Parkimine

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

sang kirjutas:

Andestatagu mulle mu rumalus ja/või ülbus, aga miks üldse parkida tsiklit auto kohale? Mujale parkimisel on kaks eelist: sa ei hoia oma väikse tsikliga kinni suurt auto parkimise kohta ja kui sa ei pargi parkimiskohal, ei sa su käest ka parkimistasu küsida 8)

Olen seda meetodit tarvitanud nii Tallinnas, Tartus kui ka L-Eur arenenud demokraatiates ja seni on toiminud. Loomulikult ma ei räägi mingist rullnoklikust otse-ukse-ees-kõigil-jalus parkimisest. Alati on kuskil seinte ääres ja nurklades kohad, kus on piisavalt ruumi ja vähe jalakäijaid.

Terve mõistuse järgi nii oleks hea küll, aga meil kehtiv liikluseeskiri ütleb, et

§143. Asulas tohib alla 6 m pikkust A- ja haagiseta B-kategooria ning haagiseta D1-alakategooria sõidukit parkida ka:

3) osaliselt või täielikult kõnniteel, kus seda näitab vastav liikluskorraldusvahend, jättes jalakäijale seal vabaks vähemalt 1,5 meetri laiuse käiguriba.

kui mõni kurjast vaimust vaevatud kontrollija hakkab selle liikluskorraldusvahendi puudumise pärast plõksima, siis tuleb paari närvirakuga hüvasti jätta, aga minul pole küll kunagi mingeid probleeme olnud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”