Kellel huvi pikema ringi vastu siis sõidan koos seljakotiga täna mingi 17-18 vahel ülemiste kesk.usest Paidesse kaminatuppa pizzat sööma ja siis tagasi, kas siis pikema ringiga Türi kaudu või Tartu mnt kaudu, oleneb ilmast ja kellaajast.
Hetkel siis bike + 2inim + 1inim autoga, aga kui paar sõpra saavad varem töölt minema siis oleks kaks ratsut juures..
Vaatan aknast välja ja ilm täitsa ilus hetkel, kes ei viitsi kodus passida võib ühineda.. ei hammusta ja ka kiirused on mõistlikud.. varustus selga ja läbipaistev visiir ette!
Ja pizzat seal ei anna võrrelda mingi peetri omaga, kohapeal taignast vormitud ja otse pannipealt selline mõnusalt paks ja maitsev, nagu just ahjust tulnud sai
53828072
Rattal pole midagi viga, natuke bensiini ja asi korras Ei tõsiselt ka..kõik OK! Hiiumaa kohta ei tea veel....Kui nädala pärast ilm lubab, siis võib minna.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Jääme siis ilma ootama ja kui on ühel nädalavahetusel ilus ilm siis võiks ära käia.Aga kas sa tead miks hiidlased ei jookse saare ühe küljepeale kõik kokku,et Saaremaad vaadata.
Tervitus
Hiiumaa kohta niipalju, et tuletornide külastus hooaeg on läbi (uksed lukus), seda sai kogetud 1.5 näd. tagasi kui endal oli soov neid külastada.....aga väljast pilti teha ja nende taustal poseerimise võimalused on olemas
Edu
Laupäeval sai päris pikk ring tehtud (ca 450 km) ning ilm oli viimase aja parimaid
Küll aga juhtus väga ebameeldiv vahejuhtum, kui neljakesi Haapsalust väljasõites enne ristmikku kus Vana-Haapsalu maanteele pöörab proovis üks auto meid kõiki rammida. Tegemist oli tumerohelise VW Caravelle vms tüüpi autoga, mis sõitis taksot.
Enne ristmikku pani auto vasaku suuna sisse ning kuna paremal pool tekkis suurem teelaiend, polnud küsimustki autost möödasõidule asuda. Seda aga taksojuht just ootaski. Niipea kui tsikliga auto kõrvale jõudsin, tegi autojuht järsu liigutuse paremale minu suunas (minu ja auto vahele võis jääda ca 15 cm, tema rooli tagasi ei tõmmanud). Sõitsin tema ette ja avaldasin mõne rahvusvahelise käemärgiga arvamust
Järgmine mootorrattur sõitis juhiukse juurde ning näitas samuti mõned käemärgid, mispeale autojuht teda rammida proovis.
Võib ehk aru saada liiklejatest, kes kusagil ette pööravad või arvestavad liikumiskiirusi valesti.. ehk siis antud juhul oli tegemist täiesti sihipärase tegevusega. Mis kurat viib ühe taksojuhi selleni!? Ehk oskavad Haapsalu mootorratturid sõna sekka öelda (palju neid tuemrohelisi VW busse seal ikka taksot sõidavad).
Laupäeval sai päris pikk ring tehtud (ca 450 km) ning ilm oli viimase aja parimaid
Küll aga juhtus väga ebameeldiv vahejuhtum, kui neljakesi Haapsalust väljasõites enne ristmikku kus Vana-Haapsalu maanteele pöörab proovis üks auto meid kõiki rammida. Tegemist oli tumerohelise VW Caravelle vms tüüpi autoga, mis sõitis taksot.
Enne ristmikku pani auto vasaku suuna sisse ning kuna paremal pool tekkis suurem teelaiend, polnud küsimustki autost möödasõidule asuda. Seda aga taksojuht just ootaski. Niipea kui tsikliga auto kõrvale jõudsin, tegi autojuht järsu liigutuse paremale minu suunas (minu ja auto vahele võis jääda ca 15 cm, tema rooli tagasi ei tõmmanud). Sõitsin tema ette ja avaldasin mõne rahvusvahelise käemärgiga arvamust
Järgmine mootorrattur sõitis juhiukse juurde ning näitas samuti mõned käemärgid, mispeale autojuht teda rammida proovis.
Võib ehk aru saada liiklejatest, kes kusagil ette pööravad või arvestavad liikumiskiirusi valesti.. ehk siis antud juhul oli tegemist täiesti sihipärase tegevusega. Mis kurat viib ühe taksojuhi selleni!? Ehk oskavad Haapsalu mootorratturid sõna sekka öelda (palju neid tuemrohelisi VW busse seal ikka taksot sõidavad).
Sinna Roosta poole sõites sügeles kah üks x5 bumer meil pikka aega järel, kuni ühes asulamoodi kohas oli tal vaja mööda hakata trügima, surudes vahepeal täitsa gruppi sisse. või no tagumises otsas sõites vähemasti tundus nii.
Sinna Roosta poole sõites sügeles kah üks x5 bumer meil pikka aega järel, kuni ühes asulamoodi kohas oli tal vaja mööda hakata trügima, surudes vahepeal täitsa gruppi sisse. või no tagumises otsas sõites vähemasti tundus nii.
Jah, nägin. Samas kui ta oli kogu pundist mööda saanud, näitas ta ohutulesid (ehk siis mingit negatiivset eesmärki tal oma tegevuses polnud). Hiljem näitas ta mulle ja Sepale oma auto võimeid tempot tehes
ma olin üks nendest kellele see idioot ette keeras ,täiesti aru saamatu,ja kiirused ei olnud ültsegi suured,võib- olla krooniline tsiklite vihkaja?see mees lausa noris kivi järgi.
jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Ta vajus meile peale küll aga tõmbas siis tagasi ja üritas kiirendada aga ees oli pime kurv oleks ju keegi vastu võinud kiirendada.BMWl on lubatud....Hetkeks käis peas mõtte läbi,et nii saabki ratta maha müüdud kui külge vajub aga seljakott ei oska kukkuda.