Stiilne varustus chopperitele

Kasutaja avatar

T.T.
Tsikkel: MV Augusta F4RR

Lugemata postitus Postitas T.T. »

Oldbear kirjutas:
Kännu kirjutas:

Vaata ebay.de-s ringi, seal valik ikka väga suur ja igasuguse hinnaga. Kui viitsid jamada, siis umbes nii poolega Eesti hindadest ikka kätte saad.

Kiivri soovitaks siiski kohapealt osta, võib ju pildil äge välja näha aga ma pidin mitmes poes mingi 10-15 tk enne läbi proovima kui täpselt pea järgi õige leidsin. Suurused erinevad ka tootjatel, ühe L võib olla teise S või ka XL ja seest on ka kuju erinev. Kataloogi järgi kiivert tellida ikka väga riskantne. Riietega pole nii hull, küll keha järgi paika venib. Või noh tegelikult venib küll kiiver ka aga targad mehed nii räägivad, et vähemalt see peab täpselt pea järgi passima.

Tegelikult tuleks kiiver algselt osta isegi tiba väiksem. Kiivri sisemus kohendub mõne ajaga Su pea kuju ja suurusega, alles siis on ta kõige turvalisem.

Vot see on minu meelest imelik soovitus! :roll: Minu kogemus ütleb seda, et kui kiiver kuskilt natukenegi pigistab, hakab see pikema sõidu jooksul no niimoodi häirima, et sõitu ei ole võimalik jätkata. :cry: Ja ma ei ole suutnud veel ühtegi kiivrit parajaks sõita, igaljuhul on enne seda kannatus katkenud.
Minu soovitus on, et kiiver tuleb leida igati paras, ehk ta peab olema tihkelt ümber pea ja mitte kuskilt ei tohi mitte midagi häirida.

Cruise-Suzuki M1800R, Cross-Husqvarna 250, Speed-Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV 1000, MV Augusta F4RR, City-Kawasaki Z750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”