Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi

Rubberoid

Lugemata postitus Postitas Rubberoid »

Saan ma siis aru asjast järgnevalt:
Äriregister (EMCA) on teinud OÜ, AS, UÜ, MTÜ-dele (MC, MK jne) ettepaneku vaadata läbi oma struktuur ja teha vajalikud korrektuurid. Asi on avaldatud ametlikes teadaannetes (Biker.ee-s). ja nüüd mõned küsimused:

1. Kas kõik eksisteerivad õiged klubid ja mitteõiged klubid peaksid end nüüd EMCA-s arvele võtma?
  2. Kas on moodustatud komisjon kes määrab kas on tegemist MC-ga või MK-ga? Kes vastutab, et otsus on õiglane ja pole kallutatud? Millised on MC konkreetsed nõuded ja kust neid leida? Võibolla pärast nõuetega tutvumist nii mõnigi klubi muutub kohe ise MK-ks!
  3. Millised on sanktsioonid "mässajatele"?

Saan aru EMCA murest et klubisid tekib nagu seeni pärast vihma ja on vaja asja korrastada. Kuid alustada tuleks juba eksisteerivatest klubidest. Kõik klubid pole EMCA liikmed. Otsustajate ring pole eriti laiapõhjaline! Kas ei teki oht et tuleb tsiklistide hulgas mitu leeri - EMCA liikmed, lihtsalt klubid, klubitud .... jne. Siit edasi kokkutulekud ainlt XXXX liikmetele jne.... Võib jamaks minna.
Loodi EMCA- väga hea. Nagu ma välja loen esindab EMCA ainult
MC-de huvisid. aga ülejäänud???? Kui on moodustatud nö. katusorganisatsioon võiks see kõikide huve esindada.
Ma olen ühes asjas samuti suht veendunud- enamus ei tea klubindusest sittagi, sest pole piisavalt informatsiooni. Lihtsam on teha oma klubi, kus kehtivad omad reeglid ja ükski konn ei köhi.

Ei ole MC liige, ei kavatse luua MC-d.

Mine “Vaba teema”