korraks küsin vahele: kas kellegil on mingit garaazi kus ma saaks ka oma ratast hoida ja kuhu vajadusel ka ise ligi pääseks?
Lihtsalt puu külge ei täi siduda.
oleks väga abiks
väinz
Kas mõtled pikemaks ajaks? Muidu öö/kaks saan tsikli majutusel abiks olla. Isiklikku garaaži pole.
aasta-poolteist Tegelt talvel saan mujal hoida.
motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Katsu sa see bemm seisma saada, noored vahtralehe omanikud roolis. Julgevad nad sul jah seisma jääda. Vaata mis kinnastega me sõidame, kes see tahab neid tunda saada, carbon nukid.
Noortel meestel imelikud moodused maailma parandada,-carbon nukkidega. Eks ta kohati parandamist vaja,aga...
Katsu sa see bemm seisma saada, noored vahtralehe omanikud roolis. Julgevad nad sul jah seisma jääda. Vaata mis kinnastega me sõidame, kes see tahab neid tunda saada, carbon nukid.
Noortel meestel imelikud moodused maailma parandada,-carbon nukkidega. Eks ta kohati parandamist vaja,aga...
Kui mina olen möödasõidul ja minust 10 korda raskem masin hakkab peale pressima...
Mis sa ise teeks, kui keegi sinu elu antud viisil ohtu seaks??
Mind ajab igatahes vihaseks selline asi!
Kui mina olen möödasõidul ja minust 10 korda raskem masin hakkab peale pressima...
Mis sa ise teeks, kui keegi sinu elu antud viisil ohtu seaks??
Mind ajab igatahes vihaseks selline asi!
vb jäi lihtsalt suu ammuli peeglist siklit vaatama ja unustas ära sõidusuunda jälgida
Täna õhtul vb kannatab küll.
Vb homme veel ilusam.
Homme õhtu poole võiks teha küll sõidu, päeval ma olen võistlustel ringe lugemas ja muid töid tegemas.
Kui uskuda ilmateadet siis alates laup. läheb elu eestimaal ilusaks Päikest päikest ja veel kord päikest. Ise aga olen homme lõunaks vast platsis või siis natuke peale lõunat. Igal juhul kui üht puna/musta CBR600FS näete tiirutamas siis teadke see olen mina
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
EMHI-l on suur arvutipark, mis prognoosib random funktsiooni kasutades ilmateadet kuni 10 aastat ette
Vaadates õue, siis on suht jahe ja niiske. Kardan, et homme sama... aga kes teab... mul sai kodus kohv otsa
Nali naljaks.
Kes üldgümnaasiumi õues enda ratast pargib? Ükspäev putitas seal midagi ka
Kui homme kena ilm ja tervis lubab ning muud asjalood ka kokku langevad, siis sõidan vist isegi ringi.
Et kui näen kedagi sõitmas või kusagil seismas siis sõidan ligi ja ütlen tere
EMHI-l on suur arvutipark, mis prognoosib random funktsiooni kasutades ilmateadet kuni 10 aastat ette
Vaadates õue, siis on suht jahe ja niiske. Kardan, et homme sama... aga kes teab... mul sai kodus kohv otsa
Nali naljaks.
Kes üldgümnaasiumi õues enda ratast pargib? Ükspäev putitas seal midagi ka
Kui homme kena ilm ja tervis lubab ning muud asjalood ka kokku langevad, siis sõidan vist isegi ringi.
Et kui näen kedagi sõitmas või kusagil seismas siis sõidan ligi ja ütlen tere
Kohalik siklimees pargib seal vahetevahel oma punase suzuga, vahel peab ju käed õliseks ka tegema
Ja Anti, esmaspäeval tehakse su gondlid ära, teisipäeval saad kätte siis.
Ilusat päeva.
Suurimad tänud!
tuleks võistlusi vaatama küll, aga olen tallinnas ja nädalaid tagasi kokkulepitud üritus täna siin. igatahes edukat võistlust, tundub et ilm on ka soosiv
Sai nädalavahetusel natuke pikemad otsad ette võetud.
Haapsalu-Tallinn-Tartu-Pärnu-Haapsalu
Muud polnud hullu... ainuke miinus oli asja juures see, et alustasin pühapäeva õhtul Tartust peale kella 23 sõitu... Haapsallu jõudsin 04 hommikul.
Omamoodi lahe kogemus
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.