Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Intruder kirjutas:

Ma ei saa Sinu komentaarist absoluutselt aru spinna - ilmselt on mingi x lehte eespool olev postitus kust mingi selline fraas peaks tekkima mulle lihtsalt kahesilma vahele jäänud..

No ma katsun selgitada :)

1) Teema esimene postitus on küll vahendatud Motopaksu poolt ( kes on minu teada EMÜ's tegev, aga sõnumi enda on allkirja kohaselt koostanud EMCA president Aare Kõuts. Nii et on küll EMCA siin sõna võtnud ja EMÜ kah.
2) Arvati, et selle MC lühendiga üritatakse ahistada, aga välja tuli hoopis muu. Nimelt on lühendi taga sisu, mis vastupidiselt esialgsele avalikule arvamusele EI OLE mingi "bling-bling-respect" tänavagängide ja räpparite stiilis "retseptimine".
3) Arutelu käigus selgusid tõsiasjad ja asja point. Mitte kedagi ei ahistata, aga paljud inimesed võivad sattuda pilaaluseks, kuna kasutavad mõisteid mille sisust nad tegelikult aru ei saa. Päris piinlik on ju osutuda vastu tahtmist Uno Turhapuuro'ks või mis? :)
4)OC, MCC jne EI OLE mingid teisejärgulised ja allasurutud klubivormid vaid lühendid mis annavad aru seltskonna motiividest, organisatsiooni materjaal-tehnilisest baasist, veel võib-olla millestki.
5) jne

Ühesõnaga, hakka aga otsast kannatlikult lugema ja loe lõpuni välja, küll aru saad ;)

Suzuki GSX 750 Inazuma

Mine “Vaba teema”