Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
Minu arust ei muutu siin midagi kui vahtralehtedega rullnokside ning rekkadega midagi ette ei võeta.Plus need ülbikud kes 70 alas kui sõidan nõksa alla 80 vilgutavad taga tuledega ja pärast tagasi reastudes teevad napikaid. siis ajab ikka s...ta keema küll.kuna ma sõidan iga päev kuusalust linna tööle siis näen selliseid idikaid iga päev.rekkad panevad 90 alas 110-ga nii et pole asigi, mõningad bussid ka.Vahtralehed panevad 90-ne alas mööda nagu postist ,ise sõidan veitsa alla saja.Minu teada ei tohiks nad üle 90-ne üldse sõita. kuigi on seal pidevalt politsei väljas ei muuda see midagi.Siis ei ole vist muutustest mingit juttugi et äkki läheb paremaks.kes sõidab korralikult siis seda see kleepekas küll ei mõjuta ja ülejäänud jäävad sellistex pasapeadeks ikkagi. Ma arvan et tuleks veelgi rohkem trahve karmistada. Sama ka roolijoodikutega load ära ja valmis las käib edasi jala ning trahv plus auto ära võtta ja kui veel vahele jääb siis kinni panna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.