KTM-i "tuunima"

Teema algataja
Maicle

Lugemata postitus Postitas Maicle »

Bueller kirjutas:
Maicle kirjutas:

Aga, teab keegi öelda, kuhukohta pöörduda, oma geneka murega ?
Kust on võimalik see enduro Genekas osta ?

Sõbralik soovitus sulle:
Vii oma ratas koos kõigi pulkadega mis sa sealt juba ära rookisid spetsialisti juurde kes teeb sul selle asja kiirelt ja korralikult ära. Kui endal ikka teadmistega tuuga on siis Palun hoia käed eemale enne kui midagi päris peeti keerad ja peale seda väsimatult appi karjud mööda interneti foorumeid.

Fredy.

Ei ole antud ratta kohal tõesti ekspert, kuid tuuga on ka natuke liiast öelda.
Kõik mis ma sealt küljest ära rookinud olen olen ma ka külge tagasi pannud ja ratas töötab ideaalselt.

See ei ole sõbralik soovitus, see on ameerikalik soovitus:"Mine viska teenindusse"
Kust oma mõistus tulema peaks, kui oma mõistus keerab ratta tuksi, siis oma mõistuse viga, kuid loota et viskan raske raha eest mingile vennale ratta hambusse on lootus mida ei ole mõtet loota.

Niisis, ebayst saan ma lasta tuua inimestel, aga mis marki ma sealt otsima hakkan ? KTM EXC ignition system ? Vms ?

KTM-esindus ? Eestis selliseid ei tohiks eksisteerida, kas siis ktm.com-ist mingi aadress otsida ja läbi nende jebida endale see jupp ?

Ette tänades :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”