Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

Kasutaja avatar

Põhja Siil
Tsikkel: Tiger 900 RP; GSX1400
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas Põhja Siil »

Clemm kirjutas:

Tuli just meelde juhtum suvest, kus minu aiatagant paarutas minema juhtimisõiguseta purjus ning tehniliselt mitte korras autoga poiss, kes siis sellest autost vist suht viimast võttis lähedal asuval asfaltteel. Kuna sellist asja siin keegi eriti ei salli, sai helistatud politsei numbrile 110. Õnnestus see lõpuks viiendal korral ligi pool tundi hiljem keegi teisel pool vastama saada. Enne oli telefon kinni. Andsin teada täpse asukoha kus on tehniliselt mittekorras auto, mille roolis on juhtimisõiguseta joobes juht. Kuna auto seisis mul vaateväljas tee peal juba pikemat aega, sai politseile täpselt selgitatud kus auto asub, mitte lihtsalt piirkond. Arvan, et sellise teadaande peale peaksid korrakaitsjad reageerima nagu püssirohi tulega, kuid mis jäi peale pooleteise tunnist ootamist tulemata, oli politseid. Lubati saata kohalik konstaabel. Ma ei tea kui kaugelt ta tuli, kuid kohale ta ei jõudnud ning teada antud auto sõitis igatahes mingi aja pärast minema. Hiljem mingeid külajutte kuulda ei olnud, seega jõudis ilmselt õnnelikult koju.

Üks värske juhus - tänane:
Üks auto kuidagi väga imelikult liikus - seisis kaua ristmikutel, vingerdas tee peal ja n.e. Kuis sõitsin kõrvale, siis nägin et juht on nii täis et peaagu magas roolis. Võib olla ma eksisin, ja härrasmees näeb sedamoodi koguaeg välja, kuid helistasin 110. Polisei kiituseks tuleb öelda, et reageerisid nad päris kiiresti, minu kriitikaks - suutsin auto, mingil imelikul kombel silmist kaotada. Aga 5 minutiga oli kohal 3 politsei masinat, mis hakkasid ümbruskonda kammima. Loodan et tõbras saadi kätte enne kui ta kellegi alla ajas.
Ei tea, kuidas tavaliselt, aga selline reageerimine jättis pigem positiivse mulje.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”