Kiivri ostmise sõiduproov

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

triplekix kirjutas:

Samas kindlasti pooled sellised kiivri proovijad tahaksid Eestis kiivri ära proovida kuskil poes, et seda siis netist 20-30 % odavama hinnaga tellida. :roll:

väga hea point. Küllap seda sama müüjad ka "persega" tunnetavad, et ei ole mõtet tekitada demokiivriladu.
Kes on tõsine huviline, saab kiivri ostetud ja proovitud ka enne sellega sõitmata. Et kiivri põhiomadus on kaitsta pead, võiks keegi ju ka proovikukkumist tahta.
Jäädes sõidu juurde, kas üks päev proovimiseks on piisav: aga kuidas ta päikesega sõites töötab? aga kuidas temaga vihmas sõita on? aga kuidas suurtel kiirustel? aga kuidas öösel? Ei, see kiiver mulle ei sobi - ma tahan homme seda teist kiivrit proovida. Ja niimoodi korraga kümme klienti???

Ärge võrrelge seda autode või tsiklite proovisõiduga. Müügist saadav tulu korvab proovisõidu korraldamiseks kuluva tööaja. Lauks ütles õigesti, et demolaos tuleb hoida erinevatel mudelitel erinevaid suurusi - Eesti müüginumbrite juures?

Keegi tõi siin näite prooviasjade retsimisest (kummi põletamine). Jutt jumala õige - alles eile rääkis mulle üks sõps, kuidas tõmbas Männikul põhja peale kinni sõitnud tutika GL "proovisõidu auto" välja.

Olge ikka ise mõistvad müüjate suhtes ja kui esinete piisavalt veenvalt ei tehta ju ka takistusi mõne asja proovisõidu suhtes. Aga peale lennata "ma olen klient ja lähen mujale kui siin ei saa" jutuga..

Teil on see õigus. Kui aega, viitsimist ja enesetunnet on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”