Ebays-t tellimine ja kätte saamine?

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Ebays-t tellimine ja kätte saamine?

Lugemata postitus Postitas makuke »

tere. oleks vaja osta odavalt pocke bike-i, aga uurides kasutatud hindu ebays siis otsustasin osta sealt... lugesn läbi palju teemasid aga ikkagi ei leidnus vastust oma küsimusele: kui ma võidan oktsjoni (ei kujuta ettegi kas ja kuidas peaks üldse pakkumistki tegema:S) siis kuidas ma kauba saan? mis edasi juhtub?

--sellised küsimused kummitavad siis juba mitmendat päeva ja täna otsustasin küsida.
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Müüjale esita sellised küsimused mitte foorumile...

y2k

Lugemata postitus Postitas y2k »

Noh eelnevalt ma soovitaks ikka vaadata kas kauba saatmine toimub worldwide või pead ise järgi minna.Teiseks räägi müüjaga mis edasi toimuma hakkab. :lol:
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

asi on selles, et mul ainult 1 asi vaja tellida et see süsteem paistab üpriski keerulime olema mulle. kui kellegil on vaba aega, mida ta viitsiks kulutad minu abistamisele siis andku teada. (oleks vaja, et keegi aitab pakkumist teha aja siis kauba eestisse toimetada
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

makuke kirjutas:
oleks vaja, et keegi aitab pakkumist teha aja siis kauba eestisse toimetada
..ehk siis sul on vaja kedagi kes sulle kõik ette-taha ära teeks. Anna siis ka teada, paljuga seda inimest motiveerima nõus oled* siingi selliseid kodanikke kes vanad kalad ebays. Kuid enne siiski mõtle järgi kas poleks ikkagi mõistlikum seda siit osta (garantii?).

see haakub ka teemasse :arrow: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=161355#161355

*isiklik huvi puudub, kuna ei tegele teistele ebayst asjade vahendamisega.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Heinar

Lugemata postitus Postitas Heinar »

Kõigepealt uuri mis masin kaalub ja siis palju tuleb saatekulu Eestisse.Saatekulu võib vahest asja maksumuse ületada.

ja veel kodumaist http://www.stenolink.ee/index.php?page=139

http://pocketbike.ee/viewforum.php?f=5
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Re: Ebays-t tellimine ja kätte saamine?

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

makuke kirjutas:
lugesn läbi palju teemasid aga ikkagi ei leidnus vastust oma küsimusele: kui ma võidan oktsjoni (ei kujuta ettegi kas ja kuidas peaks üldse pakkumistki tegema:S) siis kuidas ma kauba saan? mis edasi juhtub?

--sellised küsimused kummitavad siis juba mitmendat päeva ja täna otsustasin küsida.
asi on selles, et mul ainult 1 asi vaja tellida et see süsteem paistab üpriski keerulime olema mulle. kui kellegil on vaba aega, mida ta viitsiks kulutad minu abistamisele siis andku teada. (oleks vaja, et keegi aitab pakkumist teha aja siis kauba eestisse toimetada
Kuule vana ma arvan et sa paned ikka julmalt villast. Kui sa oleksid läbi lugenud kasvõi ühe teema Ebay kohta, siis sa poleks teinud siia seda eraldi teemat vaid oleksid otse kontakteerunud inimestega, kes sellega tegelevad. Minu ja kasutaja Isonts kontaktandmed on siin pea igas Ebayga seonduvas teemas sees ja paar tegelast peaks veel olema siin kes Ebayga aitavad.

Seega saada müüjale mail küsimusega kas saadab asja sulle, kui palju maksab saatmine, kui ei saada siis orgunni ise transa jne.
Mina sinuga tegeleda ei viitsi aga äkki Isonts on nõus suure hurraaga aitama, siin tema Tel Nr: 5020603

Lõppkokkuvõttes on sul lihtsam osta see ratas Eestist. Selles foorumis peaks isegi olema asjapulki, kes nende "maale toomisega" tegelevad.

:arrow: Rohkem tegusid ja vähem möla!!!!
Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

sulle ma Bueller kirjutasin ju mingi aega tagasi aga tundus, et sai olnud huvitatud ja ma pole kuskil öelnud, et tahan, et keegi aitaks mind tasuta. kust sa seda võtad üldse??
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

olen tihti mõelnud, et eks see e-wärk pakub inimestele teataval määral põnevust - teed pakkumise, ootad-vaatad, kuidas reageeritakse jne, hasart. saan aru, et selline põnevus on sinu jaoks antud juhul sekundaarne ja sinu peamiseks eesmärgiks on osta pocketbike. minuarust oleks sul lihtsam ja kindlam osta/tellida see mõnest sellele alale spetsialiseerunud firmast ja kui ongi mingi hinnavahe, siis on see marginaalne. juhul, kui 50 eurine hinnavahe saab määravaks otsuse langetamisel mõne anonüümse e-dealeri kasuks, pole vist mõtet edasi rääkida.

mõtlesin kunagi lapsele osta ja uurisin nac maad. ostmiseni ei jõudnud kuna tal läks suurem tuhin üle. bookmarkides olid aga mõned lingid alles:
http://www.xdrive24.de/
http://polini.www.portal.tradenet.it/index.html
http://www.davesmotors.com/store/pocketbikeparts.html
http://www.midsouthminimoto.com/index.a ... ategory=12
http://gas-scooter.de/shop/index.php?cPath=165

vali bike välja ja võta müüjaga ühendust, uuri, kas neil oleks võimalik see postiga või kullerteenusega saata või las viskavad selle lähimasse schenkeri või dfds'i terminali, küsi hinda EXW ja DDU tarneklauslite puhul, jne. reeglina tuleb transpordikulu oluliselt väiksem, kui veo/saatmise tellib saatja välisriigist. seejärel uuri meie vedajate käest, palju maksma läheks ja siis otsusta. tuleb kindlasti lihtsam, kiirem ja soodsam deal, kui esimest korda e-jalgratast leiutades.
ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

ebay-st tellimine on väga lihtne, olen sealt 10eid asju tellinud.
Esiteks pead sa ennast registreerima. Kasulik on ka Paypal account, see on üks populaarsemaid maksmisviise ebay-s. Mõned müüjad tahavad pangaülekannet.
Müüdava eseme leheküljel on kirjas kuhu müüja on nõus eseme saatma (worldwide, europe jne), kui müüja on näiteks ainult nõus saatma "deutchlandí" siis pole muidugi mõtet esemele pakkuda. Samas on ka kirjas millist maksmisviisi müüa aksepteerib.

Kui sina oled eseme võitja siis oled sa põhimõtteliselt kohustatud eset ostma.
Alati tasub ka vaadata mis on müüja "feedback", see on hinnang mis talle antud temaga varem tehinguid teinud inimeste poolt. Iga kord kui ostad midagi ebay kaudu pead sa andma "feedbacki".
Ei maksa usaldada inimesi kes on alles eile liikmeks astunud ja kellel feedbacki ei ole. Kui aga müüa on juba pikemat aega liige ja tal on paarsada feedbacki ja 98+ protsenti positiivne siis võib teda rahumeeli usaldada.
Ma tavaliselt ei viitsi jännata pakkumistega ja ostan esemeid mis on "buy now" ehk "sofort kaufen" (osta kohe).
Viimati muutis Oil-Cooled, 06 Sept 2006, 01:50, muudetud 1 kord kokku.

Heinar

Lugemata postitus Postitas Heinar »

Ja alati võib müüja käest küsida, kas on nõus Euroopasse ka saatma(kui kirjas ainult saksa).Paljud on nõus ja muidugi teada saada ka postitustasu - millega nad on nõus saatma.
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

Aitähh ülevaate eest teile. ja nüüd.. ruttu ruttu tellima :D

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

Kas keegi on niimoodi ka ostnud, et asi saadetakse mitte kodusel aadressil vaid mõnele sõbrale hoopis?

leidsin eile ühe väikese vidina, oksjoni lõpuni oli tund. Tegin endale konto, pakkusin ja võitsin alghinnaga. E-bay saatis mulle arve. Ega see hinnavahe nüüd nii suur ka ei ole, et ei võiks seda Eestisse saata lasta aga põhimõtteline küsimus siiski - kas saab lasta saata mujale kui kontol näidatud aadressile ja kuidas seda korraldada? Süsteem genereerib arve ju automaatselt vastavalt kontol näidatud postiaadressile...

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Mina olen sedasi ebay-st ostnud, et laskunud ostetud eseme saata oma sõbrale või tuttavale. ebay-st on mulle alati saadetud kiri müüja kontaktandmete ja meiliaadressiga, olen leppinud kokku, mis aadressil tahan ostetud eset (esemeid) saada, teinud ülekande eesti pangast saksa panka (ülekande tasu 2 eur) ja kui papp on müüja arvel, olen alati kauba saanud soovitud aadressil, korra isegi kulleriga ukse taha.
ja ei ühtegi petuvärki, pigem on asjad olnud paremad kui pildil paistab.
Sakslased mulle lausa meeldivad, kõik on mullikiles, koos arvetega, kenasti pakitud, kasutatud esmed puhastatud ja kilesse keeratud, nahkkombe lausa originaalpakendis...

Edu
Sverre

oma_jope

Sverre kirjutas:
teinud ülekande eesti pangast saksa panka (ülekande tasu 2 eur)
ei ole viitsinud paypaliga mässata?

Sverre

ei.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

hmm paypaliga maksmine pole mingi mässamine. ei ole midagi lihtsamat ning piirdub reeglina ühe nupuvajutusega, minuti pärast on juba teisel osapoolel, olenemata asukohast maailmas, raha käes
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Enamik saksa ebayereid ei tunnista paypali. Aga ega see SEB-i EU makse ka oma 30kr-ga tapa.

Kullerteenusega on mul negatiivne kogemus. Saksa Hermes kasutab mingit mõttetut poliitikat või on siinne parner pohhuist.
Mul on ukse peal kirjas, et Hermese kuller helistagu sellele numbrile... Ja pakk saadeti 2x saksa tagasi. No ma ei istu ju töö ajal kodus ;)
Eks nüüd proovin tööaadressile.

DHL pakid on Eesti posti järeleminemine. Aga üle 2kg pakid on DHL-ga eestisse kirves. Soome näiteks odavam.

Kui kellelgi huvi, on mul vastavate kalkulaatorite lingid ka olemas.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Keegi oskab öelda, kaua nad keskmiselt saksast siia asjad saadavad ? Mul 1 R1 perse tulekul.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

Sverre

kättesaamise aeg on väga kõikuv. ühest kuni nelja nädalani.
näiteks üks 5 kg tagavelg tuli nädalaga, 300 grammist piduriheeblit ootasin kuu aega. mõtlesin juba, et hakati jala tooma...

Sverre

oma_jope

mella kirjutas:
Kullerteenusega on mul negatiivne kogemus. Saksa Hermes kasutab mingit mõttetut poliitikat või on siinne parner pohhuist.
Mul on ukse peal kirjas, et Hermese kuller helistagu sellele numbrile... Ja pakk saadeti 2x saksa tagasi. No ma ei istu ju töö ajal kodus ;)
See on küll jabur. Ma loodan, et nad pärast lisaraha ei küsinud? Kes nende partner on siin?
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Partnerit nad ei avalikusta. Ühe tasuta voucheri olen saanud esimese saate eest. Teine on siiani vastamata.

Kusjuures ma kirjutasin neil ekorduvalt (sel ajal, kui pakk veel eestis oli), et andke partneri tel nr, ma ise helistan ja lepin kokku.
Vastus oli, et pole ette nähtud, jätke uksele tel nr.

oma_jope kirjutas:
mella kirjutas:
See on küll jabur. Ma loodan, et nad pärast lisaraha ei küsinud? Kes nende partner on siin?
Kasutaja avatar

Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Mul on ukse peal kirjas, et Hermese kuller helistagu sellele numbrile... Ja pakk saadeti 2x saksa tagasi. No ma ei istu ju töö ajal kodus Wink
Eks nüüd proovin tööaadressile.
Minul oli Hermesega väga hea kogemus. Prooviti samuti koju tuua ja kuna mu naine väikelapsega ei saanud lahti tegema minna, sõideti minema. Seejärel otsiti minu nimi ning töökoht Googlest üles ja toimetati pakk tööle. Minule jäi isiklikult hea kogemus. Loomulikult võiks helistada, mis lihtsustaks kogu protsessi märkimisväärselt.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R

oma_jope

feedback

Mida see tähendab, kui üks osapool jätab teisele tagasisideks fraasi "Note 1" ?

Rubberoid

Lugemata postitus Postitas Rubberoid »

Kui märk on positiivne e. roheline on ju savi mis sinna kirjutatud on!

oma_jope

Rubberoid kirjutas:
Kui märk on positiivne e. roheline on ju savi mis sinna kirjutatud on!
Nojah, kas kirjutad signatuuri Mountain või Mounain savi ju?
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

oma_jope kirjutas:
Tükk aega mõtlesin, aga see kommentaar ei haaku üldse sinu küsimusega. Nagu juba eelnevalt öeldi: "kui tagasiside oli positiivne, siis on suht savi mis sinna kirjutati - kasvõi mounain"
Kasutaja avatar

fishbone
Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '

Ebay, Paypal ja maailm

Lugemata postitus Postitas fishbone »

Tervist

Üldiselt on Ebay-ga positiivsed suhted. Ja Paypal on abiks - jube lihtne maksta.

Paljude sakslaste jaoks on üllatus, et Eesti on euroopa liidus ja siis küsivad transpordi eest reipalt...

Usast ostes arvestage impordimaksuga. (võin eksida aga ligi 25%).

Lugupidamisega.
Delta-->Yamaha XT600 '92-->Honda Varadero XL1000V '01-->Emmaljunga Mondial Duo Combi '11

oma_jope

Nigga kirjutas:
oma_jope kirjutas:
Tükk aega mõtlesin, aga see kommentaar ei haaku üldse sinu küsimusega.
mu kommentaar haakus kod. Rubberoidi signatuuriga, milleks sel hetkel oli "Thunder Mounain Custom Cycles". Ju tal siis vahepeal piinlik hakkas...

Sellest, et roheline on positiivne, ei ole raske aru saada. "Note 1" tähenduse teadmine aitaks mul paremini aru saada e-bay maailmast ja seal (ning ilmselt ka mujal) kasutusel olevatest saksakeelsetest fraasidest ja lühenditest .
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad

mayhem

Lugemata postitus Postitas mayhem »

kas kellegil on infot? kui tellida ameerika netipoest kaupa lasta see saata sealolevale aadressile kes paki omakorda edasi saadab kui eraisiku saadetise kas lisatakse siis pakile makse või tolle?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”