Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Pihelgas kirjutas:kris. kirjutas:Kas tõesti on meil suurimaks (TOP3-e hulka kuuluvaks) probleemiks väikese kogemusega juhid (libedal teel)??? Ei ole. Probleemiks on ÜLBE SUHTUMISEGA ja tihti ka vähese kogemusega juhid, nii libedal teel kuigi enamasti ka heade tingimustega. Ja kellegi egot või koduse kasvatuse puudujääke autokool ümber EI KASVATA.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Lightma olen Krisiga täiesti nõus. Kuid seda ego või ülbust kiputakse kasutama ka "õilsatel" eesmärkidel. Ehk siis kodanik Creative - milles kiun? Keegi sõitis liiga pikalt öösel sinu järel? Kui on julgust, siis pea kinni ja küsi, et milles asi. Kui ei ole julgust, siis pööra peeglid ära ja lase edasi. Vägisi jääb selline mulje, et mis viga noort naisterahvast teises reas p***, aga kui õigustatult politsei käest trahvi saad, siis tuled foorumisse halama..
ega ikka ei tule halama ja kergemat karistust ei palu!
lihtsalt kogemus elust enesest mida pidasin vajalikuks esile tuua. Ehk on asi selles, et olen kõrgendatud tundlikusega ülekohtu osas. Ei meeldi kui kedagi niisama peedistatakse ja ei meeldi kui mind ennast peedistatakse. Konkreetne juhtum oli provotseeritud ja liiklusohtlik, sest ei olnud sel politseil vajadust mul sabas jõlkuda ja minu nähtavust piirata pimestamisega. Peeglite ärakeeramine ei anna alati tulemust kui auto väga lähedal, sest esiklaas peegedab suure pinna tõttu piisavalt palju et nähtavus oluliselt väheneks. Kasutan pimedas sõites isegi näidikute tabloo valgustugevuse regulaatorit kui sõidad üksi kottpimedal maanteel. milleks muidu see lisavarustus siis mõeldud ongi?
ja kui minusugused sõna ei võtaks, siis ühel päeval hakkaks ka politsei karistamatult ahistama tüdrukuid, poisse, nõrganärvilisi ja endast nõrgemaid...Kui elus kõik see jama alla neelata, siis mis inimväärikusest saab veel juttu olla. Arvan et sa isegi annad mõnele mõtetule tülinorijale või debiilile vastu hambaid kui olukord seda nõuab.
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.