Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Täiesti loogilist värki ajavad need EMCA tüübid.
Iseenesestki mõista, et kui tuleb näiteks mingi Norra klubi(MC) Venemaale sõitma ja mõtleb , et veedab öö vahepeal Eestis. Tõmbab kohe traati esimesele lähedal olevale nö. MC-le, et olete ehk nii lahked ja varustate meid katuse ja söögiga ja vastuseks saab, et kes kurat te olete ja kus te mu numbri saite vms.
Ehk siis pead selliste asjadega arvestama ,muidu peab sul olema ka veel klubimaja jne jne. Kõik see on siit juba läbi käinud.
Lihtsalt ma ei saagi aru kus kohast see hämmeldus ja üllatus tuleb.
Kellelgi ei saa tegelikult keelata seda MC-d selja peal kandmist aga point on selles, et reaalses elus ei kanta seda MC-d lihtsalt välja. Klubi võib käituda ja end üleval pidada nagu ehe MC, kuid ilma vajalike abivahendititeta ei mängi lihtsalt välja.
Aga, mina arvan küll, et kui mingi klubi tahab MC-na läbi lüüa ja ühineda EMCA-ga, et vältida tulevikus probleeme, siis andku aina tuld.
Neil peab see võimalus olema.
Paljud mitme mitme aastase staaziga klubid on korrigeerinud MC värki nagu näiteks varem mainitud Red Hawks ja ka Põhjatuulte Pojad ja veel mitmed. Pole mõtet vaevata end selliste asjadega ju. Kui kunagui selleks valmis ollakse siis miks mitte ,kui tuntakse vajalikkust nende "tähtede" ja sellega kaasneva vastutuse järgi.

Aga mind huvitab see, et miks näiteks Jõgeva MC liige pole. Pole hullu kui vastust ei saa või sadetakse mind otse neilt küsima. Lihtsalt huvitas, kuna nad päris üks aasta koos olnud ja annavad õige MC mõõdu välja päris korralikult.

Mine “Vaba teema”