Austust pälviv tegu
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Täna on paslik veel kord meelde tuletada SEDA HEAD TEGU ja edasi anda tänusõnad. Usun, et sellega ühinevad kõik, kes juhtunuga otsestelt või kaudselt seotud on, kuid kindlasti teeks seda võimalusel ka kogu Eesti rahvas.
Sepp, minu lugupidamine ja austus Sulle!
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Kiiver maha su ees.
Tõsine austus minu poolt.
Räägi nüüd asjast, kuna me sind pildikastist juubeldada saame ja kuna poliitikud ja president sulle aurahasid tooma tuleb?
(ilma naljata)
PS: kui see tegu ei ole väärt medalit ehk siis otsest tänuavaldust riigi poolt ühiskondliku teo eest siis mina küll enam ei tea mis oleks.
Lugesin üle pika aja nüüd uuesti selle teema läbi. Olen onu kahele pisikesele armsale lapsele ja seda lugedes käivad vastikud külmavärinad läbi (nagu ka teistel ma usun). Igatahes Herr Sepp aitäh Sulle, et panid meid uskuma, et Eestis on ka nii suure kullast südamega inimesi olemas. Au on jagada seda foorumit selliste inimestega nagu sina. Sellised heateod märkamatuteks ei jää.
Kõike paremat sulle!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Painteddeath kirjutas:Kiiver maha su ees.
Tõsine austus minu poolt.Räägi nüüd asjast, kuna me sind pildikastist juubeldada saame ja kuna poliitikud ja president sulle aurahasid tooma tuleb?
(ilma naljata)PS: kui see tegu ei ole väärt medalit ehk siis otsest tänuavaldust riigi poolt ühiskondliku teo eest siis mina küll enam ei tea mis oleks.
Tänud kõigile!
Pildikastis ei näegi.. vähemalt selle teemaga mitte... ei ole keegi huvi tundnud selle vastu.
medalid ja aurahad.... eee need juba mul käes... hetkel mõtlen mida ja kuidas kulutada neid sadu-tuhandid:d... tegelt sain selle jama eest yhe terve ilusa kohvitassi(yhe asutuse logoga) ja kogu muusika
Ja no muidugi.. sain ka endale hulga sydamerahu;)
-
sepp kirjutas:Painteddeath kirjutas:Kiiver maha su ees.
Tõsine austus minu poolt.Räägi nüüd asjast, kuna me sind pildikastist juubeldada saame ja kuna poliitikud ja president sulle aurahasid tooma tuleb?
(ilma naljata)PS: kui see tegu ei ole väärt medalit ehk siis otsest tänuavaldust riigi poolt ühiskondliku teo eest siis mina küll enam ei tea mis oleks.
Tänud kõigile!
Pildikastis ei näegi.. vähemalt selle teemaga mitte... ei ole keegi huvi tundnud selle vastu.
medalid ja aurahad.... eee need juba mul käes... hetkel mõtlen mida ja kuidas kulutada neid sadu-tuhandid:d... tegelt sain selle jama eest yhe terve ilusa kohvitassi(yhe asutuse logoga) ja kogu muusika
![]()
Ja no muidugi.. sain ka endale hulga sydamerahu;)
Kruusi?
Oh neid ihnureid aga no peaasi , et laps elus ja terve.
Motomaania ehk lahkem?
-
Mnjah, endal mul lapsi pole, aga kujutan ette lastevanemate tänu siskese
tegevuse eest, samas inimese rõõvimine on üldse pervertne tegu ja kuna olen käinud sõjaväes ja olen kaitseliidus siis tean, et esiteks relva ei suunata inimese poole kunagi ( siin loos polnudki), aga sealt hakkab asi pihta.Selles loos võrdlen samaga ettevalmistattud korterit jne.
Sepp, kui kunagi kuskil üritusel peaks kohtuma, siis tiba head õllet on minupoolt ootamas.
Yamaha XJ600S
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
mumm kirjutas:mõni korralik kodanik helistab politseisse purjus juhist teatamiseks, teine varguse nägemisest.
Mingi vend viskas vist kogemata Salvesti purgisupi purgi täie konisid viiendalt akna all parkivale Seatile aknasse, nii et signa üürgas. Läksin tsekkisin numbri ja kutsusin politsei, kuna paistis, et kahju tekitaja ise ei viitsi. Tulidki ja ajasid vist asja joonde kah. Ei saa ikka nii, et lõhud, kasvõi kogemata ja siis tõmbad kardinad ette. Kõik need parklates mõlgitud autod ja ärasõidud, ai ai ai... Pole just laste päästmine, aga tubli olen minagi .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.