Huumorit
Sõidavad lennukis Nelson Mandela, Georges Bush ja väike skaudipoiss.
Mõistagi läheb lennuk nässu ja piloot hõikab läbi kõlarite kabiini: lennuk kukub alla, ise hüppan kohe langevarjuga välja, minge võtke omale ka tagant vasakult kapi seest varjud ja karake välja kui elu armas.
Astub Bush väledalt kapi juurde ja teeb selle lahti, ent näeb kõigest kahte varju. Pakub neist ühte loomulikult suursuguselt Mandelale ja kiidab: "Sina kui maailma mustanahaliste kaitsja ja silmade avaja, kui revolutsionääride isa, kui võrdõiguslikkuse kehastus - loomulikult pead hüppama esimesena!!"
Mandela muidugi vastu: "Sina kui maailma ainsa superriigi valitseja, kui tõekuulutaja, kui rahvaste sõpruse käskija, sul on veel nii palju tööd pooleli, et pead selle jõudma kindlasti lõpule viia - hüppa ise!!!"
Bush aga jääb endale kindlaks, pusib isklikult Mandelale rihmad ümber ja saadab ta laubale suudeldes uksest välja.
Seepeale hakkab skaudipoiss nutma.
"Miks nutad, mu poeg?" küsib Bush.
Poisike äigab käega pisaraid ja ütleb: "Noh, aga sina kui maailma superriigi valitseja ja tõekuulutaja..." Bush katkestab väikse poisi halina, pannes talle käe suule ja teatab: "Ära nuta, mu poeg, ma andsin neegrile su seljakoti!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.