Väikemõisa Lastekodu vol3

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kas on vaja korraldada selliseid üritusi?

Hääletus lõppes 02 Dets 2007, 12:14

ei
0
Pole hääli
jah
59
92%
ei oska öelda
5
8%

Hääli kokku: 64

Teema algataja
Tuhkatriinu

Väikemõisa Lastekodu vol3

Lugemata postitus Postitas Tuhkatriinu »

Tervitused!
Võtan taaskord teema üles, seoses Viljandis asuva Väikemõisa lastekoduga.
See aasta on plaan korraldada neile üks suusa-kelgu-jõuluvana päev. Seda siis praeguseks selgunud 15.detsembril, hommikust kuni pealelõunani. Mäepeale kaasa loodame leida jõuluvana ja ka päkapikke, kes peale lastega kelgutamist-suusatamist ka pärast kinke jagavad.

Juhuks, kui mingi apsu läbi lumi taeva jääb, koostame ka backup plaani. Sellest aga hiljem.

Kohapeale kaasa on oodatud kõik inimesed ja taaskord võib toetada ka meie üritust lastele kinkide ostmise, riidevarude ja muude neile vajalike asjadega.

www.vaikemoisa.ee on koduleht, kust leiab nimekirja vajalikest asjadest.

Saadan laiali ka konto, kuhu võib oma panuse saata. Kogunenud raha eest ostame lastele raamatuid, joonistustarbeid, puzzlesid ja muid õppetarbeid.

Hansapank a/a : 221018147611 Kairi Suvi selgituseks: Lastekodu

Jään ootama vastukaja aadressile: lonely@starline.ee, et luua vahva päkapiku meeskond, kes tuleb laseb meiega liugu, mängib meiega lumesõda, loeb meiega jõuluvanale luuletusi ja teeb meile kasvõi ühe pisikese pisikese pai.

Tervitustega,

Kairi Suvi

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Arveldusarve, mille kaudu saab annetada, on: SEB Eesti Ühispank 10220006863011 Väikemõisa Väikelastekodu.
Kas see on ka toimiv.

Teema algataja
Tuhkatriinu

loomulikult:)

see on otse nende endi arveldusarve.

Kasutaja avatar

dimi1974

Praeguse seisuga võtan osa üritusest.

Teema algataja
Tuhkatriinu

Super!

:)

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

püüan ka tulla ja millegagi aidata. Ehk saan orgunnida lasteriideid, mänguasju ja vbl muudki... kuigi olen arvamusel, et neile tihtilugu piisab sellest suuuuurest kallistusestki, mis inimesed kaasa võtavad ;)

Ps. Kahe plika emana võin oletada, et nad väga ootavad oma argiellu actoinit nii, et rahvas, rahvas kus Te olete?

Kasutaja avatar

mototydruk

väike meeldetuletus selle kohta, kus me elame....ehk mõtle, mida saad teha sina, et lapsed ei nutaks...

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Ei oska veel öelda mis plaanid detsembris on aga kui vähegi võimalus on tulen kohale. Äkki isegi tuleks külgkorviga:)

Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

dimi1974

Vaikseks jääb siin üleskutse.Mäletan Paide üritusest rohkem aktiivsust.Kui tsikliga sõita ei saa ei pea sellepärast lapsi ära unustama.Kui autot ei ole saan Tallinnast paar inimest peale võtta.

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

dimi1974 kirjutas:

Vaikseks jääb siin üleskutse.Mäletan Paide üritusest rohkem aktiivsust.Kui tsikliga sõita ei saa ei pea sellepärast lapsi ära unustama.Kui autot ei ole saan Tallinnast paar inimest peale võtta.

Ma oleks vb käpp kui sinuga saaks.

Kasutaja avatar

IvarSiim

Kummaline........:)

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Tere Kairikesekene!
Kummaline küll, aga just täna töö juures mötlesin, et mis sel aastal saab ja et peaks bikeris selle asja kohta küsima. Ja siis nüüd asi selge!!!
Ei tahaks kuidagi tulemata jätta aga 100 % ei tea ette!
terv: Ivar

Kasutaja avatar

dimi1974

mart211arvestan sinuga siis.

Teema algataja
mart211

to dimi1974
eks veel arutame, ma pean veel graafikut sättima. Kuid arvan tõesti et olen tulija. Kui aeg lähemal siis täpsustab veel.

Kasutaja avatar

dimi1974

OK aga kus sa Harjumaal asud.

Teema algataja
mart211

Täisa Ida-Harju, peterburi maantee ääres 10 km enne Viitnat on selline maapeale paradiis nagu Valgejõe, vb tead. Ja ma siin rääkisin mõnedele sõpradele ka, et kõik veel lahtine, äkki tahab keegi neist ka tulla, ning siis saan taas nendega. Eks see kõik paistab lähiajal.

Teema algataja
Tuhkatriinu

Hei hei!

Aitähh juba praegu teile, kes te aktiivselt kaasa olete löönud selle ilusa ürituse edukaks läbiviimiseks.

Aega veel on ja loodan, et näitate veelgi rohkem aktiivsust üles.

:wink:

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

Kuigi ise samal ajal kaugel maal peesitamas, ei saa ma mitte vaiki olla...väikese annetuse nänni muretsemiseks tegin ära :wink: ...ja kui on mõni korralik sõidumees (siis KORRALIK), võiksin isegi ühe ATV kaasa anda...kasvõi näitamiseks (panen saha kah ette :D ) , kelgu mäkke sikutamiseks...milleks vaja on, peaasi, et turvaline oleks. Saaks väiksemadki teada, et lume tulekuga ei jää lenksu taga sõidu nautimine ära!?
Suzumen - autol konks on? :wink:

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Tunnustus aktiivsetele inimestele, kes teemat vedanud on.

Plaan on teiega liituda ja tulla Viljandisse, tsikkel küll talvekorteris ent autosse mahubki rohkem inimesi ja asju. Mina võtan oma pere ka kaasa.

Peksan pisut oma klubikaaslasi annetuste-kingituste osas ja siis on selge, et kuidas meie materiaalne panus lasteni jõuab.

Kui peaks juhtumisi olema midagi vaja sinna ka transportida, siis andke teada.

K1200S

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Eelmine aasta lõin kaasa...
Need olid jõulud, mis mind hingepõhjani liigutasid ...
Ning ega sel aastal teisiti ei ole ...
Aitan ja löön kaasa nii, kuidas saan ...
Ainuke mure - pole liiklusvahendit...
Kas keegi Tartust peale saab võtta ?

Terv.
Rainer

Teema algataja
mart211

Sooviks veel teada, et mis seal toimuma saab, ning kas midagi peab kaasa võtma ka?

Kasutaja avatar

dimi1974

Mina tegin väikse annetuse millele teen veel lisa ja plaan on soetada siis mõned klotsid millega lapsed ehitada saavad.Kindel veel ei ole nägin loetelust,et neil on kõigest puudu aga kõike me ei suuda.Võibpolla riideid ei tea ehk tõesti on siin kogemusi kellelgi rohkem.Kommi kindlasti palju kommi arvan ma.

Teema algataja
Tuhkatriinu

Hei hei,
kõigepealt ei saa jätta ma ütlemata jällegi : suur aitähh juba praegu, kõigile, kes ses teemas nii aktiivselt kaasa löövad!

Värskendamaks teemat:
Panen teile südamele, et kes kaasa tulijad, palun saata mulle sellest kinnitus mailile, lonely@starline.ee. Miks ma nii pedantselt seda joont ajan, on see, et siis tean juhatajale öelda, palju meid on ja sellest sõltub palju lapsi meile kelgumäele kaasa antakse. Ehk mida rohkem, seda uhkem.
Teiseks on vaja meil välja loosida bussijuht;) ehk vastava kategooriaga juhilubade omanik anna endast märku, kuna laste mäepeale saamiseks on meil vaja lapsed sinna kõikse pealt transportida:)

Arvestada tuleks meil kogu päevaga, sest paar-kolm tundi kelgumäel, siis laste lõunauinak ja meie kehakinnitus ja seejärel jõuluvana kingijagamine ja laste jõuluetendus.

List nende laste vajadustest on väga pikk, kõike me kindlasti ei jõua. Peamine, et me suudaks ühe päeva nende elus särama panna ja meeldejäävaks teha.

Kõik kelgud, liulauad ja muu siuke mäepeal vaja minev on oodatud. Samas ootavad ka sooje saapaid, et lapsed saaksid üldse minna kelgutama, sest paraku kõigil neil seda luksust pole.

Kui kellelgi on anda ära riideid, jalatseid, voodiriideid, käterätte- võtke minuga ühendust. Komplekteerime kokku, ladustame ja viime neile selle kohale.

Jään ootama teiepoolset vastukaja
Kairi

santon
Tsikkel: Suzuki GR650

Lugemata postitus Postitas santon »

Mina tulen, naise võtan kah kaasa. Ehk siis kaks võib kirja panna. Tartust tulek ja autos kolm vaba kohta. Panthera on teretulnud.

Kaasa toon 12 paari talvesaapaid (täpsem vajalike suuruste nimekiri oleks hea) ja 10 paari tenniseid, sokke ja vaatan mis veel sealt nimekirjast silma hakkab.

Suzuki GR650
Kasutaja avatar

mototydruk

minu autosse mahub ka 3 inimest, kui ma tulen ja arvatavasti tulen, kuna juba kogun vaikselt asju neile....aga jalanõude numbreid võiks olla küll või üldse mis suuruses asju nagu eriti vaja oleks.

Kasutaja avatar

- ÖÖ -
Tsikkel: Drag Star XVS 1100

Lugemata postitus Postitas - ÖÖ - »

Olen 100 % tulija.

Suzumen palun reserveeri oma autos siis minule 1 koht

Ööd on siin mustad !!!
Kasutaja avatar

IvarSiim

mis kellaks?

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

1. Mis kellaks lastekodu juurde orienteeruvalt????
  2. Kus see kelgumägi asub? Ehk tuleb midagi ette ja see " hilinejatele " , igaks juhuks, sest mine ette tea.

Siim

Teema algataja
Tuhkatriinu

Niisiis: esialgne päevakava:
09.00 Saabumine Viljandi Kaubakeskuse parklasse,
vajadusel asjade ümber pakkimine, jõuluvana riietamine

09.30 Start parklast Lastekodu juurde
09.45 Väikemõisas lastega kohtumine ja paigutamine bussi
10.00 Sõit kelgumäele
11.30 Jagame kelgumäel teed, saiakesi (seoses sellega, vajalikud termosed ja agarad küpsetajad)
13.00 Tagasi Väikemõisasse, lapsed tuttu, päkapikud keha kinnitama
16.00 Jõuluvana etteaste, laste etendus, kingituste jagamine
18.00-19.00 tõmbame otsad kokku.

Kelgumäe vaatab meile välja Lastekodu juhataja, kuhu oleks kõige parem ligipääs ja kuhu sõit ei võtaks väga kaua aega

Kellele kellaajaliselt asi ei sobi, andke teada, meili peale või telefonitsi. Kuid tuletan meelde, et oma aja peame sättima suures osas laste järgi.

Tervitustega

Kairi

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

aga mis siis tehakse, kui kübetki lund pole? alternatiivprogramm?

Kasutaja avatar

dimi1974

Kas see keskus kus on Antila sees?

Teema algataja
Tuhkatriinu

Hei

Antilla või bussijaam, kuidas kellelegi kõnepärane on, aga parkla on üks:D

Varuplaani haume, juhuks, kui talvetaat meid tõesti lumest ilma peaks jätma. Praegu aknast välja vaadates ma küll väga ei muretseks;)

Tervitustega
Kairi

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”