Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1800R
- Kontakt:
Üsna sõge väide Bladyhellilt ja absoluutselt nõus korkega. Läbin ka ise nimetet ristmikku iga päev ning kui keegi sellest veel ei ole aru saanud, siis see kaduv parem rada, mis tõepoolest on ka minu arvates ajukääbikute loodud (vt postid joontest, märkidest ja märgistusest), tõstab oluliselt selle ristmiku läbilaskevõimet. Miks? Aga sellepärast et lisaks vasakul rajal sõitjatele saab üle ristmiku ka veel terve pinu paremas reas sõitjaid. Pärast seda kui punane tuli kraani kinni keerab on aega küll vasakusse reastuda, sest see rida on eksklusiivselt just Tartu mnt-lt tulijatele vaba.
Ise sõidan seal nii, et kui olen vasakus, siis lasen korke paremalt vahele ning kui paremas, siis lasen sõgedalt eessõitja stanges rippuva bladyhelli mööda ja reastun kasvõi viimaseks. Ikkagi olen Järvevana vabas vees Noja eks ole ka juhtunud, et kui paremalt ei ole (väga harva) kedagi tulemas ning panen otse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.