Huumorit
Kupees sõidavad noormees ja neiu. Neiu lahendab ristsõnu:
"Imelik? Asi, mängimiseks? Neli tähte. Lõpus kaks n-ni?"
"Kann."
"Kann? Ja sobibki! Aa mina mõtlesin ..... muide, ega teil kustukummi ei juhtu olema?"
Professor, peale loengut, tudengitele:
"...ja nüüd, ärge häbenege! Küsige julgesti! Rumalaid küsimusi pole olemas. Vaid vastused võivad rumalad olla!"
"Härra professor! Aga kui ma kahe jalaga astun trammirööbastele, ning kätega haaran ülalt vooluliinist, kas ma hakkan ka siis sõitma nigu tramm, vä?"
Seisavad 2 blondiini bussipeatuses, üks ootab bussi nr 3, teine bussi nr 5. Saabub buss nr 35, üks blondiinidest plaksutab käsi:
„Vinge, me saame koos sõita!“
Mis on eelolevas loetelus üleliigne: kosmoselaev, tramm, kanep, lennuk, õhupall.
Vastab Armeenia Raadio: loomulikult tramm – sellega ju ei lenda!
Otsustas kord mees, palaval suvepäeval, järve ujuma minna. Heitis riided seljast, hüppas vette. Ujub...
Järsku tunneb, et miski rabab teda munadest, ning järvepõhjast kostub kume hääl:
"Kas plus kaks, või miinus kaks?"
Mees mõtleb mida teha, ning vastab ähmiga:
" Plus kaks."
Munad lastakse lahti. Mees lausa lendab kaldale, ning kohale jõudes avastab õudusega, et püksis on kahe muna asemel nüüd neid kokku neli...
Ahastades kargab vette tagasi, ning ujub kohta, kus asi toimus.
Plaan õnnestub, sest jällegi haaratakse mehe munadest kinni, ning sama, hauatagune hääl pärib sügavusest:
"Kas plus neli, või miinus neli...."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.