Ebays-t tellimine ja kätte saamine?
Endal hetkel suht negatiivne kogemus Eesti Posti tolliagentuuriga. Nimelt sai ka Ebayst kaup tellitud, mille maksumus üle 22eur. Hästi, saabus mulle teade postkasti, et palun saatke kauba hinda kajastav dokument faksiga või e-mailiga. Kuna mul arvet välja prnditud polnud (ja printerit ka mitte) siis saatsin e-postiga. Täpsemalt installisin virtuaalse printeri, mis prindib pdf faili. Selle faili saatsin siis neile kirja manusena. Läks mööda poolteist nädalat, tolliagentuurist polnud mingit reaktsiooni. OK mõtlesin siis, et äkki neile pdf ei kõlba vms. Saatsin lisaks ka mul e-maili peal olnud paypal-i arve kinituse. Läks veel nädal, ikka ei mingit vastukaja, rääkimata postijaoskonnas ootavast pakist. Täna siis võtsin ja helistasin neile. Pika ootel-olekute jada ja edasisuunamiste tulemusena sain lõpuks teada, et minu paberid alles ootavad läbivaatust! No tere tali! Tolliagentuuris on kokkuvõttes läinud rohkem aega, kui USA-st paki Eestisse kulgemiseks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.