Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.
Teab keegi Tartus kohta, kus bike tuuleklaasi toonida saaks.
Küsisin ühest sellega tegelevast firmast siis nemad ütlesid, et ei saagi kilega toonida, kuna tegu pleksiklaasiga ja kilet pannakse kuumapuhuriga peale. Ju siis see klaas ei kannata seda kuumust.... Pakkusid välja, et mine osta poest lakki ja lase peale.
Tahaks ikka korralikku asja saada ja ise mingi lakimees ei ole.....
Mis toonimisvõimalused siis on üldse ja kus? ?
ei ole mõtet vist ise leiutada...pisikese raha eest saab juba uue klaasi osta ja just sellise nagu ise tahad www.louis.de
või kui siis seal pole... www.puig.tv
ei ole mõtet vist ise leiutada...pisikese raha eest saab juba uue klaasi osta ja just sellise nagu ise tahad www.louis.de
või kui siis seal pole... www.puig.tv
Ega ta nüüd väike raha ikka pole küll, ma tellisin saksast MRA klaasi kawasaki ninjale mis maksis koos posti kuludega kokku 1653 eeku.
Teab keegi Tartus kohta, kus bike tuuleklaasi toonida saaks.
Küsisin ühest sellega tegelevast firmast siis nemad ütlesid, et ei saagi kilega toonida, kuna tegu pleksiklaasiga ja kilet pannakse kuumapuhuriga peale. Ju siis see klaas ei kannata seda kuumust.... Pakkusid välja, et mine osta poest lakki ja lase peale.
Tahaks ikka korralikku asja saada ja ise mingi lakimees ei ole.....
Mis toonimisvõimalused siis on üldse ja kus? ?
krt need on siis küll mingid valed mehed selle ala peal.... asi pigem selles, et selline töö ei tasu tegemist ära. Aga sellist juttu ärgu küll ajagu, et pleksi ei saa toonida... Või teine asi, et kasutavad mingit odavat paska kilet, mida ei saa kusagile peale panna
Kui ise sama teha soovisin, saatsin pea kõikidele Tallinna toonijatale mailid ja suuremalt osalt tuli vastus, et kuna toonimine nõuab kuumutamist ei saa pleksiklaasi toonida. Ainus vastus, et ala tule kohale ja teeme ära tuli mingilt umbkeelselt venelaselt kelle tekstist ma mõhkugi aru ei saanud.
missasja ei saa teha?ma just leppisin kokku et mul kleebitaxe kiivrile mask...viisiirile tuleb võrk et ikka läbi ka näex ja ei hakkanud keegi ajama et ei saa teha...kallis lihtsalt muud ei midagi
heh, ratta seljas kohapeal proovides ei kujuta ma nüüd küll ette kuidas ma oma 196cm pikkust keret nii alla paenutan, et sealt läbi vaataks:D http://bikepics.com/pictures/1110136/
nomaitia ka samas.
Ma kah 196 pikk,Yamaha r6 tuuleklaasi taha poen küll ära.
Tõstaks vana teema üles.Oleks vaja toonida mustaks aprilia rs-i tuuleklaas.Tartus keegi saaks hakkama?Vahet pole,kas lakiks,või tooniks,pea-asi et tulemus jääks hea.
Eks ta ole jah õige, sest tulesid toonides peab läbi ka paistma. Aga kui sa sellega klaasi toonid, jääb küll ilus must, aga see klaas enam kunagi läbi ei paista
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.