Kiivri ostmise sõiduproov

Kasutaja avatar

airbrusha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas airbrusha »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Kokkuvõtteks tekkis mõni mõte:

1. Eesti on väike.
  2. Eesti on väike.
  3. Eesti on väike.
  4. Tahaks olla naiste testpesu

Minu pruut on diktor meedias ...
Istun teleka ees, rüüpan teed ja
tahaks väikeseks poisiks
tahaks tagasi spermatosoidiks
ja ,et kuuluks temale...
Kui ta räägib homsest kliimast
siis ta võtab sellest -välja viimast
Etteheiteid loobin ,et ei õppinud günekoloogiks
ja ei kuulu temale ...
Isa kinnisvara maakler...
Emal mul on Silja Lainis kaater...
MULLE AINUKE LUMM -
VÕLUR TEE MINUST TEMA TRUSSIKUKUMM
-siis ma kuuluks temale ...
Jälitan sind linna mööda-
kui on tarvis kohe hakkan lööma ...
Tõstan palgesse kaba -
lasen inimesed tänaval maha,
et nad ei kuuluks sinule...
Kesköö saade teeb mind härdaks ...
Helistan sa ütled,mulle värdjas...
Ah kui väikeseks poisiks ...
Kui saaks tagasi spermatosoidiks ...
Siis ma kuuluks sinule... (J.Pehk)

Proovisõidu auto ja proovisõidu tsikkel on teadupärast ka kindlustatud ... Kui proovid golfivarustust ja oled võimeline selle ära lõhkuma siis tuleb sul see ka kinni maksta... Üks suurematsorti porikärbes võib uue kiivri peegel visiirile juba püsiva kriimu jätta...
Poes pähe proovides on sul justkui vähem võimalusi kiivriga kukkuda ja seda kriimustada ... Tahad kiivri poest välja viia siis pane ka kiivri väärtuses raha ilusti leti äärele ja saadki ka loa sellega tiirutada ... Justnagu loogiline jutt ... Sul on tarbijakaitse sääduse kohaselt õigus kül kaup tagastada ja oma raha tagasi saada juhul kui see toode sulle ei sobi või ei meeldi aga kui sa oled toodet juba rikkunud (kriimustanud kulutanud ,määrinud vms ) on ka poel õigus kaupa mitte tagasi võtta või ümber vahetada ... Ja sellised seadused kehtivad igalpool maailmas...Saksas ,inglismaal -you name it !! Pay up sucker ! aga ära mitte ilasta ,kiibitse ja keksi niisama ...
Ja kulla motopoodide omanikud tehke mulle nüüd selgeks see ,et misasi on üldse kiivri demoversioon ... Olen käinud samuti euroopas suurtes motopoodides ..kiivri demoversioon on siiski pooleks lõigatud vms kiiver mis näitab kiivri ehitust ning aitab müügimehel antud kiivrit ning selle funktsioone paremini tutvustada ... Et antaksegi nagu kohe demoversioon ja puha!!?? mõelge nüüd loogiliselt ... -Näiteks poel on valikus 50 erinevat kiivrit ... igat kiivrit on võimalus saada suuruses xs ,s ,m, l ,xl ja xxl... See teeks siis kokku juba 50 X 6 =300 demokiivrit... Mõelge nüüd nats selle peale kah milline vägev laopind peaks olema 300 kiivri ladustamiseks ning mõelge ka selle peale ,et iga aasta tulevad välja uued kiivri mudelid...
Toon veel ühe lihtsa näite .. Oletame ,et müüte oma isiklikku tsiklit ja annate selle proovisõiduks võhivõõra inimese kätte ... See kellele andsite aga vilistab nurgataga burn-outi ja toob teile teie kalli mootorratta tagasi kohe täitsa siledaks kulunud tagumise rehvi ja jutuga ,et ta siiski ei soovi teie pilli ära osta ...Ilusast kevadel ostetud ja vähe kulunud Dunlopist on hetkega saanud juust... Kas te siis ütlete talle ,et anna nüüüüd pappi või muidu saad pasunasse või mitte ? Kui ei ütle siis tahaksin meeleldi ise kah teie tsiklit proovida ...

Leidsite mehed siin taaskord teema mille üle vaielda ja vinguda .. t*** ma ei või ... Ostjal on õigused ja omad õigused on ka müüjal -see on igalpool maailmas nii ja ka jääb nii ... ja hakake nüüd minugipoolest kõik tuuletunneleid ehitama ...

:D :D :D :D :D

gabriel kirjutas:

airbrusha kirjutas:
... t*** ma ei või ...

muidu suht loogiline jutt, aga ainus viga oli, et t*** ma ei või, peaks olema üks sõna- tramaeivõi. Twisted Evil

NO TRAMAIVÕIRA !! (korrektuur tehtud ! ) :)

Viimati muutis airbrusha, 07 Mär 2008, 09:52, muudetud 1 kord kokku.
Kõik tsikli ,auto ja kiivri maalingutest ja kleebistest...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”