Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
ma olen aru saanud nii et kui asi peab juhtuma...siis ka juhtub...kui neid videosi vaadata siis ei tohix yldse tsikli selga istuda...ja kui pead surma saama siis saad seda jalakäiana ka..mõni juuatäis debiil sõidab sulle lihtsalt otsa...yx võimalus on ainult elada ei tahax seda raisata liigsele ettevaatusele
Täitsa huvitav oleks teada kas Eesti motopolitsei on ka läbinud koolituse kus sellise kindluse ja täpsusega sõitma õpitakse.
Olen kuulnud kunagi ammu, et Eesti politseid koolitati Soomes, või on asjad äkkisti nüüd muutunud.
Teab keegi targem midagi selle kohta?
Selles ma ei kahtle üldse, et nende sõiduoskused on kõvasti üle harju keskmise, samas eelmise aasta lõpuks oli täie tervise juures vaid üks motopolitseinik.
Selles ma ei kahtle üldse, et nende sõiduoskused on kõvasti üle harju keskmise, samas eelmise aasta lõpuks oli täie tervise juures vaid üks motopolitseinik.
Kõik mehed olid ja on täitsa terved ning kohe varsti ratastega väljas
Neid USA ja Jaapani motopolitseinikke vaadates tuleb endal alati mõte, et selline peaks üks ARKi eksam tegelikult olema. Jääks hunnik tarbetuid külje mahapanekuid ning plekimõlkimisi tavaliikluses ära. Lihtsalt inimesed teaksid paremini milleks nemad ja ratas võimelised on ning pole.
Selle klipi puhul on eriti kena minu meelest sumpaheli ning see, kuidas kohati täisringi tehes käib jalaplaat kogu aeg maha
Minu teada on eesti motopolitsei saanud hea koolituse. Aga on teada ,et ole nii kõva mees kui sa ka oled, alati on sinust kõvem mees olemas. Iseasi on selles, kus ta on ja millal temaga võistlema pead
Aga kaotad kunagi kindlasti. Täna, homme, Kes teab
Kõvem mees on olemas jah, kuid 99.9% ahve lihtsalt kujutavad omale seda ette, et nad on kanged kärbsed ning vastavas olukorras lihtsalt pakivad end kuhugi ära
Kõik mehed olid ja on täitsa terved ning kohe varsti ratastega väljas
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.