Huumorit
Moderaator: Moded
piloot kirjutas:Sturm kirjutas:Sellise artistinimega on eestis ilmselt väga raske läbi lüüa
Äkki hoopis kassaedu garanteeritud - kõik tahavad oma silmaga näha...
SELLE Isiku loengut tuleksid ka kõik uudistama...
Pikakasvuline naine läheb politseisse ja teatab, et teda vägistati. Politseinik küsib, kas naine oskab anda isikukirjeldust.
"Ma ei tea, nii pime oli," vastab naine, "aga seda võin ma küll öelda, et see oli väga lühike mees."
"Te olete ju nii pikk, kuidas õnnestus nii lühikesel mehel teid vägistada?" imestab politseinik.
"Tal oli ämber kaasas."
"Aa - ta seisis siis ämbri peal, kui seda tegi?"
"Ei - ei. Ta pani ämbri mulle pähe ja rippus ise sanga küljes."
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Toimub rahvusvaheline õlletootjate kongress. Pärast pingelist tööpäeva kohtuvad suurimate õlletehaste direktorid baaris. Budweiseri direktor hüüab kelnerile üle saali:
"Tooge mulle kõigi ameeriklaste lemmikjook, kõigi januste unistust, kogu päeva kestel iga hetk tarbitavat, jooki, mis on selge nagu lapsepisar - Bud Light`i!"
Tuuaksegi ja mees joob seda andunud ilmel.
Corona direktor köhatab hääle puhtaks ja hüüab:
"Andke mulle kogu Mehhiko uhkust, tsiviliseeritud inimkonna iidset jooki, aromaatset, vaimustavat Coronat!"
Õlu tuuakse ja Corona direktor joob seda ilmse mõnuga.
"Tooge mulle klaasike Coca - Colat," palub Guinessi direktor kelnerilt.
Kõik on hämmingus.
"Miks sa Guinessi ei tellinud?" küsib Budweiseri direktor.
"Solidaarsusest," vastab Guinessi direktor, "Kui keegi õlut ei joo, kuidas siis minagi seda teen."
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Kursused meestele täiskasvanute koolituskeskuses.
Kood: Vali kõik
REGISTREERIMINE LÕPEB
Esmaspäeval, 19. nov, 2007
MÄRKUS: OLENEVALT KURSUSTE KEERUKUSEST JA RASKUSASTMEST ON IGALE
KURSUSE
LUBATUD AINULT 8 OSALEJAT.
Kursus 1
Kuidas täita jääkuubikute kotte - Samm-sammult, koos
slaidiesitlusega.
4 nädalat, esmaspäeviti ja kolmapäeviti 19:00-21:00.
Kursus 2
Tualettpaberi rull - Kas see vahetub iseenesest?
Ümarlaua diskussioon.
2 nädalat, laupäeviti 12:00-14:00.
Kursus 3
Kas on võimalik urineerida nii, et tõstad prillaua üles ja väldid
seinu,
põrandat ja vanni? – Grupi harjutused!
4 nädalat, laupäeviti 10:00-12:00.
Kursus 4
Baasteadmised pesukorvi ja põranda erinevustest – pildid,
seletused, graafikud.
3 nädalat, laupäeviti 14:00.
Kursus 5
Mustad nõud – kas nad suudavad ellu ärgata ja iseenesest kööki
kraanikaussi lennata?
Õppevideo!
4 nädalat, teisipäeviti ja neljapäeviti 19:00-21:00
Kursus 6
Identiteedi kriis - kui kaotad kallimale kontrolli iseenda
üle.
Tugitelefon ja tugirühmad.
4 nädalat, reedel ja pühapäeval 19:00
Kursus 7
Kuidas leida asju - alusta otsimist õigetest kohtadest, ära keera
karjudes
ja närvitsedes maja pea peale.
Avatud foorum.
Esmaspäeval 20:00-22:00.
Kursus 8
Tervisekaitse – too Temakesele lilli, see ei ole kahjulik sinu
tervisele! Joonised ja helisalvestised.
Kolmel õhtul - esmaspäeval, kolmapäeval, reedel
19:00-21:00.
Kursus 9
Tõelised mehed küsivad teed, kui nad on eksinud – ülestunnistused
reaalsest elust.
Teisipäeviti 18:00, toimumiskoht selgitamisel.
Kursus 10
Kas on geneetiliselt võimalik istuda vaikselt kõrvalistmel, kui
Temake
pargib autot paralleelselt? Sõidusimulatsioonid.
4 nädalat, laupäeviti 12:00-14:00.
Kursus 11
Õpime elama – erinevused ema ja abikaasa vahel.
E-õpe, rollimängud.
Teisipäeviti 19:00, toimumiskoht selgumisel.
Kursus 12
Kuidas olla ideaalne shoppingukaaslane.
Lõdvestusharjutused, meditatsiooni ja
hingamistehnika.
4 nädalat, teisipäeviti ja neljapäeviti 19:00-21:00.
Kursus 13
Kuidas võidelda aju kärbumisega – jäta meelde sünnipäevad, tähtpäevad
ja
muud tähtsad kuupäevad ning helista, kui sa jääd hiljaks.
Pakume ajushoki teraapiat ja täislobotoomiat.
Kolmel õhtul; Esmaspäeval, kolmapäeval, reedel
19:00-21:00.
Kursus 14
Pliit/ahi – mis see on ja kuidas seda kasutada.
Live esitlus!
Teisipäeviti 18:00, toimumiskoht selgumisel.
Ellujääjatele väljastatakse diplom vastava kursuse
lõpetamisel!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Käib siil metsas ümber kännu ja pomiseb omaette: "Mõnna-mõnna-mõnna-mõnna." Juurde astub kaelkirjak ja uurib asja: "Kuule siil, mis teed siin?" Siil vastu: "Aga palun, käi ka ümber kännu, siis saad teada." hakkab siis kaelkirjak ümber kännu käima, käib juba päris mitu tiiru aga ei saa aru midagi. Lõpuks siis küsib siililt: "Räägi välja, mis värk on selle ümber kännu käimisega?" siil selle peale: "No kurat, kas sa siis ei tundnud, kuidas rohi kotte kõditab!"
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
On küll - TÕMMATA.
Elust enesest ja iseendast siis... Millalgi, vist 1982 ja koolipoisina sõitsime Hibiinidesse suusamatkale, rongiga. Sai siis seal ka peldikusse mindud. Tegin asja ära, vahepeal jäi rong mingisse jaama seisma. Tahtse välja tulla, no surun kuidas surun, uks lahti ei lähe. Siis tuli meelde silt ukse taga, et peatuse ajal tualeti kasutamine keelatud, mõtlesin, et äkki pandigi lukku. Mingi kümme minutit vahtisin siis pelleris. Siis hakkas rong sõitma, juba suur hoog sees, lõgistasin linki. Ja siis rong läks kurvi ja uks tuli SISSE poole lahti. Sellel reisil ma küll kellelegi üles ei tunnistanud, miks ma pool tundi peldikus olin.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Tsikkelröövel kirjutas:On küll - TÕMMATA.
Elust enesest ja iseendast siis... Millalgi, vist 1982 ja koolipoisina sõitsime Hibiinidesse suusamatkale, rongiga. Sai siis seal ka peldikusse mindud. Tegin asja ära, vahepeal jäi rong mingisse jaama seisma. Tahtse välja tulla, no surun kuidas surun, uks lahti ei lähe. Siis tuli meelde silt ukse taga, et peatuse ajal tualeti kasutamine keelatud, mõtlesin, et äkki pandigi lukku. Mingi kümme minutit vahtisin siis pelleris. Siis hakkas rong sõitma, juba suur hoog sees, lõgistasin linki. Ja siis rong läks kurvi ja uks tuli SISSE poole lahti. Sellel reisil ma küll kellelegi üles ei tunnistanud, miks ma pool tundi peldikus olin.
ma ka polex tunnistanud.. las arvavad pealegi,et sai 30min raketti poleeritud vaadates aknast jäneseid ja karusid
Newcastle'i viirus
Tervisekaitseinspektsioon kinnitas, et Talleggi kanafarmis tuvastatud Newcastle´i viirus võib siiski nakatada ka inimesi, jälgige kas keegi kolleegidest :
*toksib omaette laua taga
*nokib teiste kallal
*muneb kogu päeva maha
*kaagutab pidevalt ja ripsutab tiibu
*teda jälgides tekib ihule kananahk
siis nad võivad olla nakatunud ohtlikku tõppe.
Pikutab savannis isalõvi oma kaasa seltsis, kui äkki kargab puhmast välja jänes, virutab isalõvile täie vastu vahtimist ja jookseb ise minema.
Isalõvi ei liiguta lillegi ja emalõvi on täis üllatust:
"Sina, loomade kuningas, lased mingil jänesel end peksta ja lubad tal karistamatult minema joosta!!! Otsemaid mine püüa ta kinni ja söö ära!!!"
Isalõvi kostab vastu:
"Ei hakka mina seda pikkkõrva taga ajama, loomade kuningale ei ole see
eriti väärikas..."
Järgmisel päeval lugu kordub- tuleb jänes, teeb paar tantsusammu ja
virutab taas lõvile, ise pistab punuma. Emalõvi muidugi kohe
näägutama, kuid kuningas on vana rahu ise.
Kolmandal päeval sama lugu ja nii ka neljandal, viiendal, kuuendalgi
päeval. Seitsmendal ei pea emalõvi närv enam vastu ja ta tormab
tülinorijat karistama. Jänes jookseb ja põikleb, teeb haake ja
kavaldab, kuni jõuab toruni, millesse sisse hüppab. Emalõvi muidugi samasse
ja- oh häda- jäi torusse kinni.
Jänes lipsab aga toru teisest otsast välja ja sätib emalõvile mehiselt
asja ära.
Õhtu kulub, emalõvi suudab end lõpuks torust välja kangutada ja veab end
pikutava abikaasani. Too vaatab talle otsa, siis kella ja küsib:
"Kas jõudsite ka selle toruni?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Metsas oli üleüldine tripperiepiteemia,kõik loomad olid loomaarsti juures läbivaatusel.Jänes tuli rõõmsalt kepseldes hüüdis:"tere triperistid!!" ja läks silmaarsti juurde.Arst küsis:"et mis siis viga on jänes?"
Jänes ütles:"Kurat nii kui kusele hakkan lööb silmist siuhke valu läbi."
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
K-1 kirjutas:Igastahes EEs oli see Lexuse poriga loopimise jutt eks - Raadio 2 siis otsustas sellele Zlatale helistada.
Superkoom, nagu McDonaldsis oleks - "Coca?Fjaanta?Spraajit? Sjiin vjöi kjaaasa?"
http://hoursofwealth.com/material/09110 ... rvjuu_.mp3
Kölarid sisse!
mis selle lingiga nüüd juhtus, ma sain mingi kamarajura sealt hoopis???
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
janis kirjutas:Sa oled Juri Gagarin veeeeee
Irw, kui see Zlata seal salvestusel oli tõesti autentne ja mitte mõne hommikuse programmimeistri vaimusünnitis, siis olen valmis uhkelt kandma JG nime
Sorry poisid, see link on jah aegunud juba.
Zlatat mängis siiski Liis Lass, mitte Preili Panensuautopölemaporititt.
Aga, et post ilma sisuta ei jääks siis paar head lugu kah:
Kui veidi nokastanud ordeniplekki täisriputatud vanaisa oli lõpetanud järjekordse 9.mai õhtul oodi oma kangelastegudest 2.maailmasõja erinevatel rinnetel küsis väike Vova:
"Aga vanaisa, seleta ära, miks seda ülejäänud armeed veel vaja oli?"
Mees läheb bussijaama peldikusse. Istub potile ja märkab seespool ust keegi kirjutanud "vaata vasakule". Mees vaatab vasakule ja ennäe seal kiri vaata paremale. Mees vvatab paremale, seal jällegi kirjutatud, et vaata lakke. Mees vaatab lakke ja seal suur silt "MIS SA VAHID RINGI, SITU"
"Ma olen tähele pannud, et igal inimesel on omad, väikesed veidrused."
"Minul neid küll ei ole!"
"Ka sinul on. Olen tähele pannud, et sa segad, suhkrut kohvis, parema käega."
"No ja mis siis?"
"Ega polegi midagi, kuid enamus inimesi teeb seda lusikaga."
Vene vägilane tuleb Hiina piiri äärde ja hüüab:
"He1 10 0000 hiinlast! Tulge künka taha kaklema!"
Kohe tormab üle piiri 10 000 hiinlast ja kaovad künka taha vene vägilasega kaklema. Rohkem neid ei nähtud. Järgmisel päeval tuleb vene vägilane uuesti piirile ja karjub:
"Hei 10 000 hiinlast! Tulge künka taha kaklema!"
Jälle tormab 10 000 hiinlast üle piiri künka taha kaklema ja jälle kaovad
jäljetult.
Kolmandal päeval on vene vägilane jälle piiril:
"Hei 10 000 hiinlast! Tulge künka taha kaklema!"
Äkki roomab künka tagant piiri suunas välja täiesti läbipekstud hiinlane ja hüüab:
"Vennad! Ärge tulge! See on lõks! Nad on seal kahekesi...."
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
K-1 kirjutas:"vaata vasakule". vaata paremale. et vaata lakke. "MIS SA VAHID RINGI, SITU"
kord ma oli tolleagse leningradi rongijaama peldikus käind ja ma lugesin ja vaatasin lakke... aint seal oli (peenikeses kirjas punase pastakaga) uksel "vasakule" vasakul "paremale" ja paremal "selja taga" aga selja taga lõpuks lakke ja laes see
Tegelt venemaa avalikud käimlad on nagu kunstiteosed, kes on seal olnud oskavad seda hinnata nt rimmis kiri "jesli tõ posral zaraza- djorni rutšku unitaza" kui sa rsk oled si...nud, tõmba pottisangast
või samal teemal trükitud paberile- "Tõmmake vett peale! p*** ja muud värdjad ei pea tõmbama"
Siis on seal veel päris palju "tutvumiskuulutusi" ja kirjeldused sellest mis kokkusaamisel tehtud sai
-
- Kontakt:
Oi miukest uumorit ma praelt lugesin
Vene saidil foorumilõik- mehike kurdab et näe tema auto sõidab bensiiniga 95 (7L/100km)aga teised juhid samasugustel Lancer-itel valavad 92 vaatamata tehase soovitustele. 92 on odavam aga kulub seda natuke rohkem (8L/100KM) jne jne, siis mehel tekkib briljantne idee- tema garaažinaabril on vw passat, sõidab diisliga ja kulu 5L/100km (diisel seal on õige odav). Lanceri omanik teatab foorumlastele et homme ta kavatseb ka proovida diislit... järgmine postitus algab: Minu auto on teeninduses, sinna teda viis treiler............ ja lõppeb: kas siis tõesti keegi foorumlastest ei teadnud et bensiinimootorisse ei tohi diislit valada? Vaadake et keegi teist jumala pärast diislit bensumootorisse ei vala.
issanda loomaaed on ikka kirju küll
Koolipoisi kiri vanaemale:
Kallis vanaema! Läksin jälle kooli ja koolis õpetaja kohe esimesel päeval rääkis,et valetada ei tohi,seepärast ma siis ka tunnistan üles,et suvel sinu juures olles sõin ma salaja keldris maasikamoosi purgi tühjaks ja et sa aru ei saaks,ma kakasin selle jälle täis ja panin purgi kinni.Palun ära minuga riidle!
Vanaema on lapselapse kirjast õnne täis ning loeb selle ette ka vanaisale.
Mida kaugemale ta lugemisega jõuab,seda rohkem aga vanaisa kulm kipra kisub,kuni lõpuks röögatab:
"Kurradi vanamoor,ma ju ütlesin sulle,et see moos mu saia peal on s*** mis s***,kuid sina ikka,et ainult pisut käärinud..."
Saksa snaiper Fritz istub Vene kaevikute ligidal puu otsas....
Sügab habet ja mõtleb endamisi: " Kurrat tahaks kedagi lasta" ...
Järsku välgatas tal üks mõte... Karjub puu otsast: "VASJA, VASJA"
Vasja pistab pea kaevikust välja ja küsib:"što?"
Ning piraki kuul kahe silma vahele ....
Snaiper mõtleb veel natuke ja siis lõugab jälle puu otsas: "PETJA, PETJA"
Petja pistab pea kaevikust välja ja küsib:"što?"
Ning piraki kuul kahe silma vahele ...
Kaevikupôhi on langenud sôdureid täis, tsukts kössitab nurgas ja halab: "Ainult mitte Buzurbai! Ainult mitte Buzurbai..."
Poeg tuleb koju ja räägib emale:
”Ma abiellun.”
"Kellega siis?”
”Fedjaga kolmandast trepikojast.”
”Ta on ju poiss!”
”No mis poiss ta enam on - 29 aastane.”
Sõjaväeossa tuli teade, et reamees Ivanovi isa on surnud.
Ohvitserid on probleemi ees, kuidas seda talle teatada - Ivanov on väga õrnahingeline.
Läheb siis seersant, rivistab reamehed üles ja kamandab: "Kellel isa elus on, astugu kaks sammu ette!",
"Nonoh, Ivanov, kuhu sina trügid?!"
"Tahad, ma räägin sulle valmi?"
"Noh?"
"Istub oksal selline must, sellise pika ninaga ..."
"Mina või?"
"Ei mitte sina! Aga all jookseb selline punane, pika sabaga ..."
"Mina või?"
"Ei mitte sina! See punane seal all, ütleb sellele puu otsas ..."
"Mulle või?"
"SULLE JAH, SULLE!!!"
"Mis ta ütleb?"
"Mine m...i raisk! Igavene tüütus, raisk!"
Mäger ja krokodill lendavad. Järsku mäger karjatab ja kukub alla. Krokodill vaatab talle läbi illuminaatori põlglikult järele:
"Krt ma ju ütlesin, et lennuki tiiva peal ei lennata."
Puhh leiab maast 5 senti küsib notsult: kas 5 senti on suur raha? notsu vastab: "Jaa, see on suur raha" Puhh läheb poodi laob korvi saja krooni eest asju täis, läheb kassase, poemüüja lööb kõik asjada läbi jaa Puhh annab 5 senti. Poemüüja vaatab seda tükk aega, Puhhil saab kannatus täis ja ütleb: "Mis passid tagasi pole anda v?"
-
- Kontakt:
VWman kirjutas:
Nujahh, araablased ja nende mänguasjad you tube-is on mingid videod sellest kuidas nad autosid lõhuvad, aga ise ma seal käisin uudistamas ja imestasin- need nagu väikesed lapsed. Nende mõistus jäi kiviaega kuskile kõrbelaagrisse elama aga ühiskond tõi neile kätte igasugust tänapäevatehnikat- autod, tsiklid, arvutid, lennukid jne. Pidevalt nägime seal kas reisibuss küllili või naftaveok kaotanud oma pütti tagant. Lehtedes kirjutati vähemalt paar korda kuus et sõjaväelennukid on alla kukkunud. Kord läksime tanklasse ja silmasin sellist vaatepilti kus üks mehike seisab väike kütuseveoki pütti peal lahtise luugi kohal, jalad harkis, laseb bensupumba voolikust vedelikku sisse ja rahulikult tõmbab suitsu... Olgu siis diisel (mis ta arvatavasti oli) aga pilt võtab sõnatuks ikka. Kahju fotokas jäi hotelli.
Vastuseks Sepale...
Kursused naistele
täiskasvanute koolituskeskuses.
REGISTREERIMINE LÕPEB
Esmaspäeval, 19. nov, 2007
MÄRKUS: OLENEVALT KURSUSTE KEERUKUSEST JA RASKUSASTMEST ON IGALE KURSUSE LUBATUD AINULT 8 OSALEJAT.
Kursus 1
Kuidas täita klaasi külma õllega - Samm-sammult, koos slaidiesitlusega. 4 nädalat, esmaspäeviti ja kolmapäeviti 19:00-21:00.
Kursus 2
Tualettpaberi rull - Kas see peab tingimata roosa olema? Ümarlaua diskussioon. 2 nädalat, laupäeviti 12:00-14:00.
Kursus 3
Kas on võimalik urineerida nii, et ei pea käima käimlas iga tunni tagant? – Grupi harjutused! 4 nädalat, laupäeviti 10:00-12:00.
Kursus 4
Baasteadmised "Kuidas koristada - mida võib liigutada ja mida mitte – pildid, seletused, graafikud.
3 nädalat, laupäeviti 14:00.
Kursus 5
Mustad nõud – kas nad võivad olla laual rohkem kui 10 minutit ilma et midagi juhtuks?
Õppevideo!
4 nädalat, teisipäeviti ja neljapäeviti 19:00-21:00
Kursus 6
Identiteedi kriis - kui kaotad kallimale kontrolli iseenda üle . Tugitelefon ja tugirühmad. 4 nädalat, reedel ja pühapäeval 19:00
Kursus 7
Kuidas leida asju - alusta otsimist õigetest kohtadest, ära keera karjudes ja närvitsedes maja pea peale. Avatud foorum. Esmaspäeval 20:00-22:00.
Kursus 8
Tervisekaitse – too Temale poest õlut, see ei ole kahjulik Sinu tervisele! Joonised ja helisalvestised. Kolmel õhtul - esmaspäeval, kolmapäeval, reedel 19:00-21:00.
Kursus 9
Tõelised naised tunnistavad vigu, kui nad on eksinud – ülestunnistused reaalsest elust. Teisipäeviti 18:00, toimumiskoht selgitamisel.
Kursus 10
Kas on geneetiliselt võimalik istuda vaikselt kõrvalistmel, kui Tema üritab keskenduda liiklusele?
Sõidusimulatsioonid.
4 nädalat, laupäeviti 12:00-14:00.
Kursus 11
Õpime elama – erinevused sõbranna abikaasa ja abikaasa vahel.
E-õpe, rollimängud.
Teisipäeviti 19:00, toimumiskoht selgumisel.
Kursus 12
Kuidas olla ideaalne peokaaslane.
Lõdvestusharjutused, meditatsiooni ja hingamistehnika.
4 nädalat, teisipäeviti ja neljapäeviti 19:00-21:00.
Kursus 14
Õlu/õllepudeli avamine – mis see on ja kuidas seda korrektselt teha. Live esitlus!
Teisipäeviti 18:00, toimumiskoht selgumisel.
Ellujääjatele väljastatakse diplom vastava kursuse lõpetamisel!
Kas keegi ei suudaks uuesti üles panna linki Zlata intervjuuga? Oleks natuke huumorit vaja siia pimedasse ja sombusesse päeva!
EDIT:
On ju olemas....
See on mingi teine jura,see vana link on aegunud...
Otsimise järel annan teile lingi,kust saab seda tõmmata.
Zlata intervjuu
-
- Tsikkel: Kawa
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
stage6 kirjutas:Kas keegi ei suudaks uuesti üles panna linki Zlata intervjuuga? Oleks natuke huumorit vaja siia pimedasse ja sombusesse päeva!
sai veidi otsitud: ja palun http://www.zone.ee/laulusild/pilt/09110 ... rvjuu_.mp3
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.