Huumorit
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
spinna kirjutas:
Klassika. Võib olla on olnud juba, aga alati hea uuesti vaadata. Eriti meeldib rõõmus soundtrack
Peale kujutlusvõime puudumise olen kindlasti ka huumorivaene inimene, kuid mis selles naljakat on? Mind teeb see pigem mitmel erineval põhjusel kurvaks
Saavad kokku kaks poksijat. Raske- ja kärbeskaallane.
Raskekaallane pajatama: «Tead mihuke jama. Tulen mina trennist koju ja minu naine armukesega voodis. Panin armukesele vasakuga pette ja siis paremsirge... Ühesõnaga, lõin venna hoobilt vagaseks!»
«Mul oli sama jama!» hakkab ka kärbeskaallane heietama.
«Panin raisale vasakuga, siis paremaga! Siis jälle vasakuga ja jälle paremaga! Ise mõtlen – punktidega peaks juba kõvasti juhtima...»
Mehed omavahel.
«Läksin õhtul koju, naine tuli ukse peal vastu, endal hirmus kaval nägu peas. Taipasin kohe, et armuke. Läksin magamistuppa, tegin kapiukse lahti ja näe oligi armuke,» pihtis esimene mees.
«See ei ole ju midagi, mina läksin õhtul koju, naine tuli samuti uksele vastu, endal kaval nägu peas. Sain kohe aru. Jooksin ruttu kööki, tegin külmkapi lahti – raisad olidki õlle ära joonud.»
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.