Kestvussõit ATV,Quad,soolo "Piksepini karikas"
Moderaator: Moded
kiire see rada ka muidugi ei olnud,aga muidu oli äge
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Mnjah-neile vist suur pettumus ,kes eelmisest korrast midagi enamat ootasid.
Ise küll täna arvestuses ei söitnud,aga selle eest nautisin täega "trenni" ja ilusat ilma ka. ja vist isegi u8-9ringi sai kimatud,korra ka 10min mülkast välja kaevatud oma kahe taktilist.
Aitäh meestele kes raja ääres pleesitasid ja iga ring mind lahkelt õllega kostitasid
Vabandused nende ees ,kellele lubasin s...a lennutada,aga ilma jäid
Kohtumiseni Karjääri Kärnatamise II etapil,kus muda pole vaja karta.Rada tuleb analoogne Rannu rajale. -- olge kohal
Edu köigile Lärm
Elu esimene start siis tehtud. Sõit jäi küll lühikeseks aga ise olen jube rahul. Mulle meeldis. Muda sai ikka täiega. Stardi mägi tuli hästi välja ja ka esimesest suurest tõusust sain üles. Peale esimest sood mu sõit ka lõppes. Raja olud olid algajale küll veitsa karmid, rada ise muidugi oli hea. Lahe päev oli. Jõudu korraldajatele ja tehke järgmine kord midagi kuivemat.
KK II olen kindlasti kohal.
NAtuke pilte
Tänud Urmasele meeldiva sõidu eest. Ja tublid olid kõik kes rajal käisid vahet ei ole mis tulemus , peaasi et sõitta saab, ja natuke ka pilte
http://fotoalbum.ee/photos/isomarx/sets/421199
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Mõningad pildid.
http://www.album.ee/album/30025777/50103366
Kawasaki Ninja 636 2002a
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
kõrtsmikumolu kirjutas:Käisin kohal pealtvaatajana, olen olnud truu motokrossi fänn oma kolmkümmend aastat aga sellist külmaverelist otse"lõikamist", mis laupäeval Piksepinil toimus ei ole ma varem kohanud. Või on see kestvuskrossidel normaalne?
Mõnes kohas muutus rada läbimatuks ja sõideti kuskilt läbi võsa, kohtunikud panidki pärast raja piirded teise kohta. Ei saa öelda, et see võsa kaudu "lõikamine" mingi kerge üritus oli.
Sõit ise oli äge ja pani algajad tõsiselt proovile.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Kas kellelgi mõnda videot on sõidu kohta, tahaks panna tehnikaringi kodukale ülesse... (www.missotsk.ee)
granary kirjutas:Kas kellelgi mõnda videot on sõidu kohta, tahaks panna tehnikaringi kodukale ülesse... (www.missotsk.ee)
Tegelesin täna video arvutisse tõmbamisega, kuna teised filmisid siis võtab aega selle lõikamine. Loodan et homme õhtuks on video neti valmis ja saab ka üles pandud. Kui m õieti aru saan siis on tegemist Missokatega olen ise võrus ja käin tihti Missos võin ka plaadile panna ja mingil päeval ära tuua
Tegelesin täna video arvutisse tõmbamisega, kuna teised filmisid siis võtab aega selle lõikamine. Loodan et homme õhtuks on video neti valmis ja saab ka üles pandud. Kui m õieti aru saan siis on tegemist Missokatega olen ise võrus ja käin tihti Missos võin ka plaadile panna ja mingil päeval ära tuua
Aga väga tore... Plaadina variant oleks väga hea.
www.missotsk.ee tegin siis lühikese kokkuvõtte kestvussõidust ning lisasin galeriisse mõned parimad pildid, mis netist leidsin, siinkohal tänud kõikidele fotograafidele. Uudiste rubriigis saate kirjutada mida me peaks seoses kestvussõitudega edaspidi teisiti tegema...
granary kirjutas:Kas kellelgi mõnda videot on sõidu kohta, tahaks panna tehnikaringi kodukale ülesse... (www.missotsk.ee)
Lähipäevil peaks üles saama üks kiivrikaameraga filmitud video.
Annan teada kui valmis ja üleval.
GSX-R 750 1989
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.