Huumorit
Moderaator: Moded
Mul default situatsioonis pöörleb päripäeva, aga kui kujutan ette, et õhus oleva jala vari tuleb pildile ja jätab varju maha teiselpool naise siluetti, siis pöörleb vastupäeva ja kui vari vaataja pool, siis päripäeva. Vahetada saab vastavalt tahtmisele
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
M2 kirjutas:Kui vaadata pildist natuke mööda, näiteks kõrval olevat teksti, siis silmanurgast on liikuv kujutis näha ja kui enne pilgu pööramist mõelda valmis, mispidi tahad liikumist vaadata, siis nii ka on. Proovisin mitu korda......nii on (minu puhul).
väga haige! proovisin ka nii, vaatasin kirja ja mõtlesin, kas päripäeva või vastupäev, ja nii nagu ma mõtlesin nii läks, irw
erkij kirjutas:kes muidu hakkama ei saa tõuske püsti või kuidas iganes te paremini paindute ja vaadake seda pilti niiöelda pea-alaspidi, kui harjute vastupidise keerlemisega ära võite vaikselt normaalsesse asendisse tagasi ronida
OK, see oli esimene asi mis mul töötas.
EDIT: 2sekundiks ja siis pani mutt jälle päripäeva
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ausaltöelda on mul jummala pohhui, kuidas pidi see eit keerleb...
edit: .... juba pikka aega pole naljakas enam.. aga tore teada, et mis poolega ajust keegi mõtleb... ja kui hästi järele mõelda, siis on sellesta ka sügavalt savi...
-
- Tsikkel: Kawa
-
miks on naine parem, kui mootorratas ja mees kokku?
- Ta on naine ka nende viimasteta,
- Ta võib teha loomulikult kõike, mis pähe tuleb - näiteks osta 4 mootorratast kokku ja siis võib ta sokki kududa ja isegi lapsi kasvatada ja siis veelkord osta midagi kokku
- Ta teab täpselt, et pirtsutamine pole ilus, kuid võib seda endale siiski lubada - sest ta on ju Naine...eriti kui jutt käib ostmise teemal.
jne
-
Raiducii kirjutas:Miks on mootorratas parem kui naine?
Ta on hommikul sama ilus kui õhtul
Ta teeb kõike mida sa tahad
3 Ta ei pirtsuta peaaegu kunagi
1. sõltub sõitjast ehk "mehest"
2. mootorratas EI TEE seda mida sa tahad vaid seda mida sa oskad temaga teha. Ehk siis sõltub mehest.
3. väiteid kus esineb "peaaegu", "võibolla", "enamvähem", "poolkõva" vms, ei peagi ümber lükkama
Aga kui just naistest rääkida, siis tooks Elizabeth Jenkinsi ütlemise: "naine kelle käitumine annab aimu, et ta korraldab stseeni kui talle tõtt rääkida, lausa ootab, et talle valetatakse."
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.