Lahe seltskond mootorratastel või mootorrattaklubi
Skyrunner: Paraku meil Eestis selliseid tõsiseid MC, kes suudavad selliste reegleid järgida on suht vähe.
Mul sõbrad ja vend MC's mis vastab oma olemuselt kõikidele "tavaks saanud" MC tingimustele, aga ma ei näe, et nad selle pärast nüüd kuidagi muud moodi toimetaksid või kellegi heakskiitu otsiksid. Tegid ja teevad edasi omaette ja omal heakskiidul. Ning teised kiidavad nende tehtud kusjuures takka
Spinna: Helsinkis sattusin veebruaris lehest lugema, et üks kohalik klubi olla terroriseerinud muidu motomehi. Väljapressimised, ratatste vargused ja röövid jne. Motomeeste ühtekuuluvustunne? Heh...
Pihelgas, kas see on olukord, mida sina eelistaksid? Et minusugune saaks kohe pasunasse, kui ta julgeb arvamust avaldada.
Kris: Väike kõrvalmärkus - 1% ja MC vahel ei ole automaatselt võrdusmärk.
Heip, kahe käega selle poolt, aga Pihelga (muidu respect) poolt vihje endale nõelaga sõrme torkamise kohta paneb mõtlema.
Samal eesmärgil köhisin värvide pärast.
Indrek rattamees kirjutas: See on MC algus ja kindlasti mitte arusaadav koheselt, kuid vajadusel see selgitatakse kõigile arusaamatutele personaalselt.
Ma ei näinud Poola HA kokkutuleku piltidelt, et kahe teise klubi mehed, kes punast ja valget kandsid, oleks hakklihaks tehtud, küll aga võib vastava ähvarduse Indreku tekstist välja lugeda. Seda pealegi olukorras, kus HA pole kaugeltki esimene MC ei maailmas ega USAs ning R&W pole mitte broneeritud vaid üksteisele mõeldud sõbralik/tuttavlik mõiste.
Ise käisin 4 kuud Stockholmi HA klubihoone eest pea iga päev mööda ning ostsin lähedalt veel kukleidki kaasa. Tüübid olid muhedad, sõbralikud ja avatud. Akuhapet ei joonud. Hea näide tüüpide endi suhtumisest - väljas pargitud tsiklitel oli peal plaadikene klubi nime ning omaniku telefoninumbriga. Sõbralik sõnum, et kui keegi tegi selle vea, et ratta pätsas, siis teab, kellele helistada ning kuhu tagastada. Sellinne sõnum on minu meelest tõsiseltvõetav, ülejäänud kohta on siin juba piisavalt arvamusi.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897