Hooaja lõpp 2007!?

-KRANTS-

Lugemata postitus Postitas -KRANTS- »

esitage politseisse vastulauseid, et teil on tööks load ülivajalikud, naine ja kümme last vaja toita ja sügavalt kahetsete oma tegu :roll:
Rumal jutt, et kohe kaunade kallale minnakse... Olekenb ikka, kuidas riigiametnikesse suhtud...
Mul sai juulis "roheliste" aeg täis. 2005 sügisel (2 kuud peale lubade samist) keerasin ennast kenasti autoga ümber puu, nii, et esiaknast nägi auto tagumist numbrit, peale minu selgroomurru oli veel kaks vigastatut. Okei, ma olin siis kaine). 2006 suvel sain 3.5 nädalase vahega kaks "litakat", kus oli kiirust rohkem kui 21km/h ületatud, üks kord neist oli veel paikusel, kus põõsas oli kadette täis (70 alas 114km/h). Pluss rohelise ajal ei ole ma kordagi eraldusmärki kandnud, katkise tuuleklaasiga sõitnud, korduvalt ilma turvavööta ja kord või kaks ka ilma ülevaatuse ja/või kindlustuseta... Iga asja eest olen "aktsiaid" saanud. Aga load ilusti kenasti alles. Kaeblesin ka, et load on mu tööks vajalikud (kaubikujuht olin). Pollar saab ikka enamasti aru, et kui tahab oma trahvirahasi kätte saada, siis ta ikka "leiba" käest ära ei võta :!: :idea:
Olge oma süütegude kahetsemisel aktiivsemad...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”