Ural Wolf - head ja vead.

Kasutaja avatar

Konsulent
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Nojah, kõik need kes siin sõna võtavad, tunnevad vana vene rauda või on sellest midagi kuulnud neilt, kes tunnevad või tunnevad kedagi kes tunnevad.
Uusi Uraale on Eestis kümme ja üks on Lätis, muidugi ei teata neist suurt midagi. Kõige suurema läbisõiduga on üks 2005.a. korviveoga masin - üle 8000 kilomeetri. Siiamaani on vahetatud ainult õli ja karpasid reguleeritud ja signaalpasun on ka vahetatud. See on kõik.
Kõige pikem sõit "külapoeni ja tagasi" on mul olnud 2000 kilomeetrit. Lätis on palju külapoode küll...
Kiirustest - jah, 70 oli see ennem. Tänapäevaste külkadega võib vabalt maanteel 90-ga sõita ja saab veel rekkadest mööda ka. Kiiremini saab ka, aga läheb juba punnitamiseks. Ja sõita on FUN, eriti kurvilistel kruusateedel, mida kahjuks üha vähemaks jääb.
Soolo uralid liiguvad kiiremini: 100-110 on paras liikumiskiirus, 140-150 maksimum.
Olen sõitnud uute Uraalidega (põhiliselt küll külkadega) alates 2004. aastast. Kordagi pole veel tee äärde jäänud ja sellist hirmu ka ei ole kunagi tekkinud, et jääks.

Ps. Ei aja müügijuttu. Muidugi on kena, kui Uraale rohkem Eesti teedele tuleb, aga mulle on see eelkõige hobi ja igasuguste "spetsialistide" ümberveenmiseks ei kavatse ma küll grammigi hingeõhku kulutada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”