Mul on selline küsimus, et kas keegi hea inimene on nõus oma mootorrattalt mulle esituld laenama 1 päevaks? Oleks vaja tsikkel arvele saada, aga selle nimel ei viitsi eraldi tuld osta. Või kui kellegil vedeleb niisama mingi tuli, siis oleks veel parem, ei pea ratast lammutama hakkama. Peaks sobima ja mõne enduuroka tuli, seda on eriti lihtne küljest võtta.
Teekonnaks oli Tartu - Otepää - Tartu koos Oti pubi külastamisega. Hämaras uduvihmaga sõit on ikka üks paras katsumus - tuleb auto vastu ja nähtavus suur ümmargune null, maanteel puhub pildi klaariks aga linnas on paha paha.
jäin lootusetult hiljaks aga tegin oma ringi ikkagi ära, suht tatine ilm jah, ei saand pikka otsa teha, naine pole veel harjunud polaarvöötmes tsikliga sõitma;)
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Ei olnd ilmal väga vigagi, sai sõidetud. Tagasi tulles trügisin veic ette, sry selle pärast. Tahtsin kiiremini koju saada Kui paremat ilma, siis võiks pikema tiiru teha ja varem sõitma hakata, siis ei pea põdema et väga öö peale jääb. Ühtlasi kasutan juhust ja küsin ega keegi 19 Haapsallu ei sõida? Endal plaanis siis minna kui vähegi ilma on ja seltsis lõbusam sõita.
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Endalgi oleks tagasihoidlik soov uusi tuttavaid leida...ja sõita ka muidugi, kui just tuul külili ei nügi. Tuult on hetkel küll mehemoodi. Jälgin huviga, kas siia tekib varsti info kogunemiskoha ja -aja kohta
Bronni mult enne ära - saada sõnum või meil baar_tallinn@hotmail.com. Tulen ise kohale Tartu küll.
Probleem selles, et jagame neid ka tasuta, kuid kuna me teeme seda kodanikualgatusena, siis neil tasuta jagatavatel on ühe sponsori logo peal.
Hetkel on mul veel ilma logodeta asju alles, kuid pead ei anna, et neid igavesti on. Lisaks b-d me ei tooda enam ja C-st loobusime ka - neid saab hetkel ainult jääkidest. A1 on meie peamine kampaaniakleebis.
Ma võttaks mõned A1 ja B1 ,võimalusel võtta kaasa palun,tulen ise su käest küsima.
Nii teeme, kas see tähendab, et tuled vabatahtlikuks ka?
Bronni mult enne ära - saada sõnum või meil baar_tallinn@hotmail.com. Tulen ise kohale Tartu küll.
Probleem selles, et jagame neid ka tasuta, kuid kuna me teeme seda kodanikualgatusena, siis neil tasuta jagatavatel on ühe sponsori logo peal.
Hetkel on mul veel ilma logodeta asju alles, kuid pead ei anna, et neid igavesti on. Lisaks b-d me ei tooda enam ja C-st loobusime ka - neid saab hetkel ainult jääkidest. A1 on meie peamine kampaaniakleebis.
Ma võttaks mõned A1 ja B1 ,võimalusel võtta kaasa palun,tulen ise su käest küsima.
Nii teeme, kas see tähendab, et tuled vabatahtlikuks ka?
Ma ei ole eriti seda tüüpi suhtleja inimene kes oskab ja tahab palju rääkida
Aga kui saan abiks olla siik ikka aitan
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.