Powercommanderile keegi konkurentsi kah pakub või?
Inz001 kirjutas:viuavaua
![]()
palun näidake mulle siin üks mees kellele jääb tegelikult väheks kaasaegse 600-se või 1000-se supersport tüüpi siklist mis on stock seades, ma kohe hea meelega saaks selle inimesega kokku ja võtaks autogrammi
Saame kokku, annan autogrammi
Tglt oleneb mille jaoks. Inimlikuks tänavasõiduks jätkub ka rollerist. Kaalusin endale lausa ühe ostmist, sest mugav ja pisike riist tööl käimiseks.
Samas arvan, et siin on päris palju tüüpe, kellele stock bike'ist väheks jääb. Sisuliselt iga krossimees ning ringrajasõitja. Samasse patta võib suht kindlalt panna ka mägironijad.
Kui sul ratas ikka 220-240 pealt venima hakkab ning 300ni jõudmist oodates tekib tahtmine kuklit mugida ja kohvi rüübata, siis jääb sest hobusest ikka puudu. Mu CBR900RR otsustas 250 juures teoks muutuda, SV1000 hakkab kuskil 220 peal väsima, Fazer hakkas 260 pealt tagasihoidlikumaks muutuma, Blackbirdiga pole veel toru tühjaks köhinud.
Isiklikult tahaks asja, mis laseks mingi 340 peale jutti välja, siis hakkaks järgmisena juba väikelennukit vaatama
Ehk tahaks asja, mil krossika/mägika vääne, aga bike'i tippkiirus. Bike'i puhul tähendab see turbot ehk 4000USD väljaminekut + 24% Eesti riigile makse peale. Enne järgmist hooaega mina seda veel ei näe :S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.