulevad ka teadmised!
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ei ole mina ka nõus outlaw mentaliteediga fetišiga motokultuuris.
See ongi see, et ajadki muutuvad ja kultuur koos nendega. Tsiklistid pole enam ammugi mingid sõjast tulnud ja demobiliseeritud ning tsiviileluga raskesti kohanenud ex-lendurid haiglase adrenaliinivajadusega, nagu oli see ehk esimeste MC-de algaegadel.
Seega ei näe ma probleemi nt politseinike kuulumises MC-sse. Sest seadusevastane tegevus normina..... vot see EI ÄRATA respekti. Vastupidi, ma ei mõtlegi respekteerida kedagi, kelle tegevus kahjustab mind ja ühiskonda, millega MINA end seotuks loen.
Näe, 150 aasta eest polnud naistel ülikooli üldse asja - praegused polegi ülikoolid siis?
120 aasta eest polnud mootorrattaidki, mis nüüd saab siis?
Lihtsalt sõitmisega on aga nii, et kõik me sõidame. Klubiliikmena või ilma. Kas seda, et sõidan "metsikult", peab ka valjult manifesteerima?
Mina sõidan enda lõbuks, täitsa ise ja üksi ja sõltumata sellest, mis keegi sellest arvab. Enamus meist, ma arvan, kui tegu pole just esimese aasta tsiklistiga või siis tõeliselt edeva vennaga.
-
- Mode
Tsikkelröövel kirjutas:Lihtsalt sõitmisega on aga nii, et kõik me sõidame. Klubiliikmena või ilma. Kas seda, et sõidan "metsikult", peab ka valjult manifesteerima?
Mina sõidan enda lõbuks, täitsa ise ja üksi ja sõltumata sellest, mis keegi sellest arvab. Enamus meist, ma arvan, kui tegu pole just esimese aasta tsiklistiga või siis tõeliselt edeva vennaga.
kes siin "metsikust" sõitmisest rääkis? ja milleks seadust rikkuda.
Sõitmise all mõtlesin ma eelkõige seda, et kui tahta sellest kultuurist rohkem teada saada võiks mõne klubiga kaasa sõita vastavatele üritustele. Sest selle sõidu jooksul saab kordi rohkem infot, kui raamatut või foorumit lugedes. Seetõttu ei hakata ka siin igale mehele asja olemust eraldi seletama. Kel huvi otsib ise inimesed üles.
MC klubitegevus soomes:
http://www.postimees.ee/250408/esileht/ ... mises-mees
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
saqu kirjutas:MC klubitegevus soomes:
http://www.postimees.ee/250408/esileht/ ... mises-mees
Ja selle uudise seotus meie antud teemaga oleks milline?
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kris - äkki ta tahtis mõista anda, et me antud teemaga liiga karmiks kätte ära ei läheks ehk "davaite shit druzhna"?
Käin vahepeal välja jupi mõtet potentsiaalseks diskussiooniks.
Nimelt on mul tunne, et soomlasest Käbi väljakäidud iva oli täppi ning hetkel toimub meil pisike segadus terminitega ning nende tähistega.
Nimelt on hetkel vastandatud MC ja MK.
Sama edukalt võib teoreetiliselt vastandada lühendid Hr. ja Mr.
Ehk sisu poolest on ju erinevad MC, MCC, OC jne
Eesti keeli siis MotoKlubi, MotoSõitjateKlubi, OmanikeKlubi jne
Kindlasti üritan omalt poolt erinevate teadjamate inimeste abiga oluliselt suuremale hulgale küsimustele esimesel mail vastuse saada, aga hetkel on tunne, et vahepealne mõte Hr. ja Mr. vastandamisest on kogemata sissetulnud prohmakas.
Me ei pane ju enda inglisekeelsele visiitkaardile Hr.
Samuti ei pane eestikeelsele visiitkaardile Mr.
Kokkuvõtvalt - klubid, kes teavad, et nad on pigem kohalikud ja mingit piiritagust tiirutamist ei harrasta, nendel on suva, kas seljal MC või MK. Kohalikud saavad aru. Kui aga ronida Rootsi või Ukrainasse sildiga MK, siis see tundub olevat sama, mis rahvusvahelisel meditsiinikonverentsil enda esitlemine KA'na (Kogenud Arstina Dr. asemel).
Loodan, et keegi ei taha, et ma hakkaks end "IT developer" asemel Oracle UK konverentsil tutvustama kui "RV arendajana" (RV = Raali Valdkonna).
-
- Mode
harimal kirjutas:Kris - äkki ta tahtis mõista anda, et me antud teemaga liiga karmiks kätte ära ei läheks ehk "davaite shit druzhna"?
Käin vahepeal välja jupi mõtet potentsiaalseks diskussiooniks.
Nimelt on mul tunne, et soomlasest Käbi väljakäidud iva oli täppi ning hetkel toimub meil pisike segadus terminitega ning nende tähistega.
Nimelt on hetkel vastandatud MC ja MK.
Sama edukalt võib teoreetiliselt vastandada lühendid Hr. ja Mr.Ehk sisu poolest on ju erinevad MC, MCC, OC jne
Eesti keeli siis MotoKlubi, MotoSõitjateKlubi, OmanikeKlubi jneKindlasti üritan omalt poolt erinevate teadjamate inimeste abiga oluliselt suuremale hulgale küsimustele esimesel mail vastuse saada, aga hetkel on tunne, et vahepealne mõte Hr. ja Mr. vastandamisest on kogemata sissetulnud prohmakas.
Me ei pane ju enda inglisekeelsele visiitkaardile Hr.
Samuti ei pane eestikeelsele visiitkaardile Mr.Kokkuvõtvalt - klubid, kes teavad, et nad on pigem kohalikud ja mingit piiritagust tiirutamist ei harrasta, nendel on suva, kas seljal MC või MK. Kohalikud saavad aru. Kui aga ronida Rootsi või Ukrainasse sildiga MK, siis see tundub olevat sama, mis rahvusvahelisel meditsiinikonverentsil enda esitlemine KA'na (Kogenud Arstina Dr. asemel).
Loodan, et keegi ei taha, et ma hakkaks end "IT developer" asemel Oracle UK konverentsil tutvustama kui "RV arendajana" (RV = Raali Valdkonna).
kes TEIE? Ei kuulu sa ju kuhugi klubisse. Kui sulle midagi arusaamatuks on jäänud, siis ei tähenda see veel üldist segadust.
rahune vast maha ja ära hakka siin foorumis asju oma arusaamise järgi reguleerima. Oma kinnijooksnud mõtteid pole vaja siin segaduse tekitamiseks eksponeerida.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Et see teema nüüd naljakuul LIIGA tõsiseks ei läheks, siis vahepalaks üks paljudele foorumi liikmetele hästi tuntud MC siia:
http://www.kotkapojad.ee/
Mis selle peale ütlete?
Julge
Väga vabandan, aga nüüd on küll MINUL kerge segadus.
Ütle sina EMÜ esindajana, kas MC ja MK on siis EMÜ seisukohast sama või erinev asi.
Kas alljärgnevad on EMÜ seisukohast samuti erinevad?
- MCC ja (MSK) MotoSõitjateKlubi
- OG/OC ja (OG/OK)OmanikeGrupp/OmanikeKlubi
EMCA seisukoha saan ma kenasti järgmisel neljapäeval teada.
Lähen nende juurde leheküljetäie küsimustega ning nende loal avaldan küsimuste ja vastuste portsu ka siin avalikkusele. Eks näis, kas saan loa või mitte.
Ja MINU meelest olen MINA rahulik.
MINA: Käin vahepeal välja jupi mõtet potentsiaalseks diskussiooniks.
SINA: rahune vast maha ja ära hakka siin foorumis asju oma arusaamise järgi reguleerima.
Kui MINUL täiesti tavalise foorumi kasutajana ei ole SINU arvates õigust meelevaldselt diskussiooni ettepanekut teha, siis on SUL täielik võim moderaatorina MINU kasutajakonto antud keskkonnas kustutada.
PS! Ära arva, et ma siin EMCA teemal midagi plõksin või plõksima hakkan. Mul on Aarega verbaalne kokkulepe selle osas, et esitan neile portsu küsimusi ja ettepanekuid ning kui neil on viitsimist või tahtmist küsimustele vastata ja ettepanekutele reageerida, siis seda nad ka teevad. Seega EMCA'ga ajan ma täiesti oma individuaalset rida tavalise motosõitjana. Ning teen seda OTSE NENDEGA telefonitsi, kirja teel ja lõpuks näost näkku.
Sry, et rõhuasetustes liiga palju suurtähti kasutasin.
-
- Mode
seitse lehekülge juba kirjutatakse, et MC tähendab oluliselt rohkemat kui ainult tõlge "motoklubi".
Kustkohast võtad sa lühendid MSK, OK?
Minu palve ongi, et ära oma isiklikku teooriat avalikus foorumis selliselt aja, et keegi kogu asjast lõpuks sittagi aru ei saa. Muidu peab keegi kogu aeg sinu postitustele lisama, et neil ei ole tegelikkusega midagi ühist.
Suhtle EMCA-ga otse palun. Aga kuniks sul asjad segased ära mõtle mingeid vastuolusid ega uusi tähekombinatsioone välja. Vähemalt ära esita neid avalikult.
Oli juttu, et EMCA vastab siia teemasse ja selleks palun esitada konkreetseid küsimusi.