Huumorit

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

"Vägistati,vägistati....!!!!"karjub vanaeit tänaval.
Juurde jookseb politseinik ja küsib kiirelt "Millal?"
Eit" 25 aastat tagasi."
Politseinik:"miks siis nüüd karjume?"
Eit:"Praegu on hea meenutada."

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Arsti juurde tuleb mees, kelle lõualuu on kolmest kohast murtud.
"Mis teiega ometi juhtunud on? imestab arst.
"Saate aru, ma olen ekskavaatorijuht," seletab mees. "Reede õhtul hakkan tööd lõpetama ja märkan äkki, et kanalisatsioonikaevu luuk on pealt ära. Mõtlen, et nädalalõpus tulevad siia võibolla poisikesed mängima ja võivad sisse kukkuda. Noh, katsingi augu oma kopaga kinni. Esmaspäeva hommikul tulen tööle, tõstan kopa üles, aga august tulevad välja kolm torumeest."

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kelder on [le ujutatud. Kohale tulevad kaks veevärgitöölist, üks noor ja teine vana. Vana kargab vette ja kaob üle pea vee alla. Siis tõuseb ta taas pinnale ja käratab:
"Võti number 48!"
Õpipoiss ulatab kähku nõutud võtme. Meister kaob vee alla, ilmub siis minuti pärast jälle pinnale ja röögatab:
Võti number 36!"
Õpipoiss annab võtme. Vana torujüri kaob vee alla. Mõne aja pärast tõuseb ta pinnale, riided märjad ja porised, käed marraskil ja nägu must, ning ütleb:
"Õpi, poiss, kuidas seda tööd tehakse, muidu jääd eluks ajaks ainult riistu kätte ulatama!"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vana jahimees näitab külalistele uhkusega oma trofeesid. Äkki jääb see nagu naelutatult seisma:
"Mu jumal, seal ripub ju ühe naise pea! Ja ta veel naeratab!"
Jahimees irvitab:
"See on mu ämm. Ja ta uskus kuni viimse hetkeni, et teda pildistatakse."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”