"Märkan mootorratturit!" Vabatahtlikud!!!
Moderaator: Moded
Roccasse võiks ka tulla, siis kleebiks kohe naise autole selle peale ka
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Re: klipp
Bladyhell kirjutas:
Orkutisse lisatud ja igati auväärne tegu et inimesed tegelevad aga... (mitte et tahaks kritiseerida) kuidagi vale mulje jääb sõnum peaks ikka rusikaga silma torkama, et näe mis juhtub kui sa ei märka! Erapooletu vaataja näeb ainult et rumalad tsiklimehed sõita ei oska. sorry
kais kirjutas:Roccasse võiks ka tulla, siis kleebiks kohe naise autole selle peale ka
Me otsime su naisele kolm kena ja karvast tsiklimeest, kes selle logo talle autole kleebivad Siis saad ise jagama tulla.
Numanile - me ei tahtnud väga räigeks minna selle klipi ja bänneritega. Muidu oleks nagu meeleavaldus autojuhtide vastu juba. Me niigi laveerime pidevalt sellel piiril, et me võimalikult selget sõnumit annaksime. Kui keerame vindi üle siis võib jääda mulje nagu tsiklimehed inglid ja autojuhid tõprad - see ei vii edasi.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
jet kirjutas:seda võib ka orkuti piltide hulka lisada
erinevaid suurusi saab siit:
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?i ... m_id=58339
Huvitav kas mulle tundub ,et pildil oleval rattal on teras võrk väljas rehvil??
Igaljuhul paistab vägagi nii. see nagu küll head muljet ei jäta.
Täis mõõdus pildil paremini näha.
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Cado kirjutas:jet kirjutas:seda võib ka orkuti piltide hulka lisada
erinevaid suurusi saab siit:
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?i ... m_id=58339Huvitav kas mulle tundub ,et pildil oleval rattal on teras võrk väljas rehvil??
Igaljuhul paistab vägagi nii. see nagu küll head muljet ei jäta.![]()
Täis mõõdus pildil paremini näha.
teeme selle bänneri ringi, kuna antud pilt sinna väga ei sobinud. Pilt oli saadud politseist, kuid sellega ei kaasnenud selle pildi ajalugu, mis aga selgus nüüd ja see ei sobi meie kampaaniaga. Asi pole ainult rehvis.
Täname kõiki, kes asjale tähelepanu juhtisid.
Et kui orkuti peale teema läks siis tegin communiti Märkan mootorratturit! Äkki aitab ka see tähelepanu võita. http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=50161085
Jah, jäin minagi terasemalt kuulama kui jutust käis läbi ka Port Arturi parkla - siiani olin ettevõtmisest kuulnud põgusalt ning arvasin et see jälle üks paljudest Tallinna kesksetest üritustest... Ja pelgalt kleepsu pärast tallinnasse sõitu ette ei võta
Igal juhul tulen haaran mõned kleepsud ka endale, et neid siis ka sõpradele edasi anda - sest ka mul on "tähelepanu vajadus" ( loe: sõidan mootorrattaga). Poleks plaane tehtud juba siis oleksin isegi rivvi astunud/veerenud, aga jah...
Edu!
Virumaa
Tere.
Hea meel teile teada anda, et meie kleepsujagamise üritusse tulid juurde Jõhvi motomehed ja Jõhvis toimub sellele nädalal (kohta ja kuupäev täpsustamisel) samuti autojuhtide teavitamine.
EDIT:
Jõhvis jagatakse kleepse autojuhtidele neljapäeval Jewe kaubanduskeskuse parklas kelle 17-20.00. Edu Jõhvi tsiklistidele.
Homme siis veel Pärnus Port Arturis, ülehomme Tallinnas (Järve ja Rocca al Mare) ning üle-ülehomme Tartu (Lõunakeskus). Tulge kohale!
P.S. Kõigil, kes tulevad kleepsujagamisele vabatahtlikuks või lihtsalt uudistama ja osalema paluvad korraldajad olla eriti korrektsed ja kaasliiklejate suhtes ülimalt tähelepanelikud! kohal on näiteks ka meedia ja viimane asi, mida teleekraanilt näha tahaks oleks tagarattal tsiklimees kampaania bänneri taustal
Lisaks eelnevale postile tuletan meelde, et homme oleme esindatud Pärnus Port Arturi parklas.
Senistele tullalubanutele juba ette suured tänud, kuid lisajõud on igati oodatud.
Ise stardin Tallinnast homme nii kl 14-15 vahel Saku Suurhalli lähistelt tsikliga, nii et kui kellelgi on liitumissoovi, siis võtke julgelt ühendust.
NB! Olen kindel, et korrektne ning teistega arvestatav liiklemine on iseenesest mõistetav, seda enam,
et Pärnu üritusel on esindatud ka motopolitsei.
Näidakem eeskuju!
Terv,
Silver
tel. 5111221
Re: Virumaa
Bladyhell kirjutas:Homme siis veel Pärnus Port Arturis, ülehomme Tallinnas (Järve ja Rocca al Mare) ning üle-ülehomme Tartu (Lõunakeskus). Tulge kohale!
Mis Sikupilli parkla variandist sai?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Lang kirjutas:Lisaks eelnevale postile tuletan meelde, et homme oleme esindatud Pärnus Port Arturi parklas.
Senistele tullalubanutele juba ette suured tänud, kuid lisajõud on igati oodatud.
Ise stardin Tallinnast homme nii kl 14-15 vahel Saku Suurhalli lähistelt tsikliga, nii et kui kellelgi on liitumissoovi, siis võtke julgelt ühendust.NB! Olen kindel, et korrektne ning teistega arvestatav liiklemine on iseenesest mõistetav, seda enam,
et Pärnu üritusel on esindatud ka motopolitsei.
Näidakem eeskuju!Terv,
Silvertel. 5111221
Mina Pärnus käpp,aga nagu mainisin kirjas,jään pisut hiljaks
-
- Tänatud: 12 korda
Ot, ma ei saa nüüd täpselt aru. Kas Sikupilli jääb siis nüüd nimekirjast välja?
Samas, kuna homme vaba päev, siis võin tulla ükskõik millisesse parklasse nati 2T vingu tegema. Kus vähem rahvast ja kuhu juurde oleks vaja?
Moraalselt toetada võib, aga seda, et tagi sees täiesti normaalne inimene on, seda endapuhul tõestada ei suuda
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Priit_IZ kirjutas:Ot, ma ei saa nüüd täpselt aru. Kas Sikupilli jääb siis nüüd nimekirjast välja?
Samas, kuna homme vaba päev, siis võin tulla ükskõik millisesse parklasse nati 2T vingu tegema. Kus vähem rahvast ja kuhu juurde oleks vaja?
Moraalselt toetada võib, aga seda, et tagi sees täiesti normaalne inimene on, seda endapuhul tõestada ei suuda
Jah. SIKUPILLI jääb nimekirjast VÄLJA.
Sest sikupilli ei taha meid sinna. Jäänud on Järve selver ja Rocca al Mare. Seal toimetame.
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Re
ishijupp kirjutas:http://www.epl.ee/artikkel/426598#
kuupäevad (hmm- homme, ülehomme hoopis) puus??
Täitsa õige - nende "hommede" kasutamine tundub olevat üks trikiga asi. Autorile kommentaarid edastatud, alguses olid sees kuupäevad, kuid tunudb, et miski on viltu läinud...
Port Artur - kolmapäeval st täna
Tallinn - neljapäeval st tänase seisuga homset
Tartu - reedel st tänase seisuga ülehomset
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
Re: Re
Bladyhell kirjutas:ishijupp kirjutas:http://www.epl.ee/artikkel/426598#
kuupäevad (hmm- homme, ülehomme hoopis) puus??Täitsa õige - nende "hommede" kasutamine tundub olevat üks trikiga asi. Autorile kommentaarid edastatud, alguses olid sees kuupäevad, kuid tunudb, et miski on viltu läinud...
njah, ma tiirutasin eelmisel neljapäeval Rocca parklas.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Re: Re
Bladyhell kirjutas:ishijupp kirjutas:http://www.epl.ee/artikkel/426598#
kuupäevad (hmm- homme, ülehomme hoopis) puus??Täitsa õige - nende "hommede" kasutamine tundub olevat üks trikiga asi. Autorile kommentaarid edastatud, alguses olid sees kuupäevad, kuid tunudb, et miski on viltu läinud...
Ja nüüd sa kirjutasid samamoodi, nagu artikliski kirjutatud
Pärgel, mul oleks mõjuv põhjus kohale ilmuda - 10 min tagasi oleksin kehvemal juhul olnud näide sellest UK klipist, kus tsikkel küljelt sisse tuli.
Mingi punase VW tüüp lihtsalt vaatas must nagu kristallselgest klaasist läbi ja sõitis südamerahuga peateele ette.
Nähtavus oli väga hea, liiklus minimaalne ja minu sõidukiirus täiesti legaalne 50. Pole varem veel nii kiiresti Blackbirdi manööverdanud. "Tore" on see, et tüüp vist isegi ei märganud, et mingi ratas talt nina eest läbi võimles - sõitis südamerahus edasi.
Karmil kombel on naisega homme aastapäev..
Ilusat liiklemist
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Re
margus014 kirjutas:kas kampaania kunagi saaremaale ka liigub?
Jõhvi liikus kampaania Aleksandri nimelise kohaliku mootorratturi jõul, Saaremaale peaks kellegi aktiivse saarlase leidma Teil tellis kleepse vist kuskil 2-3 motomeest, jäi mulje, et pole väga teema...loodan, et teil ikka neid motomehi suti rohkem seal, muidu peate mandrimehi importima hakkama oma linalakkade manu
Üldiselt hetkel enam ei jõua Saarele oma tegevusi liigutada, sest jagamise kleepsud on bronnitud ja ajad ka paikas. Kuid jätame tuleviku tarbeks meelde.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.