Kas rentida...

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Intruder kirjutas:

Või suhtled sa ainult krossimeestega, et selline väida nii lihtsalt tuleb?

:D

Nop, suhtlen pigem lihtsalt noorte ja vähekogenutega, kes võimalusel ka rajale ronivad. Mõni paneb kohe külje maha, teine jällegi siis, kui liiga enesekindel. Raudpolt on see, et nt naissoost isik paneb varem või hiljem sõiduki horisontaalselt parkima :D

Mul endal oli juba päris mitu ratast, mitu riiki ja üle 40 000 km tagumiku alt läbi, kui kodust 100 m kaugusel külili tõmbasin :P Sai külmal asfaldil külmade rehvidega tiba liiga enesekindlaks muututud :P

Ma ei taha ka väita, et kõik mu tuttavad tsikliinimesed end iga hooaeg vigaseks sõidavad. Kindlasti mitte - lihtsalt kui nemad pole külge maha pannud, siis nende ostetud ratta eelmine omanik on seda teinud.

Võib-olla on mu tuttavad liiga koonrid, et tutikat ratast esindusest osta ning sellega rahulikult ringi lasta :P

See küll väga OT, aga siiski - ise eelistangi pigem kasutatud ja kasvõi küljetanud rattaid USAst osta, sest hind on kosmeetilise vea tõttu soodus ja võib suht kindel olla, et eelmine omanik on mugavuse tõttu enamhäirivad tehasevead ratta juures parandatud või on niisama igasugust tilu-lilu juurde keeratud. Viimasel rattal oli nt K&N filter, Akrapovic täisväljalase, lambdaandur, Ignitech aju. No, mida sa hing veel tahta saad (peale süütekatkestaja, quickshifteri ja turbo :P ) :D

Intruder kirjutas:

WOW - tahad ma näitan sulle kohe umbes kümmet 2-5 hooaega sõitnud mootorratast (kroom, plastmass) mis ei ole kordagi küljepeale käinud.

Üritan su kasutajanime meelde jätta, äkki trehvab mõnel mäkketõusul või kogunemisel. Tahaks tõesti mitteküljetanud vana plastikut või kroomi näha - tegemist oleks millegi uudse ja fenomenaalsega minu silmade jaoks :D

Ja kes, kurat, sinu tuttavad on, et nad nii korralikult sõidavad :D ?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”