Kas rentida...

Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

harimal kirjutas:

Jätkame lõbusa OT'ga :D

Olen sind linnapeal näinud (kui pildil su mehe või su enda ratas), ära ütle, et nii pisikene piiga nagu sa oled, pole sa ratast kunagi külili parkinud :O

Kui nii, siis järgmine kord tulen ligi ja vaatan lähemalt - peale Intruderi tuttavate oleksid sina minu jaoks järgmine ilmaime :D

Mul pole tõesti veel ühtegi naissoost tuttavat olnud, kes poleks ratast külili pannud. Mu enda naine on külili suutnud panna kõik kaherattalised, millel ta seljas istunud :P Ärge talle ratast laenake, las lõhub minu omasid :P

PS! Kahe erandiga on kõik tuttavad meessooesindajad samuti tsiklid külili saanud. Viimati pani nt Alar Johanson (mäkkeronija) minu tulevase Blackbirdi õhtul nii parkima, et see hommikul kruusal puhkas :P

nojah, ma mõtlesin küll selle külili parkimise all konkreetset kukkumist (ise koos rattaga sõidu pealt). seda pole ma teinud. aga sina vist mõtledki sõna sõnalt. siis võiks sellisest vahejuhtumist rääkida, kus ma liigutasin oma ratast veits edasi bensiinigalonka juurde, aga läks meelest, et kohvrid küljes. riivasin teist ratast ühega ja ei jaksanud enam püsti hoida, vajus vaikselt küljele (niipalju ikka jõudu oli). Nüüd tahaks sellest teistest rattast rääkida... see oli Intruderi ratas :)
PS! See ratas mu pildil enam minu kasutuses ei ole, aga pisikesele tüdrukule jätkus suurt funni aastateks :)

Vahest sõidan ja teen asju.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”