BMW F800GS
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
dubweiser kirjutas:...saksa tsiklitootja kvaliteedis ilmselgelt kahelda ei tasuks. Niipalju kui on üldse kuulda olnud, on just nemad kvaliteedi ja vastupidavuse sünonüümid...
Pea nüüd pea. Mina küll nõnda väita ei julgeks, et just saksa toodang see kõige kvaliteetsem on. Või olen ma millestki valesti aru saanud? Parandage mind, kui eksin, aga sellelsamal BMW-l on neid ämbreid piisavalt, ka GS-seeria tsiklitega ette tulnud.
Hiljuti lugesin kommentaari ühest saksakeelsest foorumist, kus öeldi nii: "Itaalia tsiklite foorumites räägitakse varuosade tarnetähtaegadest. Saksa ja Inglise tsiklite foorumites räägitakse tsiklite tüüpvigadest. Jaapani tsiklite foorumites räägitakse sõitmisest". Ma usun, et see pole asjata nii öeldud. Ei, ma ei ole japsitsiklite fänn, aga mõnedest sealtpoolt pärit tsiklitest räägitakse legende. Mõtted mõlguvad sinnapoole, et hakata ka mõne seda marki tsikli omanikuks, mille tüüpvigadest kaaskannatajatega rääkida saaks.
Lugesin eila õhtul arvamusi 800GS-ist saksakeelsest AfricaTwin-i foorumist. Kommentaarid on sellised, et: "Aga just täpselt sellist tsiklit me olemegi AT järeltulijaks soovinud. Kahju vaid, et tootja värvid valed on. Aga ootame-vaatame aastakese-teise. Kindlasti saab olema piisavalt testsõitjaid ja vastavates foorumites ka piisavalt kommentaare." Ja oli ka kommentaare, et nii kui müüki tuleb, nii kohe ostma minnakse...
Muide, paljud, ka paadunud BMW fännid, ei uskunud, et taoline tsikkel üldse kunagi ilmavalgust näeb. Nii et ootame-vaatame
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.