Powercommanderile keegi konkurentsi kah pakub või?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Kontakt:
Kommionu kirjutas:harimal kirjutas:Ehk tahaks asja, mil krossika/mägika vääne, aga bike'i tippkiirus.
tohh-ohh... Millisel KROSSIKAL on VÄÄNET üle 100Nm????
Baigil ju ikka vääne kordades suurem kui krossikal..!!!!
Lambist pakun,aga äkki ta mõtles,et vääne tuleks sama madalalt kui krossikal?
Edit:Samas kui jutt juba turbo peale läks siis see teoreem ka väga paika ei pea.Või tsikli peal spoolib turbo tunduvalt varem üles kui autol ja "lääg" praktiliselt puudub?
Alwayslate kirjutas:Kommionu kirjutas:harimal kirjutas:Ehk tahaks asja, mil krossika/mägika vääne, aga bike'i tippkiirus.
Edit:Samas kui jutt juba turbo peale läks siis see teoreem ka väga paika ei pea.Või tsikli peal spoolib turbo tunduvalt varem üles kui autol ja "lääg" praktiliselt puudub?
Alwayslate kirjutas:Kommionu kirjutas:harimal kirjutas:Ehk tahaks asja, mil krossika/mägika vääne, aga bike'i tippkiirus.
Mõni mode võiks vahepeal mainida, et kas asi liiga OT'ks ei kisu. Äkki tasub kuhugi Fleimi või Rinkasse üle kolida..
Ok, ok, halb sõnastus. Kui tähenärija olla, siis võib öelda, et pidasin silmas maakeeli "minekut". Muidugi on suvalise 400cc krossika maksimaalne vääne/moment kuni 3x väiksem mingi vihasema bike'i omast. Pidasin silmas efekti, mis tekib ratta seljas olles ning gaasirutshkat väänates. Esiteks kurjeneb krossikas pea 2x madalamatel pööretel kui bike, teiseks on nende kahe aparaadi ülekanded tiba teistel eesmärkidel loodud. Kui suvaline kross sureb juba 70 km/h juures, siis bike hakkab väsima pigem seal 250+ kandis.
Ehk sry, pidasin silmas efekti "ratas sõidab käest minema".
Kui suvalise liitrise bike'i vend ühe korraliku mägika või krossika selga istub, kaob igasugune ülbus stiilis "oi, olen kõva bike'i mees, sõidan nii, et kumm suitseb" väga nobedalt ära. Tunnistan ausalt, et kui ma Riiast kohati 250'ga Võrusse jõudsin, arvasin 250cc krossikat nähes, et tegemist on laste mänguasjaga. Peale 600 meetrist sõitu tulin värisevate käte ja jalgadega asja pealt maha ning otsustasin, et bike on üks paras tõukeratas. Ehk ma sõna otseses mõttes ei suutnud gaasirutshkat lihtsalt kontrollida. Tegemist oli mingi USA suvalise sõitja kasutatud rattaga, seega eeldan, et ta polnud stock, äkki sellest ka efekt. Sõber on mägikat ka pakkunud, aga kuna see pidi krossikast veel hullem loom olema, pole veel julgenud peale istuda Enne vaja mähe osta.
Lambdaandur - jätaks äkki norimise. Heal lapsel mitu nime
http://www.picotech.com/auto/lambda_sensor.html
Turbodest - "lag" on kõikidel väljaheitegaasipõhistel turbodel. Seda võib küll siia-sinna mängitada erinevate "boost controller'itega", aga see selleks. Mulle endale meeldiks küll "belt driven" ehk supercharger, aga tsiklite puhul on tegemist suht ebareaalse nähtusega. Kogenud väidavad, et tsikliturbode "lag" väga hull ei pidavat olema, sest tsiklitel lihtsalt nii pisikesed turbod küljes. Ei tea, pole proovinud..
600cc vs 1000cc - Mõttetu teema Mis seal ikka rääkida, 600 on pisematel ringidel ikka nobedam, kui raske ja aeglaselt kallutatav liitrine. Kui Sauga kõrvale jätta, siis arvan, et liitrised vennad on mujal Eestis üldse kõige aeglasemad - kui supermoto või 600cc'ga mõõtu võtta.
Velt ja teised teeksid mulle ka tõukerattaga ära
C'mon, ärge norige, ma mingi 4x üldse rajal käinud. Olge õnnelikud, et ma enam linnas ei kõvata, vaid radade poole vaatan (oma osa selles on Heiti tekstidel) - üks surmasõitur linnades vähem.
Saan õhtul Trammilt vihmarehvid - kes tahab sõbralikult mõõtu võtta, andku Aravete või Rapla teema all märku, teeme mingi päev mõne tiiru
Inz001 - kaasaegne vs mittekaasaegne pole kunagi ühel pulgal 2000 aasta stock on ka oluliselt kergem, stabiilseb, rigiidsem kui 1990 ülituunitud ringrajaratas. Tehnika areneb, selle osas olen nõus
Minu 2000 CBR1100 on pea 70 kg raskem, kui uus 2007 600CBR, juhitavust ei tasu mainidagi
Aga kui minna tagasi sajandiksekundite, tehnilise korrasoleku jmt jura juurde, siis põhjus, miks üldse taolist testosteroonijama ajan seisneb tõigas, et mu eelmine liitrine Fazer oli USAs kuidagi nii kenasti tuunitud (õhusissevõtt muudetud, karpad näpitud, TwoBrothers süsteem all, K&N jne), et läks eelmisel aastal 260 kanti väga nobedalt ning sealt edasi kuni 285ni pidi juba tiba ootama. Palja ratta kohta on tegemist suht uskumatute numbritega.
Sel aastal oli tal kas esirehv balansist väljas või mingi muu jama - ühel stock Busal püsisin kuni 250ni ilusti sabas, aga sealt edasi ei saanud minna, sest "tank splatter" hakkas vaikselt ligi hiilima.
Samas, praeguse Blackbirdiga võrreldes oli see Fazer oluliselt krõbedama minekuga. Võta või jäta, aga nii see oli.
Rääkides võimukadust 15 vs 40%, siis seetõttu sai endale paar junni UKst tellitud (carb tuner/inj tb tuner, colortune) ning kevadel minek Ronny juurde - eks vaatab, kas ratta Ignitech aju juures annab midagi näppida. Eks oleneb juba tema viitsimisest ja minu rahakotist, kas saab veermikut ka näpitud või mitte.
Kokkuvõtvalt, mis on minu point - iga aasta endale ka uut ratast ostma ei hakka, seega kui mõni vanem asi käes ja enda arusaamade kohaselt tahaks talle vilesid ja kellasid külge riputada, siis miks mitte. Mõni maksab pangalaenu, mõni ostab riideid, mõni reisib, mõni taob rattasse raha - igaüks valib ise, kuhu ta oma papi magama paneb ja miks ta seda teeb.
liitrine bike paneb igal kiiremal rajal põide ve
Horvaatias selline rada Rijekal, kus 1000 rinka pilli näidikud on põhjas ja kiirus ei tõuse enam ja spidokas ammu loobund numbrite näitamisest olid päeva teine ja kolmas aeg pidevalt võrri meeste käes, kes siis 1000 -st nagu s...st kassist kiiremini lasid
Samuti Brnos ikka võrri mehed ikka nagu elukiired poisid
So its not all about power
harimal kirjutas:Mulle endale meeldiks küll "belt driven" ehk supercharger, aga tsiklite puhul on tegemist suht ebareaalse nähtusega.
Igasugu imeasju on maailmas ehitatud
Siin üks põhjanaabrite stiilinäide. Tõsi, tegu pole bike'iga
http://hogsden.dyndns.org/~jsavola/ahdin/
Niisama meelelahutuseks...
arvestades USD -i tänast kurssi on see väga hea hind
ronrix kirjutas:hei hei.
kuis siin juba teemax läks siis, ehk teab keegi kuda see custom ratastele möjub. plaanis on sumpsid oma vtx1800-l ära vaheteada ja soovitataxe ka see Power Commander III peale panna.
Kas eestis neid ka odavamlt saada võib kui $250?terv
Ronrix
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
spinna kirjutas:Igasugu imeasju on maailmas ehitatud
Siin üks põhjanaabrite stiilinäide. Tõsi, tegu pole bike'iga
http://hogsden.dyndns.org/~jsavola/ahdin/Niisama meelelahutuseks...
Selle "monstrumi" häält tahaks küll kuulda
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.