õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Oosmo
Kontakt:

Oleksin liitumas

Lugemata postitus Postitas Oosmo »

Üks chopper Kawa 600 Eliminator (ca 4 aastat sõidikogemust) oleks liitumas

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

ma ka sõitma täna :)

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

sepp kirjutas:

Sepp sa unustasid mainida oma sõidu staaši .Ei tea kas saab Sind ikka punti võtta. :lol: :lol:

Kasutaja avatar

sepp

Cado kirjutas:
sepp kirjutas:

Sepp sa unustasid mainida oma sõidu staaši .Ei tea kas saab Sind ikka punti võtta. :lol: :lol:

irwww
no pliiiz... võtke ikka, sõidustaaz on tänasel päeval null:D
mõni päev tagasi oli 100km :D

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Igatahes hakkan ma nüüd Tallinna ja siis Laagri poole liikuma.

Kasutaja avatar

maru

Lugemata postitus Postitas maru »

olen täna ka käsi .nii et siis laagris 13-14 ajal

jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Kellel huvi pikema ringi vastu siis sõidan koos seljakotiga täna mingi 17-18 vahel ülemiste kesk.usest Paidesse kaminatuppa pizzat sööma ja siis tagasi, kas siis pikema ringiga Türi kaudu või Tartu mnt kaudu, oleneb ilmast ja kellaajast.
Hetkel siis bike + 2inim + 1inim autoga, aga kui paar sõpra saavad varem töölt minema siis oleks kaks ratsut juures..
Vaatan aknast välja ja ilm täitsa ilus hetkel, kes ei viitsi kodus passida võib ühineda.. ei hammusta ja ka kiirused on mõistlikud.. varustus selga ja läbipaistev visiir ette!
Ja pizzat seal ei anna võrrelda mingi peetri omaga, kohapeal taignast vormitud ja otse pannipealt selline mõnusalt paks ja maitsev, nagu just ahjust tulnud sai :P
53828072

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Hea sõit oli, kuid "natuke" ebatasane tee... Kokkuvõttes siiski tore :D

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

dimi1974

Freaksmart kirjutas:

Hea sõit oli, kuid "natuke" ebatasane tee... Kokkuvõttes siiski tore :D

Millal siis Hiiumaale.Seal käiks kõik tuletornid läbi.Kas tsikkel sai viga ka.

Kasutaja avatar

Freaksmart

Rattal pole midagi viga, natuke bensiini ja asi korras 8) Ei tõsiselt ka..kõik OK! Hiiumaa kohta ei tea veel....Kui nädala pärast ilm lubab, siis võib minna.

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

dimi1974

Jääme siis ilma ootama ja kui on ühel nädalavahetusel ilus ilm siis võiks ära käia.Aga kas sa tead miks hiidlased ei jookse saare ühe küljepeale kõik kokku,et Saaremaad vaadata.

Kasutaja avatar

aahtii
Tsikkel: Yamaha R1
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aahtii »

Tervitus
Hiiumaa kohta niipalju, et tuletornide külastus hooaeg on läbi (uksed lukus), seda sai kogetud 1.5 näd. tagasi kui endal oli soov neid külastada.....aga väljast pilti teha ja nende taustal poseerimise võimalused on olemas :)
Edu

Võrr, kart 125, jawa 350-638,Yamu R1.
Kasutaja avatar

dimi1974

Samas võiks minna ühelpäeval ja teisel tagasi.Siis saab saarel magada ja merehaigust kogeda kui see suurema tuulega kõikuma peaks hakkama.

Kasutaja avatar

sepp

meie tänane ring oli u 460km.
ma panin endal garaazi ees enne ringile minemist nulli ja tagasi ringilt tulles oli 483km ees 8)

Viimati muutis sepp, 29 Sept 2007, 22:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

tagasi ringilt tulles oli 483kmh ees

Sul vist kiilus spidoka kinni kui tagasi jõudsid et 483km/h ees oli :D

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

sepp

Bad Boy X kirjutas:

tagasi ringilt tulles oli 483kmh ees

Sul vist kiilus spidoka kinni kui tagasi jõudsid et 483km/h ees oli :D

irwww rsk... väike näpukas oli selle H tähega :mrgreen:

Kasutaja avatar

Freaksmart

Huvitav kas kõikidel oli raske õhtu või? Eile oli sellel kellaajal juba päris mitmeid sõidupakkumisi. :)

Kasutaja avatar

dimi1974

Sõidame.Päike ka paistab siin pool.

Kasutaja avatar

kiidrockk

Lugemata postitus Postitas kiidrockk »

start, kell?, kus?

oleks ka asjaosaline.

lähen ratta järgi,

helistage kui midagi toimub 56 23 5178

Viimati muutis kiidrockk, 30 Sept 2007, 12:07, muudetud 1 kord kokku.
life is what you make of it....

Teema algataja
Fazer

Lugemata postitus Postitas Fazer »

Kas täna ka midagi toimub?

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

Fazer kirjutas:

Kas täna ka midagi toimub?

algul, kepikõnd siis sörkjooks ja peale käsklust, mehed hobustele hakkab pihta :lol:

Teema algataja
Fazer

Lugemata postitus Postitas Fazer »

Jätaks kepikõnni vahele ja hüppaks kohe hobustele :D

Teema algataja
Joseph

Lugemata postitus Postitas Joseph »

13.30 Laagir Statoil.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Laupäeval sai päris pikk ring tehtud (ca 450 km) ning ilm oli viimase aja parimaid :)
Küll aga juhtus väga ebameeldiv vahejuhtum, kui neljakesi Haapsalust väljasõites enne ristmikku kus Vana-Haapsalu maanteele pöörab proovis üks auto meid kõiki rammida. Tegemist oli tumerohelise VW Caravelle vms tüüpi autoga, mis sõitis taksot.
Enne ristmikku pani auto vasaku suuna sisse ning kuna paremal pool tekkis suurem teelaiend, polnud küsimustki autost möödasõidule asuda. Seda aga taksojuht just ootaski. Niipea kui tsikliga auto kõrvale jõudsin, tegi autojuht järsu liigutuse paremale minu suunas (minu ja auto vahele võis jääda ca 15 cm, tema rooli tagasi ei tõmmanud). Sõitsin tema ette ja avaldasin mõne rahvusvahelise käemärgiga arvamust :evil:
Järgmine mootorrattur sõitis juhiukse juurde ning näitas samuti mõned käemärgid, mispeale autojuht teda rammida proovis.
Võib ehk aru saada liiklejatest, kes kusagil ette pööravad või arvestavad liikumiskiirusi valesti.. ehk siis antud juhul oli tegemist täiesti sihipärase tegevusega. Mis kurat viib ühe taksojuhi selleni!? Ehk oskavad Haapsalu mootorratturid sõna sekka öelda (palju neid tuemrohelisi VW busse seal ikka taksot sõidavad).

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

Teema algataja
Alfons

Lugemata postitus Postitas Alfons »

tok-tok kirjutas:

Laupäeval sai päris pikk ring tehtud (ca 450 km) ning ilm oli viimase aja parimaid :)
Küll aga juhtus väga ebameeldiv vahejuhtum, kui neljakesi Haapsalust väljasõites enne ristmikku kus Vana-Haapsalu maanteele pöörab proovis üks auto meid kõiki rammida. Tegemist oli tumerohelise VW Caravelle vms tüüpi autoga, mis sõitis taksot.
Enne ristmikku pani auto vasaku suuna sisse ning kuna paremal pool tekkis suurem teelaiend, polnud küsimustki autost möödasõidule asuda. Seda aga taksojuht just ootaski. Niipea kui tsikliga auto kõrvale jõudsin, tegi autojuht järsu liigutuse paremale minu suunas (minu ja auto vahele võis jääda ca 15 cm, tema rooli tagasi ei tõmmanud). Sõitsin tema ette ja avaldasin mõne rahvusvahelise käemärgiga arvamust :evil:
Järgmine mootorrattur sõitis juhiukse juurde ning näitas samuti mõned käemärgid, mispeale autojuht teda rammida proovis.
Võib ehk aru saada liiklejatest, kes kusagil ette pööravad või arvestavad liikumiskiirusi valesti.. ehk siis antud juhul oli tegemist täiesti sihipärase tegevusega. Mis kurat viib ühe taksojuhi selleni!? Ehk oskavad Haapsalu mootorratturid sõna sekka öelda (palju neid tuemrohelisi VW busse seal ikka taksot sõidavad).

Sinna Roosta poole sõites sügeles kah üks x5 bumer meil pikka aega järel, kuni ühes asulamoodi kohas oli tal vaja mööda hakata trügima, surudes vahepeal täitsa gruppi sisse. või no tagumises otsas sõites vähemasti tundus nii.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Alfons kirjutas:

Sinna Roosta poole sõites sügeles kah üks x5 bumer meil pikka aega järel, kuni ühes asulamoodi kohas oli tal vaja mööda hakata trügima, surudes vahepeal täitsa gruppi sisse. või no tagumises otsas sõites vähemasti tundus nii.

Jah, nägin. Samas kui ta oli kogu pundist mööda saanud, näitas ta ohutulesid (ehk siis mingit negatiivset eesmärki tal oma tegevuses polnud). Hiljem näitas ta mulle ja Sepale oma auto võimeid tempot tehes :)

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

sepp

uskumatu buumer oli see... enne kui tagatuld näitasin talle olin tal sabas ja tema kiirus suurenes ja oli kusagil 24

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

sepp kirjutas:

uskumatu buumer oli see... enne kui tagatuld näitasin talle olin tal sabas ja tema kiirus suurenes ja oli kusagil 24

OT: X5 4,8iS tippkiirus peaks olema 246kmh.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

maru

Lugemata postitus Postitas maru »

tok-tok kirjutas:

ma olin üks nendest kellele see idioot ette keeras ,täiesti aru saamatu,ja kiirused ei olnud ültsegi suured,võib- olla krooniline tsiklite vihkaja?see mees lausa noris kivi järgi.

jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Kasutaja avatar

dimi1974

Ta vajus meile peale küll aga tõmbas siis tagasi ja üritas kiirendada aga ees oli pime kurv oleks ju keegi vastu võinud kiirendada.BMWl on lubatud....Hetkeks käis peas mõtte läbi,et nii saabki ratta maha müüdud kui külge vajub aga seljakott ei oska kukkuda.

Suletud

Mine “Üritused”