Oskab keegi aidata? - Kindlustus
krossi2ss kirjutas:Kui muu ei aita,siis teekond võsapetsi juurde ikka mõjub
Mida aitab? Veelkord : a) koeral liikluskindlustust olema ei pea, seega ei saa ka koeraomaniku liikluskindlustus Madonele mitte kui midagi hüvitada
b) Madone mootorratta liikluskindlustus korvab kõik kahjud mida ta oma liiklemisega kellegile kolmandale tekitab . Sõltumata sellest kas ta huligaanitses või langes ootamatuse ohvriks.
Liikluskindlustus ei korva mitte sentigi selle kindlustuse omanikule. Pole kunagi korvanud, ei hakka kunagi korvama. Selle jaoks on kaskokindlustus.
Ehk siis antud asjaga võsapetsile kurtmine on sama mis kurta, et kaubamaja aluspesu osakond keeldus ketiratast ja tavotti müümast. ![]()
Muide, minu teada ei ole see Eesti eripära vaid maailmapraktika. Liikluskindlustus on seejuures üks väga paljudest tsiviilvastutuskindlustuste erinevatest liikidest. Olemas on neid erinevaid, mina olen kasutanud näiteks sellist, et kui teenust osutades töömees kliendi tehnika tuksi keerab, siis kindlustus maksab tekkinud kahju kliendile kinni. Õnneks kindlustusjuhtumitest elu säästis.