Powercommanderile keegi konkurentsi kah pakub või?
1)tõesti ma tahaks sind oma silmaga näha ja autogrammi saada, mulle tundub et korke 2 on sündinud, või korke kasutab varinimesid
2)ma natuke rada sõitnud ja ma tahaks ausalt teada et kas tõesti on siin keskonnas nn krossi ja rinka mehi kellele stock pill lahjaks jääb
3)Me rääkisime kaasaegsetest superbike tüüpi ratastest mitte ligi 10a vanadest ceebaritest 900-st ceebaritest
palun tule saame kokku ma annan sulle enda rinka pilli millel peal sportaju, shifter jne kõik juttud, kõik mis teha saab on tehtud ja ma võtan kõrvale stock pilli, paneme pillid kõrvuti kruttime koos lahti ja vaatame kas siis tõesti jääb see stock pill nii palju maha
kui me räägime tänaval sinu poolt räägitud fast ridingust kus nagu sajandik sekundid ja lõpkiiruse vahed suurt rolli mängida ei tohiks, eriti kui vahed väga suured ei ole.
Ma arvan et mine ja hoolda oma pilli normaalselt ja tegele tsikli jooksu osaga, kui rinka pillil veermiku kaob ca 15% jõust siis ma usun et sinu poolt kasutatavatel pillidel võib see olla kuskil 40% kandis
Seega palun alustagem lihtsatest võtetest ja seadkem tehnika tehniliselt ideaalsesse korda ja siis hakkame mõtlema alles muule!
harimal kirjutas:Inz001 kirjutas:viuavaua
![]()
palun näidake mulle siin üks mees kellele jääb tegelikult väheks kaasaegse 600-se või 1000-se supersport tüüpi siklist mis on stock seades, ma kohe hea meelega saaks selle inimesega kokku ja võtaks autogrammiSaame kokku, annan autogrammi
![]()
....
Samas arvan, et siin on päris palju tüüpe, kellele stock bike'ist väheks jääb. Sisuliselt iga krossimees ning ringrajasõitja. Samasse patta võib suht kindlalt panna ka mägironijad.
....
Kui sul ratas ikka 220-240 pealt venima hakkab ning 300ni jõudmist oodates tekib tahtmine kuklit mugida ja kohvi rüübata, siis jääb sest hobusest ikka puudu. Mu CBR900RR otsustas 250 juures teoks muutuda, SV1000 hakkab kuskil 220 peal väsima, Fazer hakkas 260 pealt tagasihoidlikumaks muutuma, Blackbirdiga pole veel toru tühjaks köhinud.
Isiklikult tahaks asja, mis laseks mingi 340 peale jutti välja, siis hakkaks järgmisena juba väikelennukit vaatama
.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.