Kawazaki esindus tallinnas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
eissid
Tsikkel: jälle jala

Kawazaki esindus tallinnas

Lugemata postitus Postitas eissid »

nii, täpselt nagu pealkiri ytleb: olex vaja teada, kus on tallinnas kawazaki esindus (kui seda yltse on).
Kui sellist asja ei ole, siis sooviks pisut abi gaasi trossi suhtes, nimelt see läx mul katki. Kõik olex ju korras ja ostax uue, kuid enne, kui tross karpasse jõuab, läheb ta kaheks ja ma ei tia, kus selliseid asju myyakse..
i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Kawa esindus siis mu teadmist mööda aint sellises kohas:

I.T Moto
Saku, Staadioni 1, Harju MK
Tel/Fax :(international 372) 6 725 115
GSM: 050 46 722

e-mail:info@itmoto.ee
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,
Soultrain kirjutas:
Kawa esindus siis mu teadmist mööda aint sellises
kohas:
I.T Moto
Saku, Staadioni 1, Harju MK
Yep..täpselt nii on. Kuna ise ka kawamees siis väiksed kogemused nendega olemas..ja kiita suurt pole midagi.
Offtopicuna öelduna, siis Tartumaal tegeleb Kawa esindamisega e. ITMoto esindamisega Pärtelpoeg

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

U79

Lugemata postitus Postitas U79 »

Mnjah, kawasaki on hea ratas aga see juppide poolne toetus jääb Eestis kahjuks veel nõrgaks.
Aga katsu vaadata streetmotost või siis paldiski maanteelt. Ehk saab vajaliku jupi sealt.
Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

Jube koht on see I.T Moto. Kui keegi hakkab sinna minema, siis palju õnne! Üritasin sealt kunagi tsiklit osta- kõigepealt sõitsin pea tunni mööda Sakut ringi ja küsisin kohalike käes, et kus asub Staadioni 1. Mitte keegi ei teadnud sellist tänavat ja minu eeldus, et kuskil peatänava ääres mingid viidad näitavad kuhu minna ei pidanud samuti paika. Lõpuks, kui küsisin, et kus on Motoklubi, siis juhatuste peale leidsin lõpuks ülesse. Mingi napilt 2m lai pinnastee lookleb kusgil garaažide ja puude vahel ja avaneb lõpuks staadionile. Ka siis pole selle kuuri või garaazi peal ühtegi silti. Ja kuna "firma" on ennast nii hästi ära peitnud, siis kliente ilmselt karta pole, sest kohapeal on tavaliselt ainult lahked mehhaanikud, kes teatavad, et kaupluse poole peal pole kedagi ja võib hiljem veel proovida. Siit soovitus- ki lähed, siis lepi aeg kindlasti kokku, muidu on ka kest päeva tuled kustund ja pood kinni. Kohapeal jäi ka mulje, et sellist tänavat polegi olemas, sest kuuril/garaažil polnud ühtegi sellekohast silti ja polnud ju ka tänavat, ainult rajake.
Miks asi mind nii väga ehmatas ongi see, et esiteks on nende koduleht väga viisakas ja kuna on nagu tegu esindusega, siis ootasin midagi enamat. Ja ma ei mõtle siin marmorpõrandaga paleed, vaid kasvõi väikest putkat, milleni juhtaks viidad ja mille ees seistes saaksid aru, et oled jõudnud mingit korralikku toodet müüva esinduse ette.
Müstika on ka see, et samal ajal on tegu ka HD esindusega! Ma kujutan ette, kui tehase esindajad seda esindust näeks läheks japsidel silmad punni ja jänkidel vidukile! 8)
Ma usun, et inimesed kes seda asja seal ajavad on kindlasti spetsialistid omal alal ja muidu toredad ja lahked, aga aastal 2004 ei peaks äri küll selliselt käima. Ma usun, et kõik kes on Tallinna tsiklipoodidele ringi peale teinud ja ka I. T Motot külastanud, võivad mu sõnu kinnitada.
Kasutaja avatar

Teema algataja
eissid
Tsikkel: jälle jala

Lugemata postitus Postitas eissid »

aitäh kõikide vastuste eest !
Vastustest oli kyll abi, kuid gaasi trossi est kysiti hinge hinda ja ma ostsin jalgratta piduri trossi, mille pärast pikka ni***mist ka tööle korralikult sai :)

Teema lukku...
i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
Suletud

Mine “Vaba teema”